Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی یکی از مدیرای خوب نواندیشان بازنسته شدند آقای مجید بهره مند بابت تمام زحماتی که برای تالار برق کشیدید سپاسگزاریم امیدوارم همیشه موفق باشید 18 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مجید جانم خسته نباشین امیدوارم در تمام مراحل زندگی سربلند و پاینده باشی به سید مهدی عزیز هم بابت مدیریت جدیدشون تبریک میگم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ پاینده باشید جناب بهره مند عزیز. دست مریزاد لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشید جناب بهره مند.. امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید :icon_gol: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشی دلاور:icon_gol: امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشید لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مجید یکی از بهترینهاست هم از جهت فعالیت هم اخلاق لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ درود خسته نباشی. ب جمع با زن نشسته ها خوش اومدی اینده ات روشن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشید جناب بهره مند همواره پاینده باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مجید یکی از مدیرای خوب و مسئولیت پذیر انجمن بود که خیلی واسه تالار برق هم زحمت کشید و ایشالا همیشه همینطور موفق باشه و البته شاهد حضور خوبش کنار بقیه بچه های تالار برق هم باشیم. خسته نباشی مجید جان لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مجید یکی از مدیرای خوب و مسئولیت پذیر انجمن بود که خیلی واسه تالار برق هم زحمت کشید و ایشالا همیشه همینطور موفق باشه و البته شاهد حضور خوبش کنار بقیه بچه های تالار برق هم باشیم.خسته نباشی مجید جان خسته نباشید جناب بهره مند همواره پاینده باشید درودخسته نباشی. ب جمع با زن نشسته ها خوش اومدی اینده ات روشن مجید یکی از بهترینهاست هم از جهت فعالیت هم اخلاق خسته نباشی دلاور:icon_gol:امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشید خسته نباشی آقا مجید خسته نباشید جناب بهره مند.. امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید :icon_gol: پاینده باشید جناب بهره مند عزیز. دست مریزاد خسته نباشی آقا مجید مجید جانم خسته نباشین امیدوارم در تمام مراحل زندگی سربلند و پاینده باشیبه سید مهدی عزیز هم بابت مدیریت جدیدشون تبریک میگم درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی یکی از مدیرای خوب نواندیشان بازنسته شدند آقای مجید بهره مند بابت تمام زحماتی که برای تالار برق کشیدید سپاسگزاریم امیدوارم همیشه موفق باشید از همه دوستان ممنون و سپاس گذارم خیلی لطف کردین جا داره اینجا از تمام دوستان نواندیش که ممکنه توی این مدت باعث دلخوریشون شدم یا حرفی صحبتی چیزی بوده که از دست من ناراحت شدن یا توی کارهای محوله کم کاری کردم معذرت خواهی کنم و حلالیت بطلب و در اخر هم برای سید مهدی عزیز ارزوی موفقیت و سربلندی میکنم و تا این مدتی که هستم اگه کاری داشت من در خدمتگذاری حاضرم لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ مَن هم به نُوبه خودم به ایشون خَسته نباشید میگَم موفَق و پیروز باشی لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشید مهندس امیدوارم موفق و سلامت باشید لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مَن هم به نُوبه خودم به ایشون خَسته نباشید میگَم موفَق و پیروز باشی خسته نباشی مهندس خسته نباشید مهندسامیدوارم موفق و سلامت باشید ممنون دوستان عزیز لطف کردین شما هم سلامت باشین و موفق و پیروز لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشید . همیشه پیروز باشید . لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ خسته نباشید .همیشه پیروز باشید . خسته نباشید:icon_gol: سلامت باشین دوستان :icon_gol: شرمنده میکنید :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده