Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلاااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی دوستان نواندیشانی. فرداااااااااااااااااااااااااا 5 اسفند 1393 علاوه بر اینکه روز مهندسه تولد یکی از گل دختراااااااااااااااای بامعرفته انجمنم هست. و از اونجایی که این دخمل گل مهندسم هست، میتونین 2 تا شیرینی ازش بگیرین این خانوم خانومااااا فاطمه ی مهربون و دوست داشتنیه خودمونه. آریودخت دوست گلم، امیدوارم به بهترین هااااااااااااااا برسی. و در همیشه شاااااااااااد ، پرانرژی و موفق باشی. :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 14
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 تبریک میگم فاطمه جونم :hapydancsmil: هزار ساله بشی :happybday::2rqfst4::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::rose::w71::w330::4uboxsmiley::heartshape2::happy:
*atefeh* 13017 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 http://www.noandishaan.com/forums/thread141940.html#post1506322 همزمان بوده انگار
Farnoosh Khademi 20024 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 http://www.noandishaan.com/forums/thread141940.html#post1506322 همزمان بوده انگار جالب بود.
.Apameh 25173 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 :hapydancsmil:تولدت مبااااااااااااااارک فاطمــــــــــه:hapydancsmil: اومده بودم تاپیک بزنمــــــــــا... فرنوش زبلی کرد.. دَمت گرم فرنوش جونم.... خیلی مردی :heartshape2:امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی عزیزم.... سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کنی:heartshape2:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 اینجا هم تبریک بگم یعنی تبریک میگم گفتم دستم درد نکنه
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 فاطمه نازنین ام برات خواستار بهترین ها هستم تبریک میگم
Lean 56968 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 من میخواستم تاپیک بزنم فرنوش نامرررررررررررررررررردددددددددددددددددددد حالا اشکال نداره دیگه
آریودخت 43941 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلاااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی دوستان نواندیشانی. فرداااااااااااااااااااااااااا 5 اسفند 1393 علاوه بر اینکه روز مهندسه تولد یکی از گل دختراااااااااااااااای بامعرفته انجمنم هست. و از اونجایی که این دخمل گل مهندسم هست، میتونین 2 تا شیرینی ازش بگیرین این خانوم خانومااااا فاطمه ی مهربون و دوست داشتنیه خودمونه. آریودخت دوست گلم، امیدوارم به بهترین هااااااااااااااا برسی. و در همیشه شاااااااااااد ، پرانرژی و موفق باشی. :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: فرنوش عزیزممممممممممممممممممممممممممممممم ، قربونت شمممممممممممممممممم ممنون که بیادم بودی ، هر جمله ای بنویسم بازم در مقابل خوبی و محبتت کمه ، بهترینم ممنونم از لطفت . منم واست بهترین روزها رو ارزو میکنم ، ایشالا تاپیک عروسیتو بزنم :aghosh::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
آریودخت 43941 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 تبریک میگم فاطمه جونم :hapydancsmil: هزار ساله بشی :happybday::2rqfst4::flowerysmile::dancegirl2::626gdau::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::rose::w71::w330::4uboxsmiley::heartshape2::happy: ممنون نازنین جان ، لطف کردی :flowerysmile: http://www.noandishaan.com/forums/thread141940.html#post1506322 همزمان بوده انگار ممنون عزیزم:flowerysmile: :hapydancsmil:تولدت مبااااااااااااااارک فاطمــــــــــه:hapydancsmil: اومده بودم تاپیک بزنمــــــــــا... فرنوش زبلی کرد.. دَمت گرم فرنوش جونم.... خیلی مردی :heartshape2:امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی عزیزم.... سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کنی:heartshape2: فدای ابجی گلمممممممممممممممممممممممم شمممممممممممممممممممممم ، خوبی تو که بهم ثابت شده هست :heartshape2: اینجا هم تبریک بگم یعنی تبریک میگم گفتم دستم درد نکنه بلــــــــــــــــه دستتون درد نکنه داداش مهربون ، ممنونم :flowerysmile: تبریک میگم همیشه موفق باشین ممنون اقای بهره مند ، سپاس فاطمه نازنین ام برات خواستار بهترین ها هستم تبریک میگم ممنونم عشق مممممممممممممممممممممممممن ، منم واست بهترینها رو از خدا میخوام . مرسی عزیزم :flowerysmile: من میخواستم تاپیک بزنم فرنوش نامرررررررررررررررررردددددددددددددددددددد حالا اشکال نداره دیگه الهـــــــــــــــــــــــــــی ، مرسی مهدی عزیز ، همین که بیادم بودی یه دنیا ممنونم :flowerysmile: تولدتون مبارکامیدوارم همیشه شاد و موفق باشین ممنون دوست عزیزم ، پاینده باشید :flowerysmile:
pari.v 10304 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 فاطــــــــــــــــــــــــــــی جــــــــــــون.. تولدت مبارک نفـــــــــس :hapydancsmil: بوس و بغل و آرزوهای خوب خوب :aghosh: امروز دیدمت نمی دونستم تولدته :5c6ipag2mnshmsf5ju3
hasti1988 22046 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 تبریک میگم فاطمه جاااان ....:hapydancsmil: امیدوارم همیشه ی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و امسال سال خیلی خیلی خوبی برات باشه از هر لحاظ....
آریودخت 43941 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 فاطــــــــــــــــــــــــــــی جــــــــــــون.. تولدت مبارک نفـــــــــس :hapydancsmil: بوس و بغل و آرزوهای خوب خوب :aghosh: امروز دیدمت نمی دونستم تولدته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بوس بغل تشکر :hapydancsmil:همین که دیدمت شاد شدم عزیزمممممممممممممم ممنون :boos::qfu28wh4kkweeki7jfi تبریک میگم فاطمه جاااان ....:hapydancsmil:امیدوارم همیشه ی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و امسال سال خیلی خیلی خوبی برات باشه از هر لحاظ.... مرسی هستی عزیزم ، ممنون عروس انجمن :hapydancsmil: مرسی مرسی مهم همون سه نقطه هست :boos::qfu28wh4kkweeki7jfi
a.namdar 5908 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 یکی و نصفی تاپیک تولد زدن .. تولدتون پیام آوره بهاره... امیدورام وجودتون هم برای عزیزترین هاتون طراوت و نشاط به همراه داشته باشه... شاد باشید و میلادتون مبارک ایشاله روزی بیاد که با باد و طوفان هم نشه تعداد زیاد شمعهای تولدتون رو خاموش کرد.
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:تولدت مبارک آبجی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
pary naz 2414 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 تولدت مبارک فاطمه جونم روز مهندس هم مبارک خانم مهندس گل برات ارزوی موفقیت وخوشبختی وشادی دارم خانم مهندس عزیز صدسال عمر باعزت وشادی برات ارزومندم.
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 خدایی همیشه تو ذهنم بود آخه تولد شما کی هستش من بیام کیک وشیرینی بخورم ..والا آخه تولد یه آبجی گل ومهربون وبامعرفت وبامحبت وبامرام وباگذشت وبااخلاق واز همه مهمتر باصفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هم اومدن داره هم کیک وشیرینش خوردن ..آبجه بااین همه تعریف که کردم که دیگه نیازی به کادو نیست ؟؟؟هست ؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده