رفتن به مطلب

موضوع انشاء : عرق ملی چیست؟ شما چقدر عرق ملی دارید؟

Lean

ارسال های توصیه شده

• 3 هفته بعد...
من نه عرق ملی دارم و نه ایرانی بودنم برام ارزش محسوب میشه

چون ایرانی یعنی دروغ تروریست زیر آب زن و...

در حال هزار به دلیل اینکه برچسپ ایرانی رو پیشونیم خورده نه تو ایران حقی دارم نه تو خارج کشورش.

باید بری ملتی عرق داشته باشی که اون ملت تورو از خودش بدون واسه تو یه نمه ارزش قایل باشه و تو اون رو از خودت بدونی.

در حال حاضر نه تنها عرق ملی ندارم بلکه جز کشوریه که هیچ حسی بهش ندارم.

دراین شرایط کاملاباشما مفافقم افتخارکردن به چیزی خوبه ولی غیرت روی چیزی یاهمین عرق داشتن به نطرم خوب نیست شایداین جمله راشنیده باشید(به غیرتم برخورد-توعرق ملی نداری یا..)تعصب -عرق-غیرت-می تواندیک مانع باشد.

اینهافقط عقیده خودم هست ومی توانداشتباه باشد.

(تواین شرایطی که توانجمن هم که یه حرف میزنی زودمامورمخصوص حاکم میادسراغت.

شمادرمورددروغ هم گفتی راست میگی متعصفانه من باخودم شرط گذاشت درهیچ شرایطی دروغ نگویم حتی وقتی...ولی وقتی سرکارفتم دیدم من راست میگم ولی سرم داره کلاه می ره و...معامله کردم دیدم دارن مثل روزدروغ می گن نسیه دادم دیدم مثل آب خوردن سرم وکلاه گذاشتنداوایل برام سخت بود قبول اینکه مردم ایرانم اینجوری باشندولی حالا من هم مجبورم به بعضی هاراست نگم چون دروغ رادوست دارندومی خوان دروغ بشنوند.یاکسانی که خودشونو مهندس جامی زنندیا...وقتی اینهارامی بینی بایداحساس حقارت کنی ولی بایدامیدواربود.

راستی مردم مااینجوری که میگن بهترینند مهربانترینند باهوشترینند پاک ترینندو...وجهان هیولا؟

به نظرشماخارجی ها عرق ملی دارندیااصلا میدانندچی هست؟

ببخشیداینقدنوشتم واقعادلم پره بازم می خواهم بنویسم ولی خسته شدم:ws3:

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این بخشی است از نوشته‌ی «نصرالله پورجوادی» که در فیس‌بوک ایشان منتشر شده است.«ما همان طور که در انقلاب فرهنگی فراموش کردیم که اول باید دانشگاه داشته باشیم تا بعد به فکر آموزه های خاص در آن بیفتیم در مورد کشور داری هم متوجه نبودیم که اول باید به فکر موجودیت کشور خود باشیم و بعد ایدئولوژی خیالی خود را به آن تزریق کنیم. ... بعضی ها هم بعد از انقلاب ما در مواری دست کمی از داعش نداشتند. اشیاء موزه ای را با پتک خراب نکرده ایم. ولی تاریخ کشورمان را از کتابهای درسی حذف کرده ایم. وقتی در صدا و سیما اسامی بزرگان ایران پیش از اسلام را تحقیر کنند کار داعشی می کنند. وقتی نام ایران را حذف می کنند و به جای آن فقط جمهوری اسلامی می گویند کار داعشی می کنند. وقتی نام هر چیزی را که «ملی » خوانده می شده با پتک اسلامی می شکنند کار داعشی می کنند. وقتی تاریخ ایران را از کتابها حذف می کنند یا آن را تحقیر می کنند کار داعشی می کنند. چه فرقی هست میان داعش و کسانی که در اوائل انقلاب می گفتند ملیت در اسلام نیست و این مرزهائی که برای کشورها ساخته اند همه کار غرب و امپریالیسم است و ما باید به فکر وطن اسلامی باشیم؟ جهان وطنی اسلامی یعنی داعشی بودن. انقلابیون هم ، لا اقل بعضی از آنها، در ابتدا وطن را فقط وطن اسلامی می دانستند همان طور که مارکسسیت لنینیستها میهن را فقط اتحاد جماهیر شوروی می دانستند. و هنوز هم می دانند. ... کسانی که دنبال میهن اسلامی بودند با هر چیزی که زمان شاه حس ملیت را در فرزندان ما تقویت می کرد مخالفت می کردند. زمان شاه وقتی ما بچه بودیم ما را از همان دبستان و دبیرستان طوری تربیت می کرد ند که حس تعلق به ایران و ایرانیت پیدا کنیم. به ایرانی بودن خود دلگرم باشیم. مفتخر باشیم. به همین دلیل دانشجویان زمان شاه بعد از اتمام تحصیلات در اروپا و آمریکا نمی ماندند. بر می گشتند به کشورشان، به جائی که وطن آنها بود ، خانه آنها بود . جائی که آنها بدان تعلق داشتند و انجا را متعلق به خود می دانستند. دانشجویان ژاپنی هم وقتی به کشور های اروپائی و آمریکا می روند بعد از تحصیلات بر می گردند به کشورشان . ولی امروز کمتر کسی حاضر است بعد از تحصیلات به ایران برگردد. چرا؟ چون ما این حس ملیت و تعلق داشتن به ایران را در بچه هایمان به وجو نیاورده ایم. در اوائل انقلاب یکی از مدیران صدا و سیما نزد من آمده بود و می گفت ما با ایرانیانی که در ایران متولد نشده اند و دبستان و دبیرستان نرفته اند مشکل داریم. ما به ایران و اسم ایران و تاریخ و ادب ایران علاقه مندیم وحال آنکه آنها هیچ علاقه ای ندارند و در واقع اسلام را بهانه می کنند برای تو سری زدن به ایران و هر چه ایرانی است. امروز بعد از سی و اندی سال کوشش برای تو سری زدن به ایران بعضی ها متوجه شده اند که موجودیت ایران شکننده تر از آن است که قبلا فکرش را می کردند. متوجه شده اند که ایران از اقوام مختلفی تشکیل شده که آنچه آنها را به هم پیوند می دهد ایدئولوژیهای وهمی و خیالی نیست، بلکه حس عمیق ملیت و ایرانیت است. حس تعلق داشتن به وطن و میهنمان. ایران باید بماند و برای این که بماند ما باید فرزندانی تربیت کنیم که خود را متعلق به این سر زمین بدانند، به این تاریخ ، به این گذشته ، به این راه و رسم زندگی، به این فرهنگ، به این فلسفه و هنر، به زبانها و به ادیان و مذاهب ایرانی که قرنها در این سرزمین بوده و بقای ما را تضمین کرده است.»

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...