masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آماده سازی : 60 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : [TABLE=class: zebra, width: 1, align: center] [TR] [TD=class: center]تخم مرغ[/TD] [TD=class: center] 1 عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] پودر قند[/TD] [TD=class: center] 50 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] بیسکویت ساده خرد شده[/TD] [TD=class: center] به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] کره[/TD] [TD=class: center] 60 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نسکافه[/TD] [TD=class: center]1 قاشق غذا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شکلات خرد شده[/TD] [TD=class: center]50 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شیر خشک[/TD] [TD=class: center]1 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]گردو ریز شده[/TD] [TD=class: center]50 گرم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم. در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود. مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت میگذاریم. بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم. منبع : beryooni.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده