afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ در مورد صحبتهایی که کردید چون مغلطه و سفسطه هست مثل ارتباط بین معتاد بودن و مسلمان شدن و جهاد نکاح و... قابل بحث نیست ، چون بی نتیجه خواهد موند.اما در مورد اینکه شیعه میشن یا سنی ، یک دلیل اصلی اینه که مانور تبلیغاتی سنی نسبت به شیعه بیشتره و اینکه تبلیغات ضد شیعه هم خیلی زیاده. مثلا شما توی گوگل ایمیج ، یک سرچ بزنید shia muslim ، فقط عکس قمه زنی و خون و خونریزی میاد... در صورتیکه اکثر مراجع ما قمه زنی رو حرام اعلام کردن و حتی قمه زنی در کشور جرم هست... پس چطور وقتی این کلمه رو سرچ میکنی فقط عکس قمه زنی میاد؟ در صورتیکه کشور ما که غالب جمیعت شیعه دنیا رو داره ، این همه چیزهای دیگه ای داره که میشه اونها صفحه اول گوگل ایمیج بیاد ، بعد اونوقت موضوعاتی میاد که مراجع اون رو حرام اعلام کردن ..این به نظر شما عجیب نیست ؟ حالا یک نفر که میخواد مسلمون شیعه بشه ایا با این تبلیغات منفی علاقه ای به تشیع پیدا میکنه/؟ عزیز من چرا متن رو کامل نمی خونی یعنی تو نفهمیدی من این مثال رو زدم که بگم با مثال چیزی رو نمی شه اثبات کرد به نظرت این مثال چه ربطی داره به " اینکه یه عده مسلمون شدن یا یه عده بی دین شدن رو نمیشه دلیل دونست " میشه مشخص کنی مغلطه اش رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صرفا گفتن مغلطه بدون دلیل خود مغلطه است! مگه دین تبلت هست هر کس تبلیغش بیشتر طرفدارش بیشتر یارو وقتی می خواد دینش رو عوض کنه مطمئن باش درمورد تمام مذاهب تحقیق می کنه سر مسخره بازی که دینش رو عوض نمی کنه که بگه هر مذهبی شد عیب نداره (و چون بیطرف نگاه می کنه چیزی که می پذیره احتمالا حقانیت بالاتری داره) خب همه سنی رو با جنبش سلفی و جنبش وهابیت و گروه داعش می شناسن این که بدتر از قمه زنی است! از 14 مورد اول 4 مورد قمه زنی بود نه همه و اینکه شیعه 1400 سال قمه میزنه مگه میشه یه روزه قانونش عوض شه خیلی از علما هم موافق قمه زنی هستن فقط سیاسی ون تابع رهبر قبول کردن صرفا جهت حفظ آبرو(رفتاری سروش وارانه برای حفظ تشیع) چیزی که یادم رفت در مورد اون مثال اینکه اثبات شده دین با میزان هوش رابطه ی منفی دارند و این داستان یه جورایی از این موضوع استفاده کرده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ برا اونایی که مثل من انگلیسیشون خوب نیست این وضع دینی کشور های دنیا رو نشون داده پر رنگ تر مذهبی تر شما یه نگاه به قسمت های مفلوک جهان بندازین چیزهای جالبی رو می بینید اون نقشه رو یکبار دیگه بذار اینجا بد نیست 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ خدمت استارتر محترم تایپیک عرض کنم این خانوم مگه به اجبار این کار رو کرده؟! بعدم همچینم که میگن به نظرم کارآمد نباشه چون که این ساکنین بلاد کفر همینجوری میرن ساحل حمام آفتاب میگیرن و هیچکس به هیچکس نگاه نمیکنه (البته توریستای ایرانی رو مستثنی کنیم ) حالا اینکه سرعت ماشین رو کم کنن که به این خانوم نگاه کنن نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اولا که این زن کاملا برهنه نیست و فقط قسمت بالا تنه اش کاملا برهنه ست. این رو به این دلیل گفتم که در فرهنگ غرب ارزش گذاری بالا تنه و پایین تنه متفاوته.حتی تو ایران هم همینطوره. اصلا موضوع تاثیر گذار بودن این نوع تابلو دلیل انسان بودن و زن بودن این تابلوست نه برهنه بودن.چراکه تنها تفاوتی که بین پوشش این زن و سایر زنهایی که در اروپا بیکینی میپوشند وجود داره 2تا نقطه در بالا تنه ست.(عذر میخوام که یه مقذار صریح گفتم مجبور بودم.) حتی شاید لباس پایین تنه این خانوم از بیکینی هم پوشیده تر باشه. معلوم نیست تا چه حد صحت داره. اما اگر هم همچین چیزی باشه آزادیش در اینه که حق انتخاب داره و میتونه این کارو نکنه! اما توی ایران هیچ حق انتخابی برای زن وجود نداره! تمام این ها باعث نمیشه که ما مشکلات خودمون رو ندید بگیریم. بجای سعی در رفع مشکل همیشه سعی داریم دیگران رو بد جلوه بدیم. اونها بد و نفهم . کاش ما خوب باشیم و با زن مثل ابزار و وسایل برخورد نکنیم . کاملا موافقم. اگه این شخص به زور این کار رو میکرد یا موضوع سوء استفاده مطرح بود شاید میشد به این موضوع منفی نگریست. اصلا این خودش یعنی آزادی کامل. با این عکس ها چیزی ثابت نمیشه. میشه صدها عکس آورد که هزاران نفر در دنیا از دینی به دین دیگر گرایش پیدا کردن؛ یهودی ؛ مسیحی ؛ بودایی ؛ برهمایی ؛ اسلام و....... 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ با این عکس ها چیزی ثابت نمیشه. میشه صدها عکس آورد که هزاران نفر در دنیا از دینی به دین دیگر گرایش پیدا کردن؛ یهودی ؛ مسیحی ؛ بودایی ؛ برهمایی ؛ اسلام و....... مهندس شما که مثل ما مذهبی ها ضریب هوشیت پایین نیست که اخه شما که درجریانی، که سطح هوش و دین با هم کورولیشن معکوس دارن این افرادی که شما فقط عکسش رو میبینی ، اینها چون ادمهای مشهوری هستن ،معمولا وبسایت هم دارن میتونی اونجا چک کنی برای اطمینان لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ خسته نباشین. اینکه اونا اسلام آوردن درست. فقط موندم بدونم چه جور اسلامی ؟ اسلام که یه جور نیستش. اگه دوستان میدونن یه اطلاعکی بهمون بدن. مرسی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مهندس شما که مثل ما مذهبی ها ضریب هوشیت پایین نیست که اخه شما که درجریانی، که سطح هوش و دین با هم کورولیشن معکوس دارن این افرادی که شما فقط عکسش رو میبینی ، اینها چون ادمهای مشهوری هستن ،معمولا وبسایت هم دارن میتونی اونجا چک کنی برای اطمینان من نگفتم که به صداقت این عکس ها و اینکه این افراد به دین اسلام گرایش پیدا کردن شک دارم. سوال من اینه که با این عکس ها میخوای چه چیز رو ثابت کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مهندس شما که مثل ما مذهبی ها ضریب هوشیت پایین نیست که اخه شما که درجریانی، که سطح هوش و دین با هم کورولیشن معکوس دارن این افرادی که شما فقط عکسش رو میبینی ، اینها چون ادمهای مشهوری هستن ،معمولا وبسایت هم دارن میتونی اونجا چک کنی برای اطمینان اصلا میدونی کورولیشن یعنی چه؟ اگر نمی دونی می تونم خصوصی آمار و احتمال درست بدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده