رفتن به مطلب

تعطیل دکّان طالع‌بینی

fakur1

ارسال های توصیه شده

این موضوع طالع و طالع بینی هم یکی از اون اتفاقاتی است که همیشه باعث تشنج ذهنی من میشه. .......من نتونستم این طالع و بود و نبودش رو برا خودم حلّش کنم............... اصلا چه ارتباطی میتونه بین نام من و سرنوشت بشری ام وجود داشته باشه؟ ................ اون آقام اومده گفته : مهم نام تو شناسنامه نیست , اونیه که تو گوشتون خونده میشه . ...................... چینی ها سال رو مد نظر قرار میدن و غربی ها هم ماه تولد رو .......... چه شده که این موضوعات ذهن درگیرکن سرتیتر زندگی مردم قرا گرفته؟ .............. اون هندی ها که 600 میلیون نفرشون تو خونه شون توالت ندارن و تو خیابون دفع مزاج میکنند هم برا خودشون یه پا طالع بین شدن و نوع هندیشم روانه بازار ذهن مردم نموده اند و چقد هم موفق شدن که اذهان مردم رو به بازی بگیرند..................... این که خوب یا نحس بودن طالع یه نفر رو با نام مادرش می سنجند رو هم نتونستم هضمش کنم.........چه ربطی داره آخه ؟ ده ها جلد کتاب هم در همین موضوع نوشته شده که خدا میدونه توشون چه خبره؟ ............. خوشحال میشم تو این مورد باهم گپی بزنیم. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کجا هاش درسته و کجا هاش درست نیست؟

صفات و خصوصیات اخلاقی افراد هر ماه رو تاحدی درست گفته!البته تا حدی نه کاملا!مثلا من یه سری از اشنایان ودوستان بعضی از ماه ها رو بررسی کردم یه سری خصوصیات بینشون مشترکه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
صفات و خصوصیات اخلاقی افراد هر ماه رو تاحدی درست گفته!البته تا حدی نه کاملا!مثلا من یه سری از اشنایان ودوستان بعضی از ماه ها رو بررسی کردم یه سری خصوصیات بینشون مشترکه!

همه خصصیات انسانها بقول شما تا حدی باهم جوره , ولی این که دلیل اون نوشته های من تو متن تاپیک نمیشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه خصصیات انسانها بقول شما تا حدی باهم جوره , ولی این که دلیل اون نوشته های من تو متن تاپیک نمیشه.

خب هرکشوری چه هند وچین و...طبق اعتقادات و فنون خاص خود که در نجوم و براساس اعتقاداتی که درمورد تاثیر سیارات برانسان و....داشتند عقایدی را ابراز کردندکه شاید درحقیقت کاملا درست نباشد ولی خب عقاید انهاست.و خواننده وشنونده هست که طبق معیار های عقلی خود مفاهیم وگفته های بیان شده توسط انان را تجزیه تحلیل کرده ویا میپذیرد ویانه!

درمورد گفته تون راجع به اینکه این مسائل نوعی دکان شده نمیشه باقاطعیت این رو گفت چون افراد با سرچ در اینترنت وخواندن مطالب از این مسائل باخبر میشن وقرار نیست برن پیش رمال هندی که بخوان پولشون رو از دست داده باشن.

درضمن درست نیست که به اقوام مختلف وکشورهای مختلف توهین کنیم.بحث منطقی باید دور از هرگونه توهین و...باشد:w16:

لینک به دیدگاه
خب هرکشوری چه هند وچین و...طبق اعتقادات و فنون خاص خود که در نجوم و براساس اعتقاداتی که درمورد تاثیر سیارات برانسان و....داشتند عقایدی را ابراز کردندکه شاید درحقیقت کاملا درست نباشد ولی خب عقاید انهاست.و خواننده وشنونده هست که طبق معیار های عقلی خود مفاهیم وگفته های بیان شده توسط انان را تجزیه تحلیل کرده ویا میگذیرد ویانه!

درمورد گفته تون راجع به اینکه این مسائل نوعی دکان شده نمیشه باقاطعیت این رو گفت چون افراد با سرچ در اینترنت وخواندن مطالب از این مسائل باخبر میشن وقرار نیست برن پیش رمال هندی که بخوان پولشون رو از دست داده باشن.

درضمن درست نیست که به اقوام مختلف وکشورهای مختلف توهین کنیم.بحث درست ومنطقی باید دور از هرگونه توهین و...باشد:w16:

:ws52:

w58.gif

لینک به دیدگاه

این موضوع طالع و طالع بینی هم یکی از اون اتفاقاتی است که همیشه باعث تشنج ذهنی من میشه. .......من نتونستم این طالع و بود و نبودش رو برا خودم حلّش کنم............... اصلا چه ارتباطی میتونه بین نام من و سرنوشت بشری ام وجود داشته باشه؟ ................ اون آقام اومده گفته : مهم نام تو شناسنامه نیست , اونیه که تو گوشتون خونده میشه . ...................... چینی ها سال رو مد نظر قرار میدن و غربی ها هم ماه تولد رو .......... چه شده که این موضوعات ذهن درگیرکن سرتیتر زندگی مردم قرا گرفته؟ .............. اون هندی ها که 600 میلیون نفرشون تو خونه شون توالت ندارن و تو خیابون دفع مزاج میکنند هم برا خودشون یه پا طالع بین شدن و نوع هندیشم روانه بازار ذهن مردم نموده اند و چقد هم موفق شدن که اذهان مردم رو به بازی بگیرند..................... این که خوب یا نحس بودن طالع یه نفر رو با نام مادرش می سنجند رو هم نتونستم هضمش کنم.........چه ربطی داره آخه ؟ ده ها جلد کتاب هم در همین موضوع نوشته شده که خدا میدونه توشون چه خبره؟ ............. خوشحال میشم تو این مورد باهم گپی بزنیم. :icon_gol:

لینک به دیدگاه

من اصن درک نمیکنم که اینا اصن درسته و منشا علمی داره با اینکه خیلی وقتا هم درست در میاد ولی بازم درکش نمیکنم:ws52:

مثلا ما 12 تا ماه داریم و ملیاردها انسان در روی زمین که هیچ دونفری هم مثل هم نیستن بعد چطور مثلا میگن دی ماهی ها اینطور ...مهر ماهی ها اونطور و..........

اینجوری پس باید هه مهرماهی ها مث هم و دی ماهی ها مث هم و......باشن که چنین چیزی نیست:ws52:

نمیدونم به تاپیک ربط داشت یا نه:whistle:فک کنم داشت ولی

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اصن درک نمیکنم که اینا اصن درسته و منشا علمی داره با اینکه خیلی وقتا هم درست در میاد ولی بازم درکش نمیکنم:ws52:

مثلا ما 12 تا ماه داریم و ملیاردها انسان در روی زمین که هیچ دونفری هم مثل هم نیستن بعد چطور مثلا میگن دی ماهی ها اینطور ...مهر ماهی ها اونطور و..........

اینجوری پس باید هه مهرماهی ها مث هم و دی ماهی ها مث هم و......باشن که چنین چیزی نیست:ws52:

نمیدونم به تاپیک ربط داشت یا نه:whistle:فک کنم داشت ولی

مثه این میمونه که ما تو صد متری دوتا سوپر مارکت مجهز قرار بگیریم بعدش بگیم , اون سوپره فلان وسائل و بهمان جنس ها رو بهمراه مثلا کیسه زباله و قند داره. بعد اشاره به سوپر دومی بکنیم و چندتا دیگه از اجناس سوپری رو نام ببریم و بگیم اینام تو این سوپر گیر میاد و .............. خوب طبیعیه که هر سوپری همه اینایی که گفتم رو داره. اینام از یه همچین حقّه ای استفاده میکنن. انسانها همه خصوصیات انسانی و جمادی و نفسانی رو دارن. دست رو هر کدومش بذاریم , نمیتونه بگه من ندارم. برا همینه فکر میکنیم درست میگن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...