ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ پر پله این تموم میشه اونیکی تمومی نداره موفقیت پس اخرین پله رو تموم کردی . میری پله اول سکوی بعدی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ من میتونم موفق بشم. هستی باور باید بکنی همین 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ هستی باور باید بکنی همین اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم موفقیت بی انتهاس و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره. از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اگه به خودم بگم موفق که برای بهتر شدن تلاش نمیکنم موفقیت بی انتهاس و البته برای هر کسی یه مفهومی داره.یعنی شاید از نظر مادرم من موفق باشم اما از نظر پدرم نباشم.بستگی به دیدگاه ها داره. از نظر خودم میتونم .فقط باید تلاشمو بیشتر کنم تا به یک موفقیت نسبی برسم نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان در کل موافقم باهات 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ نظمو گفتم این پلکان تموم شد بعدی میاد ولی به موفقیت در هر پلکان اعتقاد پیدا نکنی نمی تونی به پلکانهای بعدی بری سحر جان در کل موافقم باهات خب به تونستن اعتقاد دارم.چون به توانائیهام اعتقاد دارم.شاید برای انجام یه کار خاص بشه گفت تو این کار موفق شدم.اما برای زندگی هیچوقت نمیتونم بگم کاملا موفق شدم.(چون انتظارم از خودم یکم بالاس) 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ والا سر پله امتحان پام سرید با مخ اومدم پایین الان تو پله ی موفق نشدم هستم البته قبل از اینکه امتحان کنم این عکس رو تو امضای یکی از بچه ها دیدم و بهم روحیه داد ولی آخرش له شدم 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ امروز دقیقا روی چندتا پله هستم: بعضی مسائل بوده ک میگم: موفق شدم بعضی برنامه هاست ک میگم: موفق میشم.. یعنی باید موفق بشم بعضی چیزای دیگه هم هست ک میتونم موفق بشم یه سری برنامه ریزی بلند مدت و فکرهایی هم دارم ک دارم فکر میکنم چطوری میتونم موفق بشم 5 لینک به دیدگاه
bahar1993 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ من هیچی سر در نمیارم از اینجا:( 1 لینک به دیدگاه
bahar1993 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید این سوالو اینجا میپرسم , میشه بگین چطور میشه به کسی پیام خصوصی فرستاد تو این برنامه , هرکاری میکنم نمیتونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده