مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل از اونجا شروع میشه که نامرد خودشو مثه یه مرد نشون میده و تشخیص گرگ با پوستین گوسفند از گوسفند مخصوصا امروز خیلی سخت شده:wht: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل از اونجا شروع میشه که نامرد خودشو مثه یه مرد نشون میدهو تشخیص گرگ با پوستین گوسفند از گوسفند مخصوصا امروز خیلی سخت شده:wht: البته نه درین عکس اون داشته مرحم میبرده سر زخمی نمی دونسته که؟؟؟ مهم نیست مهم نیته ادمه ولی خوب باید حواسش باشه 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ البته نه درین عکس اون داشته مرحم میبرده سر زخمی نمی دونسته که؟؟؟مهم نیست مهم نیته ادمه ولی خوب باید حواسش باشه بله من منظورم از گرگ یا نامرد اون نبود منظور اون به ظاهر دکتره بود 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ بله من منظورم از گرگ یا نامرد اوننبود منظور اون به ظاهر دکتره بود :icon_pf (34):ببخشید اشتباه از بنده بود حق باشماست 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):ببخشید اشتباه از بنده بود حق باشماست اختیاریز وار (مثلا به تورکی گفتم) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده