yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ حدس من : @amin202 @Javid Maleki 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ این تموم نشد مگه اااااااااااااااا خوب ناصر هستش دیگه مینا بورو سراغ 96 :دی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ علی فاطمی؟؟؟ مهندس سهندعلی فاطمی آره علی فاطمی مدیر مکانیک بابا من کلا از بچه گیم کلا یه عکس دارم که اونم این نیست شایدم هست خدا نکشتتون دچار بحران شخصیتیم کردین من برم ببینم سامیار نیست...علی رو شک دارم باز به شوما که شک داری اما با توجه به اینکه عکس رنگیه احتمال داره سجاد باشه چون قیافه یکم میخوره منظورم S.F هست 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا انگیزه حدس زدن ندارم! :| خیلی ناآشناست آخه 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ Mahdi Eng اتفاقا" همون اولش مهدی به فکرم رسید ! حتی اسمشو نوشتم اما باز ویرایش کردم پستمو... اما مینا گفته بودش زودتر از اون عضو شده (یعنی پیش از 2012) قبول نیست :دی ... من قیام میکنم اگه مینا گمراه کرده باشه منو. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا" همون اولش مهدی به فکرم رسید ! حتی اسمشو نوشتم اما باز ویرایش کردم پستمو... اما مینا گفته بودش زودتر از اون عضو شده (یعنی پیش از 2012) قبول نیست :دی ... من قیام میکنم اگه مینا گمراه کرده باشه منو. دیگه قبول نیست. میخواستی گمراه نشی!!! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا انگیزه حدس زدن ندارم! :| خیلی ناآشناست آخه منم همینطور :| اصلا حوصله ندارم حدس بزنمُ کل کل کنم :| 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خوب بود کلی خندیدم ماشالا چقدر پریسا خوب راهنمایی کرده بود 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ دیگه قبول نیست. میخواستی گمراه نشی!!! حالا هنوز که هیچی مشخص نیست ... من به مینا اعتماد دارم . خیلی خوب بود کلی خندیدمماشالا چقدر پریسا خوب راهنمایی کرده بود آره دقیقا... من پستای پریسا خانوم نگاه کردم ... اون 1،2 تایی که بهشون شک داشتم رو خط زدم از لیستم ! واقعا تشکر میکنم ازش به نوبه خودم. از این به بعد لطفا پری رو بیارید راهنمایی کنه. مینا یاد بگیر :دی 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ حالا هنوز که هیچی مشخص نیست ... من به مینا اعتماد دارم . اره مینا حتما راستش رو گفته.من همینجوری حدس زدم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ منم همینطور :|اصلا حوصله ندارم حدس بزنمُ کل کل کنم :| آره واقعا. کسی به نظرم نمیرسه. شبیه هیچکدوم بچه ها نیست.:icon_pf (34): ------------------ فافا نباشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ آره واقعا. کسی به نظرم نمیرسه. شبیه هیچکدوم بچه ها نیست.:icon_pf (34): ------------------ فافا نباشه؟ من حدسش زدم فافا رو :| 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من حدسش زدم فافا رو :| واقعا؟ :| زرنگ شدیااااااا. حدس منو برداشتی واسه خودت. من دیگه کیو حدس بزنم هااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ ماشالا چقدر پریسا خوب راهنمایی کرده بود من پستای پریسا خانوم نگاه کردم ... اون 1،2 تایی که بهشون شک داشتم رو خط زدم از لیستم ! واقعا تشکر میکنم ازش به نوبه خودم. از این به بعد لطفا پری رو بیارید راهنمایی کنه. مینا یاد بگیر :دی مرسیییی مرسیییی من متعلق به همتونم چشم ازین به بعد میام راهنمایی می کنم پ.ن: واسه این انرژی که دادین راهنمایی آخرمم می کنم: place.maker هم گزینه خوبیه روش فک کنین 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا؟ :| زرنگ شدیااااااا. حدس منو برداشتی واسه خودت. من دیگه کیو حدس بزنم هااااااااا؟ Apameh :d 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ Apameh:d نه بابا اون نیست که... :| تو نیستی حنا؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا اون نیست که... :| تو نیستی حنا؟ نه من این شکلی نمیخندم :))) 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نه من این شکلی نمیخندم :))) ولی من می خندم ینی منم؟؟؟ ایا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نه من این شکلی نمیخندم :))) چه شکلی میخندی پس؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده