fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ در یک جنگ چه بسیار افرادی که در دفاع از خانواده و عزیزانشون کشته شدند مسلما این افراد ابله نیستند هر کدام از ما در این شرایط اسلحه به دست می گیریم و چه بسا مهاجم رو هم به قتل برسونیم اما در این سیستم جنگ پرور نقش این بخش چیه ؟ این افراد تنها قربانیان جنگ از بین تمام قربانیان چه مادی و چه معنوی هستند دقیقا همون قسمتی که باعث میشه ترس از جنگ کاملا عقلانی به نظر برسه ، اما در این بین جوانانی در جو تبلیغات روانی و حیله های سیاس های مفت خور جون خودشون رو از دست میدن ابله هایی بیش نیستند کما اینکه اگر به دنیا برگردند و نتیجه رو ببیند چه بسا بر حماقت خودشون صحه بذارند مسلما چنین افرادی در اون برهه حماقت خودشون رو به زبون نمیارند بلکه از ایمان وطن و ده ها مفهوم و ابزار در دست جنگ پرورها سخن به میان میارن من از جنگی که مثه جنگهای قدیمی که طرفین رو در رو باهم می جنگیدند نمیترسم. ولی از جنگهای امروزی که بمب های بی هدف بر سر مردم بی دفاع و زن و بچه مردم ریخته میشه , متنفرم. خیلی زیاد 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من از جنگی که مثه جنگهای قدیمی که طرفین رو در رو باهم می جنگیدند نمیترسم. ولی از جنگهای امروزی که بمب های بی هدف بر سر مردم بی دفاع و زن و بچه مردم ریخته میشه , متنفرم. خیلی زیاد اون نوع جنگ ها هم ترس داره سربازان او نوع جنگ تنها قربانیان میدان نبرد نیستند ، فرزندان والدین همسران و صدها و هزاران وابسته که صدمه میبینند و چه بسا به فلاکت بیفتند 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ اون نوع جنگ ها هم ترس داره سربازان او نوع جنگ تنها قربانیان میدان نبرد نیستند ، فرزندان والدین همسران و صدها و هزاران وابسته که صدمه میبینند و چه بسا به فلاکت بیفتند حداقلش اینه که سربازان اراده ای هر چند تحمیلیشو دارن که وارد کارزار میشن. اما تو جنگ شهر ها مردم شهر واقعا بیدفاع و مظلوم از بین میرن. 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ درود بی صبرانه منتظرم ..........یه سری حرومی اونور مرز کری میخونن اما وجود ندارن بیان جلو.................... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ حداقلش اینه که سربازان اراده ای هر چند تحمیلیشو دارن که وارد کارزار میشن. اما تو جنگ شهر ها مردم شهر واقعا بیدفاع و مظلوم از بین میرن. گاهی اوقات شاهد از غیب میرسه ، اگر به تاریخ جنگ ها توجه کنیم بخش اعظم اون ها جنگ های ایدئولوژیکی هست انسان های دیوانه ای که به یک ایدئولوژی خاص پایبند هستند و از قضای روزگار این این انسان های دیوانه به قدرت میرسند ، حال فرض کنیم دو ایدئولوژی که هردوش هم از قضا چرند هست در یک منطقه جغرافیایی به قدرت میرسند ، هر طرف به شدت مصر هست که ثابت کنه چرندیات من از چرندیات تو بهتره هر دو طرف شروع میکنند به ضربه زدن به طرف مقابل شروع میکنند به تجهیز مخالفین طرف دیگه هر دو طرف در آتش جنگ میدمند گروه های دست پروده دو طرف میفتند به جون مردم یکی طرفداران چرندیات طرف دیگه رو میکشه و اون یکی طرفداران چرندیات این یکی رو ، اما طنز از اینجا شروع میشه که تو این کشت و کشتار که برای گسترش چرندیات رخ میده بعضی میشن قهرمان. چطور؟ همون جوانان ابلهی که بهش اشاره کردم ، کفتار های پیر دنیای سیاست و ایدئولوژی شروع میکنند به قهرمان پروری از جلادان خودشون برای جوانان ابله و هر کدوم از این ابله ها در ذهن خودشون دوس دارن بشن یک جلاد اما ته قضیه اینه که هر دو ایدئولوژی برای اثبات چرندیات خودش میفته تو چاهی که خودش کنده بوی گند کثافت کاری ها درمیاد و باز کفتارهای پیر برای نگهداشتن جوانان ابله در حماقت خودشون باید یک دژمن فرضی بتراشند و این سیکل ادامه پیدا میکنه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ گاهی اوقات شاهد از غیب میرسه ، اگر به تاریخ جنگ ها توجه کنیم بخش اعظم اون ها جنگ های ایدئولوژیکی هست انسان های دیوانه ای که به یک ایدئولوژی خاص پایبند هستند و از قضای روزگار این این انسان های دیوانه به قدرت میرسند ، حال فرض کنیم دو ایدئولوژی که هردوش هم از قضا چرند هست در یک منطقه جغرافیایی به قدرت میرسند ، هر طرف به شدت مصر هست که ثابت کنه چرندیات من از چرندیات تو بهتره هر دو طرف شروع میکنند به ضربه زدن به طرف مقابل شروع میکنند به تجهیز مخالفین طرف دیگه هر دو طرف در آتش جنگ میدمند گروه های دست پروده دو طرف میفتند به جون مردم یکی طرفداران چرندیات طرف دیگه رو میکشه و اون یکی طرفداران چرندیات این یکی رو ، اما طنز از اینجا شروع میشه که تو این کشت و کشتار که برای گسترش چرندیات رخ میده بعضی میشن قهرمان. چطور؟ همون جوانان ابلهی که بهش اشاره کردم ، کفتار های پیر دنیای سیاست و ایدئولوژی شروع میکنند به قهرمان پروری از جلادان خودشون برای جوانان ابله و هر کدوم از این ابله ها در ذهن خودشون دوس دارن بشن یک جلاد اما ته قضیه اینه که هر دو ایدئولوژی برای اثبات چرندیات خودش میفته تو چاهی که خودش کنده بوی گند کثافت کاری ها درمیاد و باز کفتارهای پیر برای نگهداشتن جوانان ابله در حماقت خودشون باید یک دژمن فرضی بتراشند و این سیکل ادامه پیدا میکنه شروع این سیکل بنظرم برمیگرده به قدرناشناسی ذاتی انسان که از بین رفتن و از بین بردن براش جالبه. یه مثال : هر کسی میدونه که اگه درست رانندگی بکنه , احتمال مردنش و کشتنش به حداقل میرسه.ولی احتیاط نمیکنه و رعایت هم نمیکنه . هر انسانی میدونه مصرف مواد مخدر یعنی بیچاره گی و مرگ با رذالت. هر فرمانده توپ جنگی میدونه که این گرائی که بسته وسط جمعیت بی دفاع هست ولی شلیک مبکنه. هر دکتری میدونه که فلان بیمار خرج عملش رو نداره و اگه عمل نکنه میمیره ولی کوتاه نمیاد . هر استادی میدونه که داره درس رو ناقص میگه و دانشجو نمیتونه کسب دانش بکنه ولی اهمیتی نمیده. اینا و خیلی از رفتار زشت انسان کم از جنگ مستقیم نیست. ولی کسی به روی خودش نمیاره. کلا میخوام بگم این انسان ظاهرا برای نابودی زندگی میکنه و از همین روست که به دژخیمان بله میگه و همصدائیشونو میکنه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ شروع این سیکل بنظرم برمیگرده به قدرناشناسی ذاتی انسان که از بین رفتن و از بین بردن براش جالبه. یه مثال : هر کسی میدونه که اگه درست رانندگی بکنه , احتمال مردنش و کشتنش به حداقل میرسه.ولی احتیاط نمیکنه و رعایت هم نمیکنه . هر انسانی میدونه مصرف مواد مخدر یعنی بیچاره گی و مرگ با رذالت. هر فرمانده توپ جنگی میدونه که این گرائی که بسته وسط جمعیت بی دفاع هست ولی شلیک مبکنه. هر دکتری میدونه که فلان بیمار خرج عملش رو نداره و اگه عمل نکنه میمیره ولی کوتاه نمیاد . هر استادی میدونه که داره درس رو ناقص میگه و دانشجو نمیتونه کسب دانش بکنه ولی اهمیتی نمیده. اینا و خیلی از رفتار زشت انسان کم از جنگ مستقیم نیست. ولی کسی به روی خودش نمیاره. کلا میخوام بگم این انسان ظاهرا برای نابودی زندگی میکنه و از همین روست که به دژخیمان بله میگه و همصدائیشونو میکنه. پیرو مجموع صحبت هایی که کردم از جوانان ابله و کفتارهای پیر سیاس که به لطایف الحیل بر گرده جوانان ابله سوار هستند ارجاعت میدم به این پست نه به شکل ملموس منظور من رو متوجه بشی #19 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ جنگ به همراه خودش نابودی بی خانمانی مرگ یتیمی تجاوز و هزاران مشکل وحشتناک دیگه بهمراه داره از این نظر خیلی خیلی وحشتناکه اما این ترس نباید باعث بشه دفاع نشه یا فرار کنیم یا مخفی بشیم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ جنگ به همراه خودش نابودی بی خانمانی مرگ یتیمی تجاوز و هزاران مشکل وحشتناک دیگه بهمراه داره از این نظر خیلی خیلی وحشتناکهاما این ترس نباید باعث بشه دفاع نشه یا فرار کنیم یا مخفی بشیم بله درسته. ایکاش روزی معنی دیپلماسی جهانی برا دست اندرکاران جا میافتاد که بتونن بدون جنگ هم باهم زندگی کنند. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ بله متوجهم. یه عده ای از جنازه دیگران هم دنبال نون خوردنند. هر کی میخواد کشته بشه , بشه . اونا منتظر غنائم جنگند. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ بلی میترسیم علتش رو نفرمودی . 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ من وقتی فکرشو میکنم میبینم 4ستون بدنم به لرزه در میاد واقعا وحشتناک هست و من با تمام وجود میترسم اینم که میگن در برابر متجاوز هراس ندارن رو قبول ندارم هراس و ترس رو دارن منتها مجبورن برن بجنگن که به حریمشون تجاوز نشه نمیتونن فرار کنن که میشه مقابله از روی اجبار جنگ اشتباه ترین تصمیم هس واسه یه کشور کلی زحمت میکشن و ....بعد با یه تصمیم اشتباه(جنگ)همه رو هدر میدن و جان ملیونها نفر همگرفته میشه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ ترس و نگرانی های موهوم از جنگ ضررش از خود جنگ هم بیشتره , چون تناسب روحی انسان رو بهم میزنه . اینو همه سران دنیا میدونن ولی شاید عمدا میخوان جهان روی آرامش نبینه. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ تنفر با ترس نباید اشتباه گرفته بشه از جنگ متنفر هستم اما نمیترسم! اگر جنگ بشه برای دفاع میجنگم برای تهاجم هرگز هرگز هرگز 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ علتش رو نفرمودی . ما همینجوریش آدمای روانی ای هستیم که در شرایط عادی هم با هم کنار نمیایم. دیگه جنگ بشه که عین جنگلیا میشیم و خودمون ، خودمونو نابود میکنیم. اگه ملت یکدستی بودیم شاید میشد از جنگ نترسید 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ ما همینجوریش آدمای روانی ای هستیم که در شرایط عادی هم با هم کنار نمیایم.دیگه جنگ بشه که عین جنگلیا میشیم و خودمون ، خودمونو نابود میکنیم. اگه ملت یکدستی بودیم شاید میشد از جنگ نترسید هیچ ملتی به اندازه مردم ژاپن یکدست نیست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده