Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ از این به بعد هر کی زورش بهت رسید بمن بگو ببینم چطور الکی بهت زورش میرسه ! :| قول حمایت میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ قول حمایت میدی؟ به شرطه ها و شروطه ها 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ به شرطه ها و شروطه ها چه شرطی؟ سخت نباشه ها! 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ چه شرطی؟ سخت نباشه ها! نری اسپم کنی دعوات کنند بیای بگی مینا بیا دعوام کردند :| یادش بخیر یه زمان جوون تر بودم چقد اسپم میکردم با حنا ! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ نری اسپم کنی دعوات کنند بیای بگی مینا بیا دعوام کردند :|یادش بخیر یه زمان جوون تر بودم چقد اسپم میکردم با حنا ! خو منو فقط بخاطر اسپم دهوا میتونن. وگرنه من کار دیگه ای نمیکنم. والا! خودتون هم اینکاره بودینااااااااااا . :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ خو منو فقط بخاطر اسپم دهوا میتونن. وگرنه من کار دیگه ای نمیکنم. والا! خودتون هم اینکاره بودینااااااااااا . :| خب پس نگو دیواری کوتاهتر یدا نمیکنند و مظلوم ام و ... آب توبه ریختیم رو سرمون :|| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ خب پس نگو دیواری کوتاهتر یدا نمیکنند و مظلوم ام و ...آب توبه ریختیم رو سرمون :|| اسپم که کار بدی نیزت شما الان مثلا توبه کردین؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اسپم که کار بدی نیزت شما الان مثلا توبه کردین؟ کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| اسپم کلا چیز خوبیه :hapydancsmil: مثلا الان ما در حال اسپم هستیم خودمون خبر نداریم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اسپم کلا چیز خوبیه :hapydancsmil: مثلا الان ما در حال اسپم هستیم خودمون خبر نداریم :| حمایت نمیکن ازت تو به راه راست هدایت بشو نیستی :|| تالار دست منه و در قسمت تشخیص هویت ایرادی نداره 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ :|حمایت نمیکن ازت تو به راه راست هدایت بشو نیستی :|| تالار دست منه و در قسمت تشخیص هویت ایرادی نداره اصن من نباشم انجمن سوت و کور میشه قدر شناس نیستین اینکه ایراد داره یا نه باعث نمیشه اسمش تغییر کنه. اسپم اسپمه در هر صورت! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اصن من نباشم انجمن سوت و کور میشه قدر شناس نیستین اینکه ایراد داره یا نه باعث نمیشه اسمش تغییر کنه. اسپم اسپمه در هر صورت! نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) کلا در هرصورت به من کار دارن. هرجا پست بذارم :| باشه بابا . انجمن واسه خودتون باشه... :| 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) کلا در هرصورت به من کار دارن. هرجا پست بذارم :| باشه بابا . انجمن واسه خودتون باشه... :| اینقد اسپم نکنین پاشین برین خونتون.. دهه خدا نکشتون به جای این حرفا مسابقه بعدیو بذارین 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اینقد اسپم نکنین پاشین برین خونتون.. دهه خدا نکشتون به جای این حرفا مسابقه بعدیو بذارین عکسام تموم شددیگه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| اطلاعات ناقص نده مردم یه زمانی یه گروه مخوفی بود به اسم سبیلو ها طرف رو با خاک یکسان می کردن 10 نفر کم بود برای حمله شون بعد از گروهی بود به اسم خلافکاران خفن که در حد سبیلوها نبود ولی باز تا حدی خوب عمل می کردن و در آخر گروه نسبتا ضعیف مخربین خاص اومدن که افول سلسله اسپمیان بود و بعد از انقراض اسپم با بحران روبرو شد البته شاید گروه هایی در این بین بوده ولی من حافظه ام یاری نمی کنه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اطلاعات ناقص نده مردمیه زمانی یه گروه مخوفی بود به اسم سبیلو ها طرف رو با خاک یکسان می کردن 10 نفر کم بود برای حمله شون بعد از گروهی بود به اسم خلافکاران خفن که در حد سبیلوها نبود ولی باز تا حدی خوب عمل می کردن و در آخر گروه نسبتا ضعیف مخربین خاص اومدن که افول سلسله اسپمیان بود و بعد از انقراض اسپم با بحران روبرو شد البته شاید گروه هایی در این بین بوده ولی من حافظه ام یاری نمی کنه بله بله صحیح می فرمائید تکبیر افشین خان 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ بله بله صحیح می فرمائید تکبیر افشین خان البته چیزی که یادم رفت یا اینجا یا اون یکی فروم (یادم نیست کدومش) اصلی ترین دشمن خلافکارن من بودم که به تنهایی باهاشون مبارزه می کردم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ البته چیزی که یادم رفت یا اینجا یا اون یکی فروم (یادم نیست کدومش) اصلی ترین دشمن خلافکارن من بودم که به تنهایی باهاشون مبارزه می کردم احسنتم برادرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده