Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خوبین مرسی من هم خوبم عیدی چی بگیریم؟ عیدی چی بدیم؟ میرسیم سربهترین جایش ازمدیرچی عیدی بگیریم؟ 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ از مدیر مدال و امتیاز طلایی منم موافقم شدید 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ لازم شد پیشاپیش عید رو به همه دوستان تبریک بگم عید امسال عید قشنگی خواهد شد. تعطیلی هاش همه جوره ردیفه . سیزده بدرشم تعطیلی داره. .......... در مورد هدیه باید بگم , من به همه کتاب هدیه میدم. زیاد عیدی بهم نمیدن مگه یه اسکناس 5 هزار تومانی که میگن لای قرآن بوده و اینا .............. ولی خود عید کلا یه هدیه است. 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ هرچه از دوست رسد نیکوست پیشاپیش سال نو مبارک در سال جدید یادم باشد یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ از مدیر مدال و امتیاز طلایی چه باحال همینی که توذهن منم بود. اینکارهم مدیرمی تواندبکنه یکدفه بگه iranpg شدمدیر فکرشوبکن اگه اینجوری بشه هرکه باهام مخالفت کنه اخراج:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ من فقط پول میخوام :l هیچی هم نمیدم :l همینی که هست 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ وقت گرفتنم گذشته هرکی هرچی خواست بدم اگه بتونم 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ هیچی من به یه لپ تاپ 13 اینچ، هارد بالا یه ترابایت، cpu 7 هسته ایی، ram 8 گیگ و ... قانعه ام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ هیچی من به یه لپ تاپ 13 اینچ، هارد بالا یه ترابایت، cpu 7 هسته ایی، ram 8 گیگ و ... قانعه ام افرین به این میگن قانع واقعی خوشحالم که نسل شما همه مثل شما کم توقعن دمتون گرم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ عیدی هرچی بخوان بهشون میدم اما بهترین عیدی واسه خودم دیدن عزیزانم هستن 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ افرین به این میگن قانع واقعی خوشحالم که نسل شما همه مثل شما کم توقعن دمتون گرم:icon_pf (34): :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من یه بلیط میخوام برم بارسلونا وسط نیوکمپ جیغ بزنم بارسلونا بدون تو فوتبال یعنی هیچ مدیر محترم بلیط لطفا هواپیمای خوب میخوام نیفته یه وخ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من یه بلیط میخوام برم بارسلونا وسط نیوکمپ جیغ بزنم بارسلونا بدون تو فوتبال یعنی هیچ مدیر محترم بلیط لطفا هواپیمای خوب میخوام نیفته یه وخ همین فقطبری اونجاجیغ بزنی !!!!!!!!!که چی بشه! یه چیزی رادقت کردین مدیرخودشوبه ندانستن میزنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ همین فقطبری اونجاجیغ بزنی !!!!!!!!!که چی بشه!یه چیزی رادقت کردین مدیرخودشوبه ندانستن میزنه؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دل همتون بسوزه...میناجونم بهم عیدی کارت شارژ داد...همچین مدیر گلی دارم من.... قراره بیاد اصفهان بریم از اینابخوریم...بازم دلتون بسوزه... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دل همتون بسوزه...میناجونم بهم عیدی کارت شارژ داد...همچین مدیر گلی دارم من.... قراره بیاد اصفهان بریم از اینابخوریم...بازم دلتون بسوزه... به به چی قراره بخورم من :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به به چی قراره بخورم من :gnugghender: خودمم دلم خواست....زود بیا تا بریم... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خودمم دلم خواست....زود بیا تا بریم... باشه زودی میام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده