masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای رنگ صورتی: 1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو) 1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ روش تهیه رنگ صورتی : مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. ****** مواد لازم برای رنگ زرد : 1/4 پیمانه آب 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه روش تهیه رنگ زرد : در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ، فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود. ****** مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی : 1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده 2 قاشق چای خوری آب روش تهیه رنگ ارغوانی : مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. ****** مواد لازم برای رنگ سبز: 1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده 3 قاشق غذاخوری آب روش تهیه رنگ سبز : اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید. برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید. منبع : khanoomgol.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده