masi eng 47044 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمبوسه گیاهی غذایی مناسب برای گیاه خوران است. آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : [TABLE=class: zebra, width: 337, align: center] [TR] [TD=class: center] سیب زمینی آبپز و نگینی شده[/TD] [TD=class: center]4 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]قارچ نگینی شده[/TD] [TD=class: center] 1 بسته[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] هویج آبپز و نگینی شده[/TD] [TD=class: center] 2 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]جعفری ساطوری شده [/TD] [TD=class: center]1 بسته [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]پیاز بزرگ و نگینی شده[/TD] [TD=class: center]1 عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : مواد بالا را جدا گانه تفت ميدهيم و يك قاشق مربا خورى پودر كارى و مقدارى فلفل و نمك مى زنيم سپس همه را مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن لاى نان بريده شده به طور دلخواه مى پيچيم و سرخ ميكنيم. سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد كه تند باشد يا نه . طرز تهیه سس سمبوسه: كمى رب گوجه، فلفل قرمز، كمى شكر و كمى سركه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب كرده و اضافه ميكنند. من چون نان ها كوچك بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپيچم . منبع : beryooni.com
ارسال های توصیه شده