Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 از این به بعد هر کی زورش بهت رسید بمن بگو ببینم چطور الکی بهت زورش میرسه ! :| قول حمایت میدی؟ 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 چه شرطی؟ سخت نباشه ها! نری اسپم کنی دعوات کنند بیای بگی مینا بیا دعوام کردند :| یادش بخیر یه زمان جوون تر بودم چقد اسپم میکردم با حنا ! 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 نری اسپم کنی دعوات کنند بیای بگی مینا بیا دعوام کردند :|یادش بخیر یه زمان جوون تر بودم چقد اسپم میکردم با حنا ! خو منو فقط بخاطر اسپم دهوا میتونن. وگرنه من کار دیگه ای نمیکنم. والا! خودتون هم اینکاره بودینااااااااااا . :| 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 خو منو فقط بخاطر اسپم دهوا میتونن. وگرنه من کار دیگه ای نمیکنم. والا! خودتون هم اینکاره بودینااااااااااا . :| خب پس نگو دیواری کوتاهتر یدا نمیکنند و مظلوم ام و ... آب توبه ریختیم رو سرمون :|| 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 خب پس نگو دیواری کوتاهتر یدا نمیکنند و مظلوم ام و ...آب توبه ریختیم رو سرمون :|| اسپم که کار بدی نیزت شما الان مثلا توبه کردین؟ 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اسپم که کار بدی نیزت شما الان مثلا توبه کردین؟ کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| اسپم کلا چیز خوبیه :hapydancsmil: مثلا الان ما در حال اسپم هستیم خودمون خبر نداریم 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اسپم کلا چیز خوبیه :hapydancsmil: مثلا الان ما در حال اسپم هستیم خودمون خبر نداریم :| حمایت نمیکن ازت تو به راه راست هدایت بشو نیستی :|| تالار دست منه و در قسمت تشخیص هویت ایرادی نداره 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 :|حمایت نمیکن ازت تو به راه راست هدایت بشو نیستی :|| تالار دست منه و در قسمت تشخیص هویت ایرادی نداره اصن من نباشم انجمن سوت و کور میشه قدر شناس نیستین اینکه ایراد داره یا نه باعث نمیشه اسمش تغییر کنه. اسپم اسپمه در هر صورت! 2
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اصن من نباشم انجمن سوت و کور میشه قدر شناس نیستین اینکه ایراد داره یا نه باعث نمیشه اسمش تغییر کنه. اسپم اسپمه در هر صورت! نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) کلا در هرصورت به من کار دارن. هرجا پست بذارم :| باشه بابا . انجمن واسه خودتون باشه... :| 1
pari.v 10304 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته :| توضیح دادم بهت در مورد اینکه کجا باید اسپم کرد بطور کلی نباشه بهتره ولی تو بعضی تاپیک ها که جنبه آموزشی و علمی و یا بحث و گفتگو ( غیر مربوط به بحث ) باشه روال تاپیک خارج میشه الان هم بس ــه دیگه پاشو برو خونتون انقد هم اسپم نکن :) کلا در هرصورت به من کار دارن. هرجا پست بذارم :| باشه بابا . انجمن واسه خودتون باشه... :| اینقد اسپم نکنین پاشین برین خونتون.. دهه خدا نکشتون به جای این حرفا مسابقه بعدیو بذارین 1
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اینقد اسپم نکنین پاشین برین خونتون.. دهه خدا نکشتون به جای این حرفا مسابقه بعدیو بذارین عکسام تموم شددیگه 1
afshin18 11175 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 کار بدی نیست اما باید دید در کجا و چه موقعیتی هست ! مثلا چیه عین ــه واقعیت ــه :| شما نبودی اون موقع یهوو 10 نفره میرفتیم تو پروف بچه هایی که میدونستیم تو اون تایم نیستن شروع میکردیم تخریب کردن :|| بارالهی طلب مغرف و بخشش دارم :| اطلاعات ناقص نده مردم یه زمانی یه گروه مخوفی بود به اسم سبیلو ها طرف رو با خاک یکسان می کردن 10 نفر کم بود برای حمله شون بعد از گروهی بود به اسم خلافکاران خفن که در حد سبیلوها نبود ولی باز تا حدی خوب عمل می کردن و در آخر گروه نسبتا ضعیف مخربین خاص اومدن که افول سلسله اسپمیان بود و بعد از انقراض اسپم با بحران روبرو شد البته شاید گروه هایی در این بین بوده ولی من حافظه ام یاری نمی کنه 3
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اطلاعات ناقص نده مردمیه زمانی یه گروه مخوفی بود به اسم سبیلو ها طرف رو با خاک یکسان می کردن 10 نفر کم بود برای حمله شون بعد از گروهی بود به اسم خلافکاران خفن که در حد سبیلوها نبود ولی باز تا حدی خوب عمل می کردن و در آخر گروه نسبتا ضعیف مخربین خاص اومدن که افول سلسله اسپمیان بود و بعد از انقراض اسپم با بحران روبرو شد البته شاید گروه هایی در این بین بوده ولی من حافظه ام یاری نمی کنه بله بله صحیح می فرمائید تکبیر افشین خان 2
afshin18 11175 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بله بله صحیح می فرمائید تکبیر افشین خان البته چیزی که یادم رفت یا اینجا یا اون یکی فروم (یادم نیست کدومش) اصلی ترین دشمن خلافکارن من بودم که به تنهایی باهاشون مبارزه می کردم 2
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 البته چیزی که یادم رفت یا اینجا یا اون یکی فروم (یادم نیست کدومش) اصلی ترین دشمن خلافکارن من بودم که به تنهایی باهاشون مبارزه می کردم احسنتم برادرم 2
ارسال های توصیه شده