simin asefi 216 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام بچه ها من یه کد نوشتم که لبه های تصویر مشخص می کنه بعد گوشه ها و بعد خطوط صاف تصویر رو مشخص می کنه تو قسمت لبه یابی Corner و هاف بهم خطا میده هربلایی بگید سرش اوردم تصویر عوض کردم و انواع تبدیلارو انجام دادم اما بازم سر حرف خودش هست کسی میتونه بهم بگه خطاش چیه؟ img=imread( 'corner.jpg'); figure(1) imshow(img) [color=#228b22]%G=im2bw(img) %G=im2double(G); [/color]I_gray=rgb2gray(img); I_gray=im2bw(I_gray); %img_gray = rgb2gray(img); I = edge(I_gray, 'canny'); [color=#228b22]%figure(2) %imshow(I); [/color]BW = edge(I_gray, 'canny'); figure(2); imshow(BW); [color=#228b22]%G=im2bw(I) %G=im2double(G); %G=str2int(G); %matrix C=[a11,a12,...]; %C=corner(BW,'minimumEigenvalue'); [/color]C=corner(BW, 'Harris'); [color=#228b22]%C=corner(I) [/color] hold on % plot(C(:,1), C(:,2), 'r*'); [H,T,R] = hough(BW, 'RhoResolution',0.5,'Theta',-90:0.5:89.5); subplot(2,1,1); [color=#228b22]%imshow(I) [/color]title( 'Gantrycrane Image'); subplot(2,1,2); imshow(imadjust(mat2gray(H)), 'XData',T,'YData',R,... 'InitialMagnification','fit'); title( 'Hough Transform of Gantrycrane Image'); xlabel( '\theta'), ylabel('\rho'); axis on, axis normal, hold on; colormap(hot) xlabel( '\theta'), ylabel('\rho'); axis on, axis normal; colormap(hot) 4
elmiramohammadi 596 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام کاشکی کدش رو آپلود میکردی در عوض اینکه اینجا کپی کنی؟ بررسیش می کنم امیدوارم که بتونم به جواب برسم 4
elmiramohammadi 596 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام برنامه ات مشکلی نداره .... شاید من بد برداشت کردم.......................... کد رو دانلو کن بعد اجرا کنن اگر حرف و حدیثی بود بگو....................... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
simin asefi 216 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام برنامه ات مشکلی نداره ....شاید من بد برداشت کردم.......................... کد رو دانلو کن بعد اجرا کنن اگر حرف و حدیثی بود بگو....................... سلام ممنون از لطف و پاسخت رو تصاویر خودمم همین خروجی میده اما این خطا رو هم میده. Attempt to execute SCRIPT corner as a function: C:\Program Files\MATLAB\R2014a\exam\corner.m Error in Untitled (line 42) C=corner(BW,'Harris'); 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام ممنون از لطف و پاسخت رو تصاویر خودمم همین خروجی میده اما این خطا رو هم میده. Attempt to execute SCRIPT corner as a function: C:\Program Files\MATLAB\R2014a\exam\corner.m Error in Untitled (line 42) C=corner(BW,'Harris'); سلام احتمالا سیمین خانوم شما یه فایل دیگه به نام corner داخل مسیرهای متلب داری، با which می تونی چک کنی که کدوم فانکشن داره استفاده میشه، این مسیری که اینجا هم گذاشتی درست نیست، متلب از روی یه فایل دیگه داره می خونه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
simin asefi 216 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام ممنون از لطف و پاسخت رو تصاویر خودمم همین خروجی میده اما این خطا رو هم میده. Attempt to execute SCRIPT corner as a function: C:\Program Files\MATLAB\R2014a\exam\corner.m Error in Untitled (line 42) C=corner(BW,'Harris'); سلام آقا ایمان آره درسته از مسیرهای تولباکس داره اجرا میشه چیکارش باید بکنم؟ 1
simin asefi 216 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام بچه ها متوجه شدم مشکلم چی بوده نباید تابع با نام همنامی که در متلب هست ذخبره میکردم اینم لینکی کمکی که ازش استفاده کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 سلام آقا ایمان آره درسته از مسیرهای تولباکس داره اجرا میشه چیکارش باید بکنم؟ سلام بچه ها متوجه شدم مشکلم چی بودهنباید تابع با نام همنامی که در متلب هست ذخبره میکردم اینم لینکی کمکی که ازش استفاده کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خب منم همینو گفته بودم دیگه، وقتی شما یه فایل یا تابع با نام فانکشن ها و فایل های اصلی متلب سیو می کنی، متلب اولویتش میشه فایل یا تابع شما، موقع اجرا از اون استفاده می کنه. 1
simin asefi 216 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 سلام اینا اثرات استرسه شما به روم نیارید.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
simin asefi 216 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان این کد تصحیح شده لبه یابی،گوشه یابی و دگرگونی هاف گفتم شاید یکی مث خودم بهش احتیاج داشته باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mehrdadhosseinzadeh 28 ارسال شده در 11 تیر، 2015 من تو کار خودم که تشخیص چشم هست و چشمک تو سرچ ها به کلمه hough circular زیاد برخوردم میهش یکی توضیح بده چون ت ک د ها دیدم تبدیل hough داشتیم و از سر فضولی منم به جای تصویر سورس برنامه که آپلود شد تو صفحه یک ( نیو فولدر 2 ) عکس بریده شده از ناحیه چشم و دادم و چیزی بازم دستگیرم نشد 2
mehrdadhosseinzadeh 28 ارسال شده در 13 تیر، 2015 من میخوام تو یک تصویر ناحیه چشم ها و جدا کنم و پردازش رو اون انجام بدم یعنی بفهمم چشم باز است یا خیر
ارسال های توصیه شده