رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر


ارسال های توصیه شده

fo2616.jpg

کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه. در این مقاله طرز تهیه آن را بدون فر آموزش داده ایم. مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 341, align: center]

[TR]

[TD=class: center] آرد[/TD]

[TD=class: center] چهار قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شکر [/TD]

[TD=class: center] چهار قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] بکینگ پودر[/TD]

[TD=class: center] یک قاشق چایخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] پودر کاکائو[/TD]

[TD=class: center] دو قاشق چایخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]وانیل[/TD]

[TD=class: center] کمی[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]تخم مرغ[/TD]

[TD=class: center]١عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شیر[/TD]

[TD=class: center]پنج قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]روغن مایع[/TD]

[TD=class: center]سه قاشق غذاخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

طرز تهیه : اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم. آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است. منبع : چهاردیواری جام جم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...