fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اون قدیما یه سری آهنگ هایی خوندن که خیلی به دل می چسبه. الان حدود 20 ساله که هر آهنگی رو خوندن , همش نجوای تکدی گری عشقه که اصن به دلم نمیشینه. این آقایون که میخونن , همچین خودشونو به عجز و لابه میزنن انگار که مرد نیستن. خلاصش اینه که , آهنگ هم آهنگ های قدیمی . اصن برا همینه که کسی کارشون نداره. خودشون دارن تیشه به ریشه هر چی آهنگه , میزنن. شما میگید من ناحق میگم؟ 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ اگه منظورتون خواننده های ایرانیه شاهین نجفی رضا یزدانی آهنگای با محتوای غیر عاشقانه خوبی دارند... اگه سبک پاپ منظورتون هست ... باید بگردی ، پیدا میشه ... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... من راک رو خیلی دوست دارم و اکثرا موسیقی راک ترکیه گوش میدم. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نامجو بی نظیره به نظر من خیلیای دیگه هستن که خواننده های جدید به دلشون می شینه چون موسیقی سلیقه ای هست(اون یارو بود که می گفت موسیقی ایران مشکل داره نمی فهمید که شکیرا جزو محبوب ترین خواننده های جهانه نه ایران آخه شکیرا مفهوم شعراش شبیه همین ایرانیا یا شایدم سطح پایین ترش هست) اگر منظورت پاپه منم پاپ دوست ندارم تقریبا به جز همونایی که میگی و قدیمی ترش سنتی هم که سنتیه چه الان باشه چه قدیم یکی هستن رپ هم قدیمی نداره اگر از سبکش خوشت نیاد به سلیقه ات وابسته است و ... نامجو رو تست میکنم ببینم راضی میشم؟مرسی 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اگه منظورتون خواننده های ایرانیه شاهین نجفی رضا یزدانی آهنگای با محتوای غیر عاشقانه خوبی دارند... اگه سبک پاپ منظورتون هست ... باید بگردی ، پیدا میشه ... شاهین نجفی رضا یزدانی من سبک راک را می پسندم. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من راک رو خیلی دوست دارم و اکثرا موسیقی راک ترکیه گوش میدم. اتفاقا نامجو رو شنیدم تو ترکیه خیلی طرفدار داره یه نفری می گفت سبکش به موسیقی ترکیه نزدیکه 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا نامجو رو شنیدم تو ترکیه خیلی طرفدار داره یه نفری می گفت سبکش به موسیقی ترکیه نزدیکه آلبوم پوست نارنگی مدد رو دارم دانلودش میکنم. سرعتم پائینه . شب بهشون گوش میدم . 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ شعر ملهم از احساسه و احساس اغلب با عشق گره خورده 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ شعر ملهم از احساسه و احساس اغلب با عشق گره خورده همینطوره و بخاطرِ همین هم هست که حسِ خوبی میدن در واقع باید بگید سبک، نه شعرُ ترانه :| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده