masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حلوای شير مايع و شیرعسلی یک طعم جدید بین حلوا هایی است که تا الان میل کرده اید و درست کردن آن زیاد زمان بر نیست . پخت : 60 دقیقه مواد لازم برای 6 نفر : [TABLE=class: zebra, width: 337, align: center] [TR] [TD=class: center] آرد[/TD] [TD=class: center]1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]کره یا روغن [/TD] [TD=class: center] 1/2 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شکر [/TD] [TD=class: center]1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] شیر[/TD] [TD=class: center]2 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]شیر عسلی[/TD] [TD=class: center]1/2 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]گلاب[/TD] [TD=class: center]1/4 پیمانه[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : در ظرفی شیر و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و شیر بجوشد کف شیر را برمیداریم بعد شیر عسلی را اضافه و تند هم میزنیم بعد از چند جوش زدن گلاب را میریزیم برای چند دقیقه روی حرارت بماند بعد در قابلمه را می گذاریم و شعله را خاموش میکنیم. (می توانید به مواد زعفران اضافه کنید) آرد را مثل همیشه الک کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد دوباره از حرارت بر داشته و الک میکنیم. دوباره روی حرارت برگردانده به آن روغن اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد . سپس مخلوط شیر به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و هیچ گلوله آرد باقی نماند روی حرارت کم آن قدر هم میزنیم تا شیر به خورد آرد رفته و از ظرف جدا شود. حلوای شما آماده کشیدن در ظرف و تزیین می باشد . منبع : beryooni.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده