رفتن به مطلب

آیا از جنگ میترسید؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

این قصه رو شنیدین که فلانی از بس بخاطر درد و رنج بغضش گرفته بود که داشت نابود میشد , برا همینم مجلس ترحیم همسایه رو بهونه کرد و نشست و سیر گریه کرد و آروم شد؟

قصه جنگ و گزینه هایی ک چن وقتی است که گذاشتنش رو میز و یکی میگه اتفاق میفته و اون یکی میگه , بیخود میکنن و این وسط یه عده هم از ترسشون همش میگن ممکن نیست بیفته , که همه این احوالات باعث شد , من متوجه شدم که ته دلم بشدت از جنگ میترسم. آره میترسم. کسی هست که نترسه؟ اونایی که نمیترسن , دلیلشون چی میتونه باشه؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
این قصه رو شنیدین که فلانی از بس بخاطر درد و رنج بغضش گرفته بود که داشت نابود میشد , برا همینم مجلس ترحیم همسایه رو بهونه کرد و نشست و سیر گریه کرد و آروم شد؟

قصه جنگ و گزینه هایی ک چن وقتی است که گذاشتنش رو میز و یکی میگه اتفاق میفته و اون یکی میگه , بیخود میکنن و این وسط یه عده هم از ترسشون همش میگن ممکن نیست بیفته , که همه این احوالات باعث شد , من متوجه شدم که ته دلم بشدت از جنگ میترسم. آره میترسم. کسی هست که نترسه؟ اونایی که نمیترسن , دلیلشون چی میتونه باشه؟

دلیلی بر ترسیدن وجود نداره...

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگر کسی از جنگ نترسه باید بهش شک کرد و در اسرع وقت معرفیش کرد به دکتر، نابودی زندگی هزاران انسان ، محیط زیست ، همه زیرساخت ها ، هدر رفتن سرمایه ها و هزاران مشکل دیگه آیا ترس نداره ؟ مشکلات بشر امروز ناشی از عدم ترس همون انسان های روانی است که اشاره کردم .

موجودات پیر و روانی که جنگ می پرورند و جوانان ابلهی که در جنگ کشته می شوند، باید این آدم هارو بستری کرد

• Like 9
لینک به دیدگاه

موجودات پیر و روانی که جنگ می پرورند و جوانان ابلهی که در جنگ کشته می شوند، باید این آدم هارو بستری کرد

مهدی جان میشه این قسمتو یه مقدار بیشتر توضیح بدیhanghead.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

شیعیان از جنگ و کشته شدن کوچکترین هراسی ندارند (البته بهتره بگم دفاع در برابر تجاوز متجاوز ) و بخاطر همین هراس نداشتن ، دشمنان ایران حتی جرات نگاه چپ به ایران رو هم ندارند . همه این تهدیدها حرف مفتی بیش نیست و تازگی هم نداره . و چون اونها توان حمله نظامی ندارند دارن از طرق دیگه به کشور حمله میکنن ..جنگ نرم و فرهنگی و رسانه ای و...

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهدی جان میشه این قسمتو یه مقدار بیشتر توضیح بدیhanghead.gif

کافیه به دورو برت نگاه کنی ببینی منافع مادی جنگ ها انبان چه کسانی رو پر کرد و هزینه اونهارو چه کسانی پرداخت کردند ، مصداق حرف من تنها محدود به ایران نیست بلکه شامل همه جوانانی هست که لگام عقل خودشون رو به دست سیاست بازی پیرهای خرفت سپردن خون دادند تا عطش سیری ناپذیر قدرت پرستان اندکی فروبشینه ، مطمئن باش جنگی رخ بده تاوان اون رو مردم عادی خواهند دادند و باز به لطایف الحیل کفتارهای پیر ازین نعش شکمهاشون رو پر خواهند کرد

پ ن: 256 میلیون دلار پول نفت ایران در بانک های اسرائیل در حال خرج شدنه هیچ احمقی چنین گاو پرشیر ابلهی رو به دست خودش ذبح نمیکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه

ارواح زنده جنگ طلب شاید روحشون برا همین کارا خلق شده . ولی مردمی که آتیش بیار این معرکه ها میشن , اونا چی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
شیعیاناز جنگ و کشته شدن کوچکترین هراسی ندارند (البته بهتره بگم دفاع در برابر تجاوز متجاوز ) و بخاطر همین هراس نداشتن ، دشمنان ایران حتی جرات نگاه چپ به ایران رو هم ندارند . همه این تهدیدها حرف مفتی بیش نیست و تازگی هم نداره . و چون اونها توان حمله نظامی ندارند دارن از طرق دیگه به کشور حمله میکنن ..جنگ نرم و فرهنگی و رسانه ای و...

ببخشید اون وقت این جداسازی چه ربطی داشت؟:banel_smiley_4:

میشه واضح توضیح بدین

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر کسی از جنگ نترسه باید بهش شک کرد و در اسرع وقت معرفیش کرد به دکتر، نابودی زندگی هزاران انسان ، محیط زیست ، همه زیرساخت ها ، هدر رفتن سرمایه ها و هزاران مشکل دیگه آیا ترس نداره ؟ مشکلات بشر امروز ناشی از عدم ترس همون انسان های روانی است که اشاره کردم .

کاملا با این حرف موافقم

البته نمیشه گفت ابله

چون هر کس یه عقیده ای داره و قرار نیس هر کس عقیده اش مخالف ما یا شما بود برچسب ابله بودن رو بهش بزنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید اون وقت این جداسازی چه ربطی داشت؟:banel_smiley_4:

میشه واضح توضیح بدین

حق با شماست

منظور من مردم کشورمون بود که غالبشون مسلمان و شیعه هستند . که البته برای تمام مسلمونها ، شهادت و کشته شدن در راه خدا و دین و دفاع از کشور بالاترین افتخار هست..

• Like 1
لینک به دیدگاه
شیعیان از جنگ و کشته شدن کوچکترین هراسی ندارند (البته بهتره بگم دفاع در برابر تجاوز متجاوز ) و بخاطر همین هراس نداشتن ، دشمنان ایران حتی جرات نگاه چپ به ایران رو هم ندارند . همه این تهدیدها حرف مفتی بیش نیست و تازگی هم نداره . و چون اونها توان حمله نظامی ندارند دارن از طرق دیگه به کشور حمله میکنن ..جنگ نرم و فرهنگی و رسانه ای و...

یکی از نمونه های نترس شاه عباس صفوی بود و اصلی ترین مروجان شیعه

امروز همین جوری داشتم تو نت می چرخیدم یهو رسیدم به مطلبی درمورد آدم خواری جالب بود یکی از اتفاقات متعلق بود به زمان ترویج شیعه در ایران (زمان صفوی) شاه عباس گروهی آدمخوار داشت که مخالفینش رو زنده زنده می خوردن

• Like 3
لینک به دیدگاه
حق با شماست

منظور من مردم کشورمون بود که غالبشون مسلمان و شیعه هستند . که البته برای تمام مسلمونها ، شهادت و کشته شدن در راه خدا و دین و دفاع از کشور بالاترین افتخار هست..

:sigh:

لینک به دیدگاه
کاملا با این حرف موافقم

البته نمیشه گفت ابله

چون هر کس یه عقیده ای داره و قرار نیس هر کس عقیده اش مخالف ما یا شما بود برچسب ابله بودن رو بهش بزنید

این احترام به عقاید یکی از بدترین مغالطاتی هست که متاسفانه در سطح جهان هم شایع شده ، آیا عقیده ای که زندگی هزاران انسان رو تحت الشعاع قرار میده قابل احترامه؟ آیا عقایدی که به دنبال ترویج خشونت و تطهیر یکی از بدترین اعمال بشری هست قابل احترامه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
این احترام به عقاید یکی از بدترین مغالطاتی هست که متاسفانه در سطح جهان هم شایع شده ، آیا عقیده ای که زندگی هزاران انسان رو تحت الشعاع قرار میده قابل احترامه؟ آیا عقایدی که به دنبال ترویج خشونت و تطهیر یکی از بدترین اعمال بشری هست قابل احترامه؟

فک کنم الان اگه هر حرفی هم بزنم شما حس میکنید میخوام سفسطه کنم و بحث رو به حاشیه ببرم

من منظورم عقیده اون سربازی بود که به دفاع ایمان داره و فک نمیکنم این عقیده اش باعث نابودی دنیا بشه. حالا اگه بحث عقاید سران دنیا بود که قدرت دستشونه یه چیزی...

در ثانی حالا این شاید یکی از ابعاد منفی سو استفاده از احترام به عقاید باشه ولی در حالت کلی؛ نبود این احترام خیلی جاها باعث نابودی شده

فک کنم ریشه بیشتر جنگ ها و اختلافات امروز دنیا هم سر همین درک نکردن عقاید و احترام نذاشتن به اونا باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک کنم الان اگه هر حرفی هم بزنم شما حس میکنید میخوام سفسطه کنم و بحث رو به حاشیه ببرم

من منظورم عقیده اون سربازی بود که به دفاع ایمان داره و فک نمیکنم این عقیده اش باعث نابودی دنیا بشه. حالا اگه بحث عقاید سران دنیا بود که قدرت دستشونه یه چیزی...

در ثانی حالا این شاید یکی از ابعاد منفی سو استفاده از احترام به عقاید باشه ولی در حالت کلی؛ نبود این احترام خیلی جاها باعث نابودی شده

فک کنم ریشه بیشتر جنگ ها و اختلافات امروز دنیا هم سر همین درک نکردن عقاید و احترام نذاشتن به اونا باشه

دقیقا و جاه طلبی بعضی از حکام که برا عقایدی که فقط برای اقلیت خودشون مهمه مردموشون رو به کام مرگ فرو می برند
  • Like 3
لینک به دیدگاه

در یک جنگ چه بسیار افرادی که در دفاع از خانواده و عزیزانشون کشته شدند مسلما این افراد ابله نیستند هر کدام از ما در این شرایط اسلحه به دست می گیریم و چه بسا مهاجم رو هم به قتل برسونیم اما در این سیستم جنگ پرور نقش این بخش چیه ؟ این افراد تنها قربانیان جنگ از بین تمام قربانیان چه مادی و چه معنوی هستند دقیقا همون قسمتی که باعث میشه ترس از جنگ کاملا عقلانی به نظر برسه ، اما در این بین جوانانی در جو تبلیغات روانی و حیله های سیاس های مفت خور جون خودشون رو از دست میدن ابله هایی بیش نیستند کما اینکه اگر به دنیا برگردند و نتیجه رو ببیند چه بسا بر حماقت خودشون صحه بذارند مسلما چنین افرادی در اون برهه حماقت خودشون رو به زبون نمیارند بلکه از ایمان وطن و ده ها مفهوم و ابزار در دست جنگ پرورها سخن به میان میارن

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...