رفتن به مطلب

تعصب یا غیرت؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

سلام:

فرق تعصب با غیرت چیه. برای یک انسان کدوم ضرورت داره؟

معایب و منافع هر کدوم چیه؟ شما کدوم رو دارید یا داشتن کدوم یکی از اینها در اطرافیانتون باعث آزارتون میشه؟

خودم این موضوع رو شروع می کنم و هدفم از مطرح کردن این بحث هم آزار و اذیتی بود که زنان ایرانی از این اسامی می برن. لطفا به کسی بر نخوره.

محدودیتهایی که به زنهای ما داده شده و با اسم غیرت مرد ایرانی حمایت میشه. دخترها تا قبل از ازدواج تحت فشار پدرها و بعد تحت فشار شوهر ها و حتی در کمال تعجب بعدها تحت فشار پسرهاشون قرار می گیرن و همه اینها به عنوان غیرت مطرح میشه تا جایی که مت خودمون به این باور رسیدیم که دوست داریم همسر آیندمون چنین خصوصیاتی داشته باشه!

آیا واقعا محدودیتهایی که در سنت ما برای یک زن شکل گرفته با چیزی به عنوان غیرت قابل معناست یا این یک تعصب هست؟ یک تعصب کور که داریم نسل به نسل می چرخونیم!

واقعا مردهای ما فرق بین غیرت و تعصب که یکی از خصوصیات خوب انسانی و دیگری از خودخواهیهای بشر هست رو می دونن؟ شما که تحصیل کرده این کشورید پیرو غیرت هستید یا تعصب؟ حتما می گید غیرت! پس چرا دنیای واقعی چیز دیگه ای از شما به نمایش می ذاره؟ تعصب کوری که باعث انزوای روحی زن ایرانی شده!

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من تعصب و غیرت 2 تا حس مزخرفه...وقتی منطق نباشه این دوتا خودشون رو نشون میدن...

به نظر من احترام متقابل باید جایگزین این دوتا بشه...

وقتی من به همسرم ، خواهرم یا مادرم احترام بذارم و حق اتنخاب رو به خودشون بدم مطمئنا اونها هم انتخابی میکنن که یه جوری به من احترام بذارن.

البته وقتی شناخت کامل بین طرفین باشه احترام متقابل خودشو نشون میده.

نظر من این بود...

بقیه هم نظر بدن شاید دید من باز تر بشه نسبت به موضوع.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سهیل بزار خیالتو راحت کنم تو از اون قلبی قره کیشیلردن اولاجاک سان کی خانومو وا گون ور میاجاکسان

کلا تو تعصب بیخود بین مردای ترک بیشتر از فارسا هست مردای فارس منطقی تر هستن بخصوص شمالی ها:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سهیل بزار خیالتو راحت کنم تو از اون قلبی قره کیشیلردن اولاجاک سان کی خانومو وا گون ور میاجاکسان

کلا تو تعصب بیخود بین مردای ترک بیشتر از فارسا هست مردای فارس منطقی تر هستن بخصوص شمالی ها:ws3:

سهیله کیم قیز وراجاخ کی؟ اون قیز میرمزلر. اخلاقی خارابده.

• Like 1
لینک به دیدگاه

:jawdrop:

لینک به دیدگاه

:ws3:

یول ور سهیل

دوی میشم جانا

چوخ دانیشما:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یول ور سهیل

دوی میشم جانا

چوخ دانیشما:w16:

جااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟فارسی بحرفین :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

طبق قوانين انجمن لطفا فارسي تايپ کنيد!!! :whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

غیرت با تعصب خیلی فرق می کنه اما متاسفانه تو جامعه ی ما بینش فرقی نمی ذارن و مردامون هم کلی بهش افتخار می کنن :banel_smiley_4:به خاطر همین هم از مردای ایرانی بدم میاد

لینک به دیدگاه
سلام:

فرق تعصب با غیرت چیه. برای یک انسان کدوم ضرورت داره؟

معایب و منافع هر کدوم چیه؟ شما کدوم رو دارید یا داشتن کدوم یکی از اینها در اطرافیانتون باعث آزارتون میشه؟

خودم این موضوع رو شروع می کنم و هدفم از مطرح کردن این بحث هم آزار و اذیتی بود که زنان ایرانی از این اسامی می برن. لطفا به کسی بر نخوره.

محدودیتهایی که به زنهای ما داده شده و با اسم غیرت مرد ایرانی حمایت میشه. دخترها تا قبل از ازدواج تحت فشار پدرها و بعد تحت فشار شوهر ها و حتی در کمال تعجب بعدها تحت فشار پسرهاشون قرار می گیرن و همه اینها به عنوان غیرت مطرح میشه تا جایی که مت خودمون به این باور رسیدیم که دوست داریم همسر آیندمون چنین خصوصیاتی داشته باشه!

آیا واقعا محدودیتهایی که در سنت ما برای یک زن شکل گرفته با چیزی به عنوان غیرت قابل معناست یا این یک تعصب هست؟ یک تعصب کور که داریم نسل به نسل می چرخونیم!

واقعا مردهای ما فرق بین غیرت و تعصب که یکی از خصوصیات خوب انسانی و دیگری از خودخواهیهای بشر هست رو می دونن؟ شما که تحصیل کرده این کشورید پیرو غیرت هستید یا تعصب؟ حتما می گید غیرت! پس چرا دنیای واقعی چیز دیگه ای از شما به نمایش می ذاره؟ تعصب کوری که باعث انزوای روحی زن ایرانی شده!

سن هر نمنه د دیسن گئنه د َ تورک کیشی سن سهیل جان

مردای ترک هم که معروفن

"ههههههه یاد تاپیک اسپم تورکی افتادم "

چه نوستالژیک

62izy85.gif

لینک به دیدگاه
خوشبختانه نه بابام گیر میده نه برادرم البته یه ذره برادرم روم حساسه

آی گفتی

بابا ها که بیچاره کاری ندارن اما امان از این داداشا شدن کاسه داغ تر از آش

یه بار تو یزد رفته بودیم پارک بابا رفته بود جایی برگرده همراه مامان

من و داداشم کنار درختی ایستاده بودیم تا بیان یه دفعه دیدم این مثل برج ( با اون قدش ) وایستاد جلوم بهش گفتم چته گفت هیچی تو همین جور وایسا

گفتم چرا گفت اون بیشعورا ( اشاره به دوتا پسری که اون طرف بودن ) هی دارن بهت نیگا می کنن

گفتم خب نیگا کنن ادم به ادم نیگا می کنه دیگه........ با عصبانیت گفت بیخود :banel_smiley_52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آی گفتی

من و داداشم کنار درختی ایستاده بودیم تا بیان یه دفعه دیدم این مثل برج ( با اون قدش ) وایستاد جلوم بهش گفتم چته گفت هیچی تو همین جور وایسا

گفتم چرا گفت اون بیشعورا ( اشاره به دوتا پسری که اون طرف بودن ) هی دارن بهت نیگا می کنن

گفتم خب نیگا کنن ادم به ادم نیگا می کنه دیگه........ با عصبانیت گفت بیخود :banel_smiley_52:

خوب منم يه خورده اينجوري هستم :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آی گفتی

:ws28::ws28::ws28::ws28:

ببخشید خندیدم خیلی بامزه بود :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آی گفتی

من اگه نگام کنن خودم مجبورم بگم به برادرم جلوم وایسته و اگر نه از این کارا بلد نیست:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...