رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه. در این مقاله طرز تهیه آن را بدون فر آموزش داده ایم. مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 341, align: center]

[TR]

[TD=class: center] آرد[/TD]

[TD=class: center] چهار قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شکر [/TD]

[TD=class: center] چهار قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] بکینگ پودر[/TD]

[TD=class: center] یک قاشق چایخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] پودر کاکائو[/TD]

[TD=class: center] دو قاشق چایخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]وانیل[/TD]

[TD=class: center] کمی[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]تخم مرغ[/TD]

[TD=class: center]١عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شیر[/TD]

[TD=class: center]پنج قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]روغن مایع[/TD]

[TD=class: center]سه قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

طرز تهیه : اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم. آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است. منبع : چهاردیواری جام جم

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...