Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ مینا بگو کیه دیگه : | نمیگه بابا. مینا رو نمیشناسی مگه؟ :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ نمیگه بابا. مینا رو نمیشناسی مگه؟ :| هیشکی مثِ من ، مینا رو نمیشناسه که : | 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ هیشکی مثِ من ، مینا رو نمیشناسه که : | پس فکر میکنی الان جوابو میگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ پس فکر میکنی الان جوابو میگه؟ نمیگم اینُ چون اگر من بگم نمیگه، بخاطر همین حرفم میاد میگه :d 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بخاطر اسپم هایی که کردید تاپیک بدون جواب باقی میمونه :| 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| خوبه پس :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خوبه پس :| بله صد در صد 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| مینا یه پیشنهاد : این تاپیک جذابیتش رو از دست داده ، میگم عکس بزرگیای بچه ها رو بزار بیایم حدس بزنیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن افشین خان ! خب نخول. والا! پسش بیار. تو این فصل هندونه گیر هیشکی نمیاد. فمیدی؟ :vahidrk: اسب کجا بود دوتا هندونه است دیگه اونم میدم اسبا بخورن پس هم نمی آرم فکر کردید من بدون اینکه بدونم کلامی به زبون میارم نهههههههههههه استغفرلله شک مقدمه ی ایمان هست شک کنید بعد به یقین میرسید که خودتونید نه ولی فکر می کردم از اول تا آخر فقط کلام به زبون می آوردی بدون اینکه اصلا چیزی بدونی بحث رو فلسفی نکن که من چیزی نمی فهمم اصلا چرا شبهه بی اساس وارد می کنی؟ دیوار اتاق چیه بابا دیوار پذیرایی و حال و نشیمن و آشپزخونه رو اضافه کنید اصا مهمون اول باید چشمش به این عکس بیفته بعد صاحب خونه رو ببینه مینا جان مدیونی فک کنی اینا اسپم بودن همش نقشه بود تا صاحب عکس خودشو لو بده طبیعیه که چنین باشه ولی این عکس یه چیز خاص هست یعنی فرا تر از اینکه مهمون بیاد ببینش آدم باید خودش بهش زول بزنه و لذت ببره مینا الکی میگه اخراجش کن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| موافقم خوشم اومد از دیسبلینت افرین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ مینا یه پیشنهاد : این تاپیک جذابیتش رو از دست داده ، میگم عکس بزرگیای بچه ها رو بزار بیایم حدس بزنیم ئلی درون صورت همه بچه ها باید نابغه باشن بشناسند همدیگرو 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ موافقم خوشم اومد از دیسبلینت افرین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ کاش اختیار تموم تالارا در دست من بود خون همه رو تو شیشه میکردم اولم شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده