سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم دانلود: 13.7 Mb 4 لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای خدااا ما زبانومن فارسیه اونوقت میاد فیلم رو به زبان انگلیش میزارید ............. اخه چی بهتون بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لطفاااااابه زبان فارسیییییی تاکید میکنم فیلم به زبان فارسییی بزاریدددد لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای خدااا ما زبانومن فارسیه اونوقت میاد فیلم رو به زبان انگلیش میزارید ............. اخه چی بهتون بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لطفاااااابه زبان فارسیییییی تاکید میکنم فیلم به زبان فارسییی بزاریدددد اگه یه سرچ کوچک توی سایت انجام بدید به زبان فارسی هم پیدا میکنید آموزش فتوشاپ به زبان فارسی لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه یه سرچ کوچک توی سایت انجام بدید به زبان فارسی هم پیدا میکنیدآموزش فتوشاپ به زبان فارسی اخه برادر ..بزرگتر... اقاااا... استادددد.... دانشمند.... من اموزش شیت بندی به زبان فارشس میخوام نه فتوشاب به فارسی خوبه تو پست مخصوص به خودش نوشتماااا بعدشم بهتر نبود کلا همه فیلم فتوشاب رو تو یه مجموعه میزاشتی؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخه برادر ..بزرگتر... اقاااا... استادددد.... دانشمند.... من اموزش شیت بندی به زبان فارشس میخوام نه فتوشاب به فارسی خوبه تو پست مخصوص به خودش نوشتماااا بعدشم بهتر نبود کلا همه فیلم فتوشاب رو تو یه مجموعه میزاشتی؟؟ مثل اینکه خودتون عنوان تاپیک رو درست متوجه نشدین!!! نوشته آموزش شیت بندی در فتوشاپ اون آموزشی رو هم که بنده لینکشو دادم خدمتتون آموزش شیت بندی معماری در فتوشاپ هستش 1 لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثل اینکه خودتون عنوان تاپیک رو درست متوجه نشدین!!! نوشته آموزش شیت بندی در فتوشاپاون آموزشی رو هم که بنده لینکشو دادم خدمتتون آموزش شیت بندی معماری در فتوشاپ هستش[/QUOا اره یکمی از اون بوده ولی بیشتر در مورد خود فتوشاپ .....اکی؟؟ لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثل اینکه خودتون عنوان تاپیک رو درست متوجه نشدین!!! نوشته آموزش شیت بندی در فتوشاپاون آموزشی رو هم که بنده لینکشو دادم خدمتتون آموزش شیت بندی معماری در فتوشاپ هستش[/quoا اره یکمی از اون بوده ولی بیشتر در مورد خود فتوشاپ .....اکی؟؟ روی یکی از این لینگ های دانلود کردم بسلامتی دان هم نمیشه دیگه از این بهتر نمیشه:4564: لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا دوتای اخری دان نمیشه؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟:4564: لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا من چیکار کنم؟؟؟؟ یکی کمکککککککککککک کنه؟؟؟؟؟؟ چرا دوتا اخری دان نمیشه؟؟؟؟؟؟؟:4564::4564: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده