masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ همونطور که میدونید مدتهاست که پیامک های تبلیغاتی بطور شبانه روز واصل میشند و آرام و قراری برامون باقی نگذاشتند . دیروز چنین پیامکی برای من رسید : اگه گفتی با چند حرکت میشه یه زرافه رو داخل یخچال جای داد ؟!! 1 - با شش حرکت و سه سوت 2 - نمیشه چون گردنش بیرون می مونه 3 - بستگی به یخچالش داره !!! پریروز هم چنین پیامکی برام اومد : اگر گفتید چرا اقا کلاغه صابون میدزده ؟! 1 - چون تمیزه 2 -- چون لذیذه !! جواب درست را یه شماره ....... پیامک کرده و در قرعه کشی یک دستگاه پراید صفر کیلومتر شرکت کنید !!!!!! راستش البته بنده که اونقدر باهوش نیستم که بدونم چرا کلاغه صابون میدزده و یا جناب زرافه اصلا چیکار میکنه ولی کاملا متحیر موندم که اینهایی که اینجور پیامکها رو بطور انبوه برای ملت میفرستند واقعا راجع عقل و شعور مردم ما چی فکر کردند ؟! بنظر اونها آی کیوی این ملت چنده ؟! اینهمه تحقیر چرا ؟ چطور مخابرات چه همراه اول و چه ایرانسل بخودش اجازه میده صرفا برای کسب درامد اینطوری با شعور مردم بازی کنه ؟! در کدام کشور دنیا اپراتورهای تلفن همراه و یا هر نهاد دیگه ای اجازه چنین کاری دارند غیر از مملکت ما ؟! آیا کسب درامد توجیهی برای اینکار زشت هستش ؟ ایا هر ارگان و اداره و سازمانی بصرف کسب درامد میتونه اینجوری خرد جمعی ملت را به بازی و تمسخر بگیره ؟! اون عزت و احترام ادعایی کجاست ؟! 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ خب اشکالش اینه که میخونی پاک میکنی من بدون خوندن پاک میکنم اعصابم راحته لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا اعصاب واسمون نذاشتن منکه همه شماره های اینجوری رو بلک کردم که اصن نفهمم کی اس میاد و صداش اذیتم نکنه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ وقتی سپاه چیزی رو مدیریت کنه بیشتر ازینم نباید توقع داشت! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ خوب بابا دست خودت نيست كه بخوني يا نخوني.. رو صفحت ظاهر ميشه.. اره واقعا ولي بايد نخونده پاك كني.. شورشو دراوردن ديگه.. چه جوري بلوك ميكني من كه نتونستم. لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ وقتی سپاه چیزی رو مدیریت کنه بیشتر ازینم نباید توقع داشت! میگم خیلی خطرناکی چکارسپاه داری سپاه برای رفاه مردم کارمی کنه 1-ارترزانگشت نمی گیری.2-دیگه افرادبیکاردرجامعه نمی بینی.دیگه نمی خوادزحمت کمک به آبادانی...رابکشی بایک پیامک مشکلات حل می شود.ذهن مردم بکارمی افتدالبته اینطوری که به..... پی می برند.و...حالابازم گیربده به این عزیزان زحمت کش!:vahidrk:البته این کاری که ...می کنه باادم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده