Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی هم خوب عکس گرفتمکدوم عکس؟ میدادی یکی دیگه عکس بگیره. حیف لیدرشون تو عکس نباشه عکس پست اول ! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ میدادی یکی دیگه عکس بگیره. حیف لیدرشون تو عکس نباشه عکس پست اول ! لیدر یه سری وظایفی داره یکیش همین عکس گرفتنه خودت مقایسه کن با عکس بچگیم تو مسابقات قبلی بودش دیگه خودت نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ لیدر یه سری وظایفی داره یکیش همین عکس گرفتنهخودت مقایسه کن با عکس بچگیم تو مسابقات قبلی بودش دیگه خودت نیستی؟ اوهوم مقایسه کردم ولی خب اون یکی هم شبیه تو نبود ولی تو بودی من؟ چرا خودمم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم مقایسه کردم ولی خب اون یکی هم شبیه تو نبود ولی تو بودی من؟ چرا خودمم آره قیافه ام زیاد تغییر می کنه چه گوگولی بودی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ آره قیافه ام زیاد تغییر می کنهچه گوگولی بودی آره فقط نمیدونم چرا موهام الان مشکی شده. اون وقتا مشکی نبود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ آره فقط نمیدونم چرا موهام الان مشکی شده. اون وقتا مشکی نبود موهاتو رنگ کردی دیگه 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ موهاتو رنگ کردی دیگه نه قبل از رنگ شدن مشکی بود چشمام الان ولی درشت تر از این عکسه. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ نه قبل از رنگ شدن مشکی بود چشمام الان ولی درشت تر از این عکسه. مغلطه نکن خودتی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ مغلطه نکن خودتی خودمم دیگه! مینا بیا امتیازشو بده. بچه عقده ای نشه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خودمم دیگه! مینا بیا امتیازشو بده. بچه عقده ای نشه من امتیاز نمی خوام اونو بین فقرا تقسیم کنید 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ من امتیاز نمی خوام اونو بین فقرا تقسیم کنید :w821: من رفتم توبه کنم و گوشه عزلت اختیار کنم درس بزرگی به من دادید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ :w821: من رفتم توبه کنم و گوشه عزلت اختیار کنم درس بزرگی به من دادید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه عزلت خوب نیست برو در میان مردم و برای مردم تعریف کن تا به راه راست هدایت شن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ نه عزلت خوب نیست برو در میان مردم و برای مردم تعریف کن تا به راه راست هدایت شن من خودم تازه هدایت شده م . نمیتونم کسی رو هدایت بنمایم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ من خودم تازه هدایت شده م . نمیتونم کسی رو هدایت بنمایم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تلاشت رو بیشتر کن 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ تلاشت رو بیشتر کن بلی بلی... اهصاف خویشتن خرد و خاکشیر نفرمایید... خو بسه دیگه به اندازه کافی هندونه گذاشتم رو دستت. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بلی بلی... اهصاف خویشتن خرد و خاکشیر نفرمایید... خو بسه دیگه به اندازه کافی هندونه دادم بغلت. باشد چه فایده هندونه هات همه کال بودن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ باشدچه فایده هندونه هات همه کال بودن دلوخ ندو به شرط چاقو خلیدم. دیدی که همه رو چاقو زده! بخول که دیده هندونه گیرت نمیاد حالاحالاها! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ دلوخ ندو به شرط چاقو خلیدم. دیدی که همه رو چاقو زده! بخول که دیده هندونه گیرت نمیاد حالاحالاها! بت انداختن هیچ کدوم چاقو نخورده بود اصلا بیا خودت ببین 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بت انداختن هیچ کدوم چاقو نخورده بود اصلا بیا خودت ببین دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن افشین خان ! خب نخول. والا! پسش بیار. تو این فصل هندونه گیر هیشکی نمیاد. فمیدی؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خوبیت نداره ارتاش آواتار به این خوبی چشه مگه منکه خیلی دوسش دارم بر منکرش رحمتما که چیزی نگفتیم نه گفتیم؟نه بابا نگفتیم که آواتار خودت که ... استفغر الله بعد از کجا می دونی این عکس دهه شصتی هستش؟ یه جوری سوت می زنی شک کردم خودم باشم فکر کردید من بدون اینکه بدونم کلامی به زبون میارم نهههههههههههه استغفرلله شک مقدمه ی ایمان هست شک کنید بعد به یقین میرسید که خودتونید آره خداوکیلی ببین این فریماه چقدر بد سلیقه است خیلی ها این عکس رو می چسپونن به دیوار اتاقشون دیوار اتاق چیه بابا دیوار پذیرایی و حال و نشیمن و آشپزخونه رو اضافه کنید اصا مهمون اول باید چشمش به این عکس بیفته بعد صاحب خونه رو ببینه مینا جان مدیونی فک کنی اینا اسپم بودن همش نقشه بود تا صاحب عکس خودشو لو بده:smiley-gen165: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده