fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلاممنم با lean موافقم. این جور رابطه ها چیزی نیستش که مال فرهنگ خومون باشه و تازه اگرم همچین کاری بکنید نباید انتظار یه رابطه احساسی و زیبا مثه فیلمای خارجی رو ازش داشته باشین. چیزی که من تا حالا از این رابطه ها دیدم جز سرکار گذاشتن و دروغ و نهایتا غم و غصه و فاز آهنگای غمگین نبوده بهتره صب کنیند تا عشق واقعی خودش اتفاق بیافته مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن و هیچ نقشی رو به جسم انسان قائل نمیشم. 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن. این ک مشکل نیست.. 1 پوئن مثبته.. هرکسی این دیدو نداره 2 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن و هیچ نقشی رو به جسم انسان قائل نمیشم. پس روحتو با این چیزا خراب نکن فکور جان 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ حالم به هم میخوره از هرچی دوست پسر و دوست دختریه ...:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ هیچگاه اتفاق هم نخواهد افتاد البته این جوریام نیس من خودم نسبت به این قضیه ذهنیت خیلی منفی دارم ولی تک و توک عشق واقعی ام دیدم البته واقعا تک و توک 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن و هیچ نقشی رو به جسم انسان قائل نمیشم. این که شما میگی مال قصه هاست البته ببخشیدا قصد جسارت ندارم ولی واقعا خیلی آرمانگرایانه است. چون این نیازهای جسمی و مادی هم وجود دارن و نمیشه انکارشون کرد 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ این که شما میگی مال قصه هاستالبته ببخشیدا قصد جسارت ندارم ولی واقعا خیلی آرمانگرایانه است. چون این نیازهای جسمی و مادی هم وجود دارن و نمیشه انکارشون کرد عشق و نیاز مادی؟ 1 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ البته این جوریام نیسمن خودم نسبت به این قضیه ذهنیت خیلی منفی دارم ولی تک و توک عشق واقعی ام دیدم البته واقعا تک و توک عشق واقعی اونه که دچار روزمرگی نشه و بعد ی مدت ازبین نره اما این اتفاق ها می افته عشق بازی کلمه ها و احساسات شده 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن و هیچ نقشی رو به جسم انسان قائل نمیشم. مطمئنا اول روح افراد عاشق میشه. جسم که عاشق نمیشه ولی بلاخره انسانها دو بعد دارن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مشکل بزرگ من تو زندگیم اینه که معتقدم انسانها باید روحشون عاشق هم باشن و هیچ نقشی رو به جسم انسان قائل نمیشم. عشق صرفا توهمه تنها حالتی که چنین حسی میشه داشت شکست عشقی هست که دلیلش اینه که ذهن بهش قدرت می ده نه طرف مقابل 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مطمئنا اول روح افراد عاشق میشه. جسم که عاشق نمیشه ولی بلاخره انسانها دو بعد دارن با سلامهمین بعد دوم که وارد کارزار شد عشق تبدیل به هوس میشه . 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ عشق و نیاز مادی؟ من حرف شما رو قبول دارم و ایکاش یه همچین چیزی وجود داشت ایکاش... اما یه نگا به ضعیت کشور بندازین. اوضاع طوریه که ذهن همه ی مردم حتی بچه ها با این فکر رشد میکنه. پول درآمد و .... یا هر نوع نیاز مادی دیگه ای توی ذهن کمتر کسی فقط فکر کردن به عشق وجود داره این حالت لا اقل به نظر م مال یه اتوپیاست 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ با سلامهمین بعد دوم که وارد کارزار شد عشق تبدیل به هوس میشه . سلام درسته ولی خب طبیعت انسان رو نمیشه انکار کرد.اگه اولش هدف بعد دوم نباشه و بعد اول ملاک قرار بگیره دیگه عشق تبدیل به هوس نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ عشق صرفا توهمه تنها حالتی که چنین حسی میشه داشت شکست عشقی هست که دلیلش اینه که ذهن بهش قدرت می ده نه طرف مقابل ولی من معتقدم : اگر ذهن و روح دو نفر عاشق هم باشن , دیگه هیچ اختلافی باهم پیدا نمیکنند و دوام عشقشون ابدی میشه. حتی کنایه هم بهمدیگه نمیزنن. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلامدرسته ولی خب طبیعت انسان رو نمیشه انکار کرد.اگه اولش هدف بعد دوم نباشه و بعد اول ملاک قرار بگیره دیگه عشق تبدیل به هوس نمیشه. نمونه شو هیچ ندیدم. 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ عشق واقعی اونه که دچار روزمرگی نشه و بعد ی مدت ازبین نرهاما این اتفاق ها می افته عشق بازی کلمه ها و احساسات شده این قدر منفی بینی فقط به خودمون صدمه میزنه چون اینجا کمتر کسی انقد عمیق به قضیه نگا میکنه بقیه خیلی ساده انگارانه از کنارش رد میشن و شما تا بخوای به این مردم این قضیه رو بفهمونی زندگی خودتون تموم شده 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ نمونه شو هیچ ندیدم. ولی وجود داره!! 1 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ ولی من معتقدم : اگر ذهن و روح دو نفر عاشق هم باشن , دیگه هیچ اختلافی باهم پیدا نمیکنند و دوام عشقشون ابدی میشه. حتی کنایه هم بهمدیگه نمیزنن. دلتون خوشه ها ذهن ها بیمارن اگه این اتفاق که گفتی بعد از یک مدت شرایط تغییرشون میده وپولکی میشه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ دلتون خوشه ها ذهن ها بیمارناگه این اتفاق که گفتی بعد از یک مدت شرایط تغییرشون میده وپولکی میشه برا همینه که من همیشه تنهام. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده