رفتن به مطلب

حلوای شير مايع و شیرعسلی


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حلوای شير مايع و شیرعسلی یک طعم جدید بین حلوا هایی است که تا الان میل کرده اید و درست کردن آن زیاد زمان بر نیست .

پخت : 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 6 نفر : [TABLE=class: zebra, width: 337, align: center]

[TR]

[TD=class: center] آرد[/TD]

[TD=class: center]1 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]کره یا روغن [/TD]

[TD=class: center] 1/2 پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شکر [/TD]

[TD=class: center]1 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] شیر[/TD]

[TD=class: center]2 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]شیر عسلی[/TD]

[TD=class: center]1/2 پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]گلاب[/TD]

[TD=class: center]1/4 پیمانه[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

در ظرفی شیر و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و شیر بجوشد کف شیر را برمیداریم بعد شیر عسلی را اضافه و تند هم میزنیم بعد از چند جوش زدن گلاب را میریزیم برای چند دقیقه روی حرارت بماند بعد در قابلمه را می گذاریم و شعله را خاموش میکنیم. (می توانید به مواد زعفران اضافه کنید)

 

آرد را مثل همیشه الک کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد دوباره از حرارت بر داشته و الک میکنیم. دوباره روی حرارت برگردانده به آن روغن اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد .

 

سپس مخلوط شیر به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و هیچ گلوله آرد باقی نماند روی حرارت کم آن قدر هم میزنیم تا شیر به خورد آرد رفته و از ظرف جدا شود. حلوای شما آماده کشیدن در ظرف و تزیین می باشد .

 

منبع : beryooni.com

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...