Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 مینا بگو کیه دیگه : | نمیگه بابا. مینا رو نمیشناسی مگه؟ :| 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 نمیگه بابا. مینا رو نمیشناسی مگه؟ :| هیشکی مثِ من ، مینا رو نمیشناسه که : | 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 هیشکی مثِ من ، مینا رو نمیشناسه که : | پس فکر میکنی الان جوابو میگه؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 پس فکر میکنی الان جوابو میگه؟ نمیگم اینُ چون اگر من بگم نمیگه، بخاطر همین حرفم میاد میگه :d 2
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 بخاطر اسپم هایی که کردید تاپیک بدون جواب باقی میمونه :| 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| خوبه پس :| 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| مینا یه پیشنهاد : این تاپیک جذابیتش رو از دست داده ، میگم عکس بزرگیای بچه ها رو بزار بیایم حدس بزنیم 3
afshin18 11175 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن افشین خان ! خب نخول. والا! پسش بیار. تو این فصل هندونه گیر هیشکی نمیاد. فمیدی؟ :vahidrk: اسب کجا بود دوتا هندونه است دیگه اونم میدم اسبا بخورن پس هم نمی آرم فکر کردید من بدون اینکه بدونم کلامی به زبون میارم نهههههههههههه استغفرلله شک مقدمه ی ایمان هست شک کنید بعد به یقین میرسید که خودتونید نه ولی فکر می کردم از اول تا آخر فقط کلام به زبون می آوردی بدون اینکه اصلا چیزی بدونی بحث رو فلسفی نکن که من چیزی نمی فهمم اصلا چرا شبهه بی اساس وارد می کنی؟ دیوار اتاق چیه بابا دیوار پذیرایی و حال و نشیمن و آشپزخونه رو اضافه کنید اصا مهمون اول باید چشمش به این عکس بیفته بعد صاحب خونه رو ببینه مینا جان مدیونی فک کنی اینا اسپم بودن همش نقشه بود تا صاحب عکس خودشو لو بده طبیعیه که چنین باشه ولی این عکس یه چیز خاص هست یعنی فرا تر از اینکه مهمون بیاد ببینش آدم باید خودش بهش زول بزنه و لذت ببره مینا الکی میگه اخراجش کن 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 بخاطر اسپم هایی که کردیدتاپیک بدون جواب باقی میمونه :| موافقم خوشم اومد از دیسبلینت افرین 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 مینا یه پیشنهاد : این تاپیک جذابیتش رو از دست داده ، میگم عکس بزرگیای بچه ها رو بزار بیایم حدس بزنیم ئلی درون صورت همه بچه ها باید نابغه باشن بشناسند همدیگرو 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 کاش اختیار تموم تالارا در دست من بود خون همه رو تو شیشه میکردم اولم شما 2
ارسال های توصیه شده