masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمبوسه گیاهی غذایی مناسب برای گیاه خوران است. آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : [TABLE=class: zebra, width: 337, align: center] [TR] [TD=class: center] سیب زمینی آبپز و نگینی شده[/TD] [TD=class: center]4 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]قارچ نگینی شده[/TD] [TD=class: center] 1 بسته[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] هویج آبپز و نگینی شده[/TD] [TD=class: center] 2 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]جعفری ساطوری شده [/TD] [TD=class: center]1 بسته [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]پیاز بزرگ و نگینی شده[/TD] [TD=class: center]1 عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : مواد بالا را جدا گانه تفت ميدهيم و يك قاشق مربا خورى پودر كارى و مقدارى فلفل و نمك مى زنيم سپس همه را مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن لاى نان بريده شده به طور دلخواه مى پيچيم و سرخ ميكنيم. سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد كه تند باشد يا نه . طرز تهیه سس سمبوسه: كمى رب گوجه، فلفل قرمز، كمى شكر و كمى سركه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب كرده و اضافه ميكنند. من چون نان ها كوچك بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپيچم . منبع : beryooni.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده