masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه مرغ سوخاری و سس آن مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری : [TABLE=class: zebra, width: 327, align: center] [TR] [TD=class: center] مرغ درسته[/TD] [TD=class: center] یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پیاز[/TD] [TD=class: center] یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] سیر[/TD] [TD=class: center] چند حبه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نمک [/TD] [TD=class: center]به مقدار لازم [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شکر [/TD] [TD=class: center] نصف پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]لیموی تازه[/TD] [TD=class: center]دو عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]میخک[/TD] [TD=class: center]۱۰ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]فلفل سبز یا قرمز تند[/TD] [TD=class: center]دو سه عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]برگ بو[/TD] [TD=class: center]دو برگ[/TD] [/TR] [/TABLE] مواد لازم برای سس مرغ سوخاری: [TABLE=class: zebra, width: 327, align: center] [TR] [TD=class: center] گوجه فرنگی[/TD] [TD=class: center]۴ عدد درشت[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پیاز[/TD] [TD=class: center] یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] سیر[/TD] [TD=class: center] ۳ حبه درشت[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] فلفل سبز[/TD] [TD=class: center]دو عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] زیره نیمکوب[/TD] [TD=class: center] یک پینچ[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]روغن زیتون[/TD] [TD=class: center]یک چهارم پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]جوزهندی[/TD] [TD=class: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]فلفل سیاه و نمک[/TD] [TD=class: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه مرغ سوخاری: برای درست کردن امرغ سوخاری باید از ۲۴ ساعت قبل تصمیم بگیرید برای پختن آن مرغ را به این ترتیب تمیز کردم. نوک بالهای آن را چیدم و گردن و استخون پشتش را جدا کردم. پوست مرغ را نباید کند. از قسمت سینه برش دادم کامل تا پایین تا مرغ تخت شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه مرغ سوخاری (پختن مرغ سوخاری ) شستم و گذاشتم داخل یک قابلمه و روی آن نصف پیمانه نمک و نصف پیمانه شکر و دو عدد فلفل سبز یا قرمز تند (خشک یا تازه فرقی نمیکند) پیاز و سیرخرد شده و میخک ریختم. و تا سطح مرغ روی آن آب ریختم. وگذاشتم داخل یخچال تا ۲۴ ساعت بماند.اینکار باعث مزه دار شدن مرغ می شود. همچنین دیگر مرغ حین سرخ کردن نمی سوزد و گوشتش ترد و آبدار می ماند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شستشو و قرار دادن مرغ در قابلمه البته من مرغم یخ زده بود و مرحله برش سینه مرغ را بعد از مزه دار شدن انجام دادم. بعد از 24 ساعت ، مرغ را از آب در آوردم و سطح داخلی گوشتش را با نمک و فلفل و کمی ادویه آغشته کردم.دو تا لیموی تازه هم داشتم که آب آن را روی سطح مرغ ریختم و پوست آن را اینطوری تکه تکه کردم و گذاشتم روی مرغ تا طعم بهتری بگیرد. و۳۰ دقیقه به آن زمان دادم. چاقو را توی چند جای گوشت مرغ فرو کردم تا بهتر مزه دار شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آغشته کردن مرغ به وسیله نمک و فلفل داخل یک ماهیتابه جادار و تخت (نباید وسط آن بالا آمده باشد) مقداری روغن ریختم. مقدار روغن نباید خیلی کم باشد. روغن که داغ داغ شد مرغ را از پشت آن قسمتی که پوست دارد داخل روغن گذاشتم و روی آن یک قابلمه پر از آب که باید سنگین باشد را قرار دادم. اصل دستور این غذا با آجر است اما ما که آجر نداریم!! شما اگه آجر در دسترستان بود دو تا آجر زیر فویل بپیچید و بگذارید روی مرغ. در واقع مرغمان باید زیر یک جسم سنگین حسابی سرخ شود تا کامل بپزد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دادن قابلمه بر روی مرغ شعله را نباید خیلی کم کرد. مرغ باید خوب سرخ شود .۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دادم به آن تا خوب سرخ شد .و با دو تا کفگیر آن را برگرداندم .می توانیم از این جا به بعدش را بگذاریم داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا یک ربع بپزد. اما من ترجیح دادم این طرف دیگر مرغ هم سرخ شود. همان یک ربع کافی است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرخ کردن مرغ من چند عدد بادمجان خانگی کوچک داخل یخچال داشتم. پوستشان را گرفتم و انداختم کنار مرغ تا توی روغن آن سرخ شود خیلی خوشمزه شده بود. طرز تهیه سس مرغ سوخاری : می شود از هر سسی استفاده کرد. من این سس ساده و خوشمزه را انتخاب کردم. گوجه ها با کمک آب جوش پوست گرفتم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دادن گوجه ها در آب جوش جهت پوست گیری پیاز، سیر، فلفل سبز تند، گوجه را داخل غذا ساز ریختم و پوره کردم. به آن روغن زیتون و زیره و کمی جوزهندی اضافه کردم. نمک و فلفل هم زدم . و گذاشتم روی حرارت تا کمی غلیظ شود. لازم نیست زیاد بجوشد ، یه ربع کافی است . پالپهای گوجه زیر دندان حس می شود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اضافه نمودن مواد لازم به گوجه فرنگی و جوشاندن آن مرغ که آماده شد با چاقو برش دادم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برش دادن مرغ سوخاری به وسیله چاقو می توانید همینطور یکجا سر میز ببرید. و با بادمجان سرخ شده و سس و برنج سفید خوردیم .خیلی چسبید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تزئین نمودن مرغ سوخاری به وسیله سبزیجات منبع : setayeshbanoo.blogfa.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده