رفتن به مطلب

عقلانیت در ازدواج

fakur1

ارسال های توصیه شده

میگم از این بزرگترای قوم , نمیشه نتیجه قابل قبولی برای رسیدن به عقلانیت در ازدواج کسب کرد. چرا که اونا کار را با انشاالله ماشاالله پیش میبرن که نتیجه اش یا یه عمر تحمل بدبختی میشه یا طلاق . ............... خیلی از خانواده ها رو دیدم که پسر معتادشونو براش زن میگیرن که بقول خودشون آدم بشه و ترک کنه. .........خانواده های زیادی هم هستند که میدونن دخترشون به درد شوهر کردن نمیخوره , با اینحال شوهرش میدن که مجبور بشه خودشو بسازه. .......... این وسط تنها خودمون میمونیم که دست به دست هم بدیم و بکمک هم و با ارائه نظرات و راه حل های جامع به یه جمع بندی برسیم که بهش میگن : عقلانیت در ازدواج .

منتظر نظرات شما در این میزگرد هستیم. با تشکر

• Like 10
لینک به دیدگاه

اولین مبحثی ک در ازدواج مطرح میشه، اینه ک دختر و پسر اول از همه ب خودشناسی رسیده باشن.. یعنی بدونن چ اخلاقایی دارن، با چ تیپ آدمایی میتونن معاشرت داشته باشن، موقعیتشون چیه؟.. اهدافشون چیه و تصمیماشون درمورد آینده چیه؟.. وبعد از اینکه اصطلاحا فهمیدن با خودشون چندچندن و متوجه شدن ک میتونن وارد زندگی مشترک بشن اون موقع تصمیم ب ازدواج بگیرن

• Like 6
لینک به دیدگاه
اولین مبحثی ک در ازدواج مطرح میشه، اینه ک دختر و پسر اول از همه ب خودشناسی رسیده باشن.. یعنی بدونن چ اخلاقایی دارن، با چ تیپ آدمایی میتونن معاشرت داشته باشن، موقعیتشون چیه؟.. اهدافشون چیه و تصمیماشون درمورد آینده چیه؟.. وبعد از اینکه اصطلاحا فهمیدن با خودشون چندچندن و متوجه شدن ک میتونن وارد زندگی مشترک بشن اون موقع تصمیم ب ازدواج بگیرن

موضوع این نیست. بحث سر اینه که خیلی از آدمای ناباب وقت گذاشتن که بعد ازدواج باب بش .یعنی آدم بشن. که این کار اونا باعث بدبختی اون کسی میشه که با این فرد ازدواج کرده و بعد فهمیده چه خبر بوده. اینو میخوایم براش یه راهکار بدیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
موضوع این نیست. بحث سر اینه که خیلی از آدمای ناباب وقت گذاشتن که بعد ازدواج باب بش .یعنی آدم بشن. که این کار اونا باعث بدبختی اون کسی میشه که با این فرد ازدواج کرده و بعد فهمیده چه خبر بوده. اینو میخوایم براش یه راهکار بدیم.

آهان.. من فکر کردم منظورتون اینه ک جلوی بعضی از اصرارای بزرگترارو برای ازدواج گرفت . یعنی برای جلوگیری از رفتارای اونا چ باید بکنیم :icon_redface:

خب حالا یعنی راهکار یا راهکارایی ک کسی اسیر افراد ناباب نشه دیگه؟

قبلا بحث نشده بود؟ :ws52: خب باید مدت زمان آشنایی تا ازدواج ب حدی باشه ک جای شک و شبهه ای نذاره.. یعنی اگه پسری معتاد باشه یا دختری اخلاقای خوبی نداشته باشه و... بهرحال معلوم بشه.. ب قول معروف ماه پشت ابر نمیمونه

مشاوره های ازدواج هم ک کمک کننده ی خوبی هستن

• Like 3
لینک به دیدگاه

آهان.. من فکر کردم منظورتون اینه ک جلوی بعضی از اصرارای بزرگترارو برای ازدواج گرفت . یعنی برای جلوگیری از رفتارای اونا چ باید بکنیم :icon_redface:

خب حالا یعنی راهکار یا راهکارایی ک کسی اسیر افراد ناباب نشه دیگه؟

قبلا بحث نشده بود؟ :ws52: خب باید مدت زمان آشنایی تا ازدواج ب حدی باشه ک جای شک و شبهه ای نذاره.. یعنی اگه پسری معتاد باشه یا دختری اخلاقای خوبی نداشته باشه و... بهرحال معلوم بشه.. ب قول معروف ماه پشت ابر نمیمونه

مشاوره های ازدواج هم ک کمک کننده ی خوبی هستن

هر دو پست از نظر من تاییده :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
لایک هر دو پست فراموش شده :whistle::w02:

لایک یک چیز عمومیه

وقتی من اینطور در تایید مطلبی میام پست میزنم یعنی خیلی اون نوشته خاص بوده :w02:

شما هم خودت رو درگیر لایک و این چیزهای بی ارزش نکن :w02::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
لایک هر دو پست فراموش شده :whistle::w02:

لایک یک چیز عمومیه

وقتی من اینطور در تایید مطلبی میام پست میزنم یعنی خیلی اون نوشته خاص بوده :w02:

شما هم خودت رو درگیر لایک و این چیزهای بی ارزش نکن :w02::ws3:

موضوع جدی است لطفا اسپم نفرمائید. تشکر

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی از دوستان رو دعوتش کردم بیاد راجع به عقلانیت در ازدواج نظر بده . بهم پیام داد که آدم عاقل که تن به ازدواج نمیده .

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی از دوستان رو دعوتش کردم بیاد راجع به عقلانیت در ازدواج نظر بده . بهم پیام داد که آدم عاقل که تن به ازدواج نمیده .

کسی ک مدار زندگیشو بر محور عقلانیت بگردونه همین حرفو میزنه و کسی ک عقل و احساس را در کنار همدیگه محور زندگیش کنه، ب دنبال 1شریک و همسفر مناسب برای زندگیش هست.. حالا این همسفر کی و کجا وارد زندگی بشه خودش 1بحث جداست ک تو پست اولم اشاره کردم

قطعا داشتن همسرخوب، فرزند و یا فرزندان خوب حس خوبی داره.. اینکه مایه آرامش کسی باشی و کسی هم مایه آرامش تو باشه لذت بخشه.. و لذت بخش ترم میشه ک عاقلانه انتخاب کنی.. چرا ک وقتی عاقلانه شریکتو انتخاب کنی، اونو همینطور ک هست میپذیری..

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنظر من گفتن همچین حرفی محور عقلانیت نداره

فقط یه ژست میتونه باشه واسه اونا که به قول قدیمیا گربه دستش به گوشت نمیرسه ...

معمولا افراد بشدت خوشگذرانی هستن و انقد بزرگ نشدن که مسئولیت قبول کنن

قبول دارم حرفتو شدیــــــــــــــــــــد.. اتفاقا میخواستم الان پستمو ویرایش کنم همینو هم اولش اضافه کنم :w16:.. ممنون :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسی ک مدار زندگیشو بر محور عقلانیت بگردونه همین حرفو میزنه و کسی ک عقل و احساس را در کنار همدیگه محور زندگیش کنه، ب دنبال 1شریک و همسفر مناسب برای زندگیش هست.. حالا این همسفر کی و کجا وارد زندگی بشه خودش 1بحث جداست ک تو پست اولم اشاره کردم

قطعا داشتن همسرخوب، فرزند و یا فرزندان خوب حس خوبی داره.. اینکه مایه آرامش کسی باشی و کسی هم مایه آرامش تو باشه لذت بخشه.. و لذت بخش ترم میشه ک عاقلانه انتخاب کنی.. چرا ک وقتی عاقلانه شریکتو انتخاب کنی، اونو همینطور ک هست میپذیری..

کسانی که مورد دارن , قبلا نقشه کار رو هم میکشن. یعنی یه جور رل بازی میکنن که انسان شک نمیکنه. تحقیقات فامیلی و محلی هم زیاد جواب نمیده , مگه اینکه یه کارآگاه کاستر مانندی کمک کنه تا یه چیزائی مشخص بشه. در مورد پسر ها میشه از دوستانش شروع کرد ( دوستان بچگیش تا الانش ) که با کیا بوده و چیکارا میکرده . نه اینکه بری از اونا بپرسی , بلکه خود اونا رو هم از زیر ذره بین ردشون کنی که بدونی با کیا می پریده و . . .

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا دختران وپسرانی که حتی عیاشند دنبال همدم پاک میگردند؟

efd80__michael-jackson-kids-celebfa_com-4.jpg

برای اینکه همدم باید مایه آرامش باشه.. نه عذاب.. انسان های شریف و پاک میتونن همدمی باشن ک آرامش رو همراه خودشون ب زندگی میارن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...