زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ این قدر منفی بینی فقط به خودمون صدمه میزنهچون اینجا کمتر کسی انقد عمیق به قضیه نگا میکنه بقیه خیلی ساده انگارانه از کنارش رد میشن و شما تا بخوای به این مردم این قضیه رو بفهمونی زندگی خودتون تموم شده منفی بینی نیست واقعیتی هست که قبول نمیکنن عشق مقدس میدونن در ظاهر اما بی احترامی می کنن و حرمتشو از بین می برن با این کارشون به دگری هم صدمه می زنند زندگیکس ذیگه با ضرر تمام میشه 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ کجان؟ هستن ولی از اون جایی که این عشق ها اکثرا واقعی هستن افشا نمیشن وبیشتر اوقات حتی دونفر به جز نگاهشون هیچ کس دیگه ای خبر دار نمیشه!حتی گاهی به خودشون هم نمیگن وانکارش میکنن وفقط نگاه وقلبشون داره این عشق رو فریاد میزنه!من در اطرافم اینو دیدم 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ هستن ولی از اون جایی که این عشق ها اکثرا واقعی هستن افشا نمیشن وبیشتر اوقات حتی دونفر به جز نگاهشون هیچ کس دیگه ای خبر دار نمیشه!حتی گاهی به خودشون هم نمیگن وانکارش میکنن وفقط نگاه وقلبشون داره این عشق رو فریاد میزنه!من در اطرافم اینو دیدم پس نتیجه میگیریم هیچ عشق واقعی به نتیجه نمیرسه بلکه در دلها مدفون میشه متاسفانه 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ پس نتیجه میگیریم هیچ عشق واقعی به نتیجه نمیرسهبلکه در دلها مدفون میشه متاسفانه البته بعضی ها هم شده که ناگهانی خدا خواسته و عشقشون به هم برملا شده 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟ راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ همینجوری حس کردم این عکس با تاپیک هماهنگی داره 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ پس نتیجه میگیریم هیچ عشق واقعی به نتیجه نمیرسهبلکه در دلها مدفون میشه متاسفانه درسته ... عاشق و معشوق واقعی معمولا به هم نمیرسند ... با این نوع جملات شریعتی شدیدا موافقم : زندگی را بد ساختند کسی را که دوست داری دوستت ندارد و کسی که تو را دوست دارد دوستش نداری و اگر همدیگر را دوست داشتیه باشید روزگار از هم جدایتان میکند... عشق واقعی دو نوعه به نظرم : عشق عارفانه و عشق بین پدر و مادر و فرزند... عشق پسر و دختر همه ش تاثیر هورمون های دوران بلوغه ... هوایی که بعدش هوس میشه.... 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ درسته ... عاشق و معشوق واقعی معمولا به هم نمیرسند ... با این نوع جملات شریعتی شدیدا موافقم : زندگی را بد ساختند کسی را که دوست داری دوستت ندارد و کسی که تو را دوست دارد دوستش نداری و اگر همدیگر را دوست داشتیه باشید روزگار از هم جدایتان میکند... عشق واقعی دو نوعه به نظرم : عشق عارفانه و عشق بین پدر و مادر و فرزند... عشق پسر و دختر همه ش تاثیر هورمون های دوران بلوغه ... هوایی که بعدش هوس میشه.... البته همونطور که شمام اشاره کردین وجود داره ولی معمولا بی سرانجامه نه اینکه کلا وجود نداشته باشه همیشه یه استثناهایی هست. بیاین امیدوار باشیم 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ ولی من معتقدم : اگر ذهن و روح دو نفر عاشق هم باشن , دیگه هیچ اختلافی باهم پیدا نمیکنند و دوام عشقشون ابدی میشه. حتی کنایه هم بهمدیگه نمیزنن. :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: ای کاش ، ای کاش و باز هم ای کاش اینطور بود ولی ... 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ ولی وجود داره!! باور نمیکنم آدرس بدید لطفا ... 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ فعلا که دیده ها و شنیده ها حاکی از اینه که داشتنش باعث مشکلات روانی شدهالبته تو ایران! خوب ما هم توی ایرانیم دیگه .. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ همینجوری حس کردم این عکس با تاپیک هماهنگی داره تجربه کردم 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ تجربه کردم پس واقعا باید گفت خوش به حالتون و البته امیدوارم پاینده باشه تا آخر آخرش برا مام دوعا کنید 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ پس واقعا باید گفت خوش به حالتونو البته امیدوارم پاینده باشه تا آخر آخرش برا مام دوعا کنید نه ادامه پیدا نکرد خواست بره منم خیلی راحت البته به ظاهر نه درونی گفتم به سلامت وجدانم هم راحت بود خیلی راحت خیلی ولی خوب دلمون چه عرض کنم ... متاهلم دوست عزیز یه دونه هم پسر کاکل زری دارم من برای شما ارزومندم موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ نه ادامه پیدا نکرد خواست بره منم خیلی راحت البته به ظاهر نه درونی گفتم به سلامت وجدانم هم راحت بود خیلی راحت خیلیولی خوب دلمون چه عرض کنم ... متاهلم دوست عزیز یه دونه هم پسر کاکل زری دارم من برای شما ارزومندم موفق باشین پس اینم یه تجربه دیگه از نتیجه این جور رابطه ها تو ایران! ان شاالله که زندگی خونوادگی تون سرشار از عشق و محبت باشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ پس اینم یه تجربه دیگه از نتیجه این جور رابطه ها تو ایران!ان شاالله که زندگی خونوادگی تون سرشار از عشق و محبت باشه نه خوب خودش تصمیم گرفت من میتونستم جلوشو بگیرم؟؟؟ از نظر رفاقت درست بود؟؟ خدارو شکر همینجور هم هست عاشقشم و هست مرسی از دعای خوبتون 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ هستن ولی از اون جایی که این عشق ها اکثرا واقعی هستن افشا نمیشن وبیشتر اوقات حتی دونفر به جز نگاهشون هیچ کس دیگه ای خبر دار نمیشه!حتی گاهی به خودشون هم نمیگن وانکارش میکنن وفقط نگاه وقلبشون داره این عشق رو فریاد میزنه!من در اطرافم اینو دیدم این عشق نیست این عدم توانایی هست فرد نمی تونه جلوتر بره و از طرف مقابل خوشش می آد عقب هم نمی تونه برگرده تو همین حالت پیش میره ...(برای خودم اتفاق افتاد) 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ این عشق نیست این عدم توانایی هست فرد نمی تونه جلوتر بره و از طرف مقابل خوشش می آد عقب هم نمی تونه برگرده تو همین حالت پیش میره ...(برای خودم اتفاق افتاد) تا ریسک نکنیم هیچ کس و هیچ چیز رو نمیتونیم نگه داریم ... به قول مادر بزرگها " آرزو میکنم همه عاقبت به خیر باشیم" 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ این عشق نیست این عدم توانایی هست فرد نمی تونه جلوتر بره و از طرف مقابل خوشش می آد عقب هم نمی تونه برگرده تو همین حالت پیش میره ...(برای خودم اتفاق افتاد) اگه جلو بره احتمال خیلی زیاد به همون نتایج بقیه برسه. البته حالت خوش بینانه اش اینه که همون هم عشق واقعی باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده