fakur1 10128 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 اون قدیما یه سری آهنگ هایی خوندن که خیلی به دل می چسبه. الان حدود 20 ساله که هر آهنگی رو خوندن , همش نجوای تکدی گری عشقه که اصن به دلم نمیشینه. این آقایون که میخونن , همچین خودشونو به عجز و لابه میزنن انگار که مرد نیستن. خلاصش اینه که , آهنگ هم آهنگ های قدیمی . اصن برا همینه که کسی کارشون نداره. خودشون دارن تیشه به ریشه هر چی آهنگه , میزنن. شما میگید من ناحق میگم؟ 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 اگه منظورتون خواننده های ایرانیه شاهین نجفی رضا یزدانی آهنگای با محتوای غیر عاشقانه خوبی دارند... اگه سبک پاپ منظورتون هست ... باید بگردی ، پیدا میشه ... 3
afshin18 11175 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... من راک رو خیلی دوست دارم و اکثرا موسیقی راک ترکیه گوش میدم. 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... نامجو رو تست میکنم ببینم راضی میشم؟مرسی 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 اگه منظورتون خواننده های ایرانیه شاهین نجفی رضا یزدانی آهنگای با محتوای غیر عاشقانه خوبی دارند... اگه سبک پاپ منظورتون هست ... باید بگردی ، پیدا میشه ... شاهین نجفی رضا یزدانی من سبک راک را می پسندم. 2
afshin18 11175 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 من راک رو خیلی دوست دارم و اکثرا موسیقی راک ترکیه گوش میدم. اتفاقا نامجو رو شنیدم تو ترکیه خیلی طرفدار داره یه نفری می گفت سبکش به موسیقی ترکیه نزدیکه 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 اتفاقا نامجو رو شنیدم تو ترکیه خیلی طرفدار داره یه نفری می گفت سبکش به موسیقی ترکیه نزدیکه آلبوم پوست نارنگی مدد رو دارم دانلودش میکنم. سرعتم پائینه . شب بهشون گوش میدم . 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 شعر ملهم از احساسه و احساس اغلب با عشق گره خورده همینطوره و بخاطرِ همین هم هست که حسِ خوبی میدن در واقع باید بگید سبک، نه شعرُ ترانه :| 2
ارسال های توصیه شده