رفتن به مطلب

دوست دختر

fakur1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو کشور ما فرهنگش نیست به هیچ وجه

این فرهنگُ که میگی، میشه توضیح بدی؟

حتی تویِ فرهنگ هایِ دیگه هم این وابستگیُ اینا هست

در هر صورت یه سمتِ قضیه یه دختره که به شدت سرشار از احساس ــه

میگم بیاییم اینُ نگاه کنیم پس هوم؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
این فرهنگُ که میگی، میشه توضیح بدی؟

حتی تویِ فرهنگ هایِ دیگه هم این وابستگیُ اینا هست

در هر صورت یه سمتِ قضیه یه دختره که به شدت سرشار از احساس ــه

میگم بیاییم اینُ نگاه کنیم پس هوم؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ببین بین اونچه به مفهوم دوستی سراغ داری و اونچه که از این نوع دوستی برداشت میشه چه تفاوتی هست بعد متوجه میشی چرا فرهنگش رو نداریم

• Like 5
لینک به دیدگاه
@fakur1 مردای هرزه که زیاد اند منم دیدم دور و برم اما آدما همه نوعند خوب و بد دارند .

@afshin18 نه دوست عزیز من هیچگونه عقاید مذهبی ندارم البته اگر داشتم هم شما اجازه تفتیش عقاید رو در اینجا نداشتید فکر میکنم .
  • Like 3
لینک به دیدگاه

دوست دختر یعنی رفیق جیب یعنی طمع به دیگران یعنی بعد از یک مدت شارژ خریدن

دوست دختر یعنی منت گذاشتن و با کسی دیگه بودن

یعنی لوس بازی های بی خود

اینایی که گفتم همشو دیدم و خودتون هم دیدید پس بهش فکرنکن

• Like 4
لینک به دیدگاه
@fakur1 مردای هرزه که زیاد اند منم دیدم دور و برم اما آدما همه نوعند خوب و بد دارند .

@afshin18 نه دوست عزیز من هیچگونه عقاید مذهبی ندارم البته اگر داشتم هم شما اجازه تفتیش عقاید رو در اینجا نداشتید فکر میکنم .

تفتیش عقاید چی هست؟ شما یا اعتقاد دارین یا نه اگر اعتقاد دارین که من نمی تونم با حرف شما مخالفت کنم چون اعتقادات ریشه در جای دیگری دارند

ولی حالا که ندارین خیلی احمقانه است کسی به توصیه ی فردی که هیچ توضیح و دلیل منطقی پشت حرف هاش نیست گوش کنه من پرسیدم دلیل شما چیست که این رابطه رو بد می دونین اگر این رو تفتیش عقاید می دونین خب سعی کنید صحبت نکنید تا از شما دلیل خواسته نشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایشونم بخاطر سلامت عقلشونه:yes:

ولی نداشتن رابطه با جنس مخالف (یا موافق در هم جنس گرا ها) منجر به مشکلات روانی میشه !

• Like 3
لینک به دیدگاه
تفتیش عقاید چی هست؟ شما یا اعتقاد دارین یا نه اگر اعتقاد دارین که من نمی تونم با حرف شما مخالفت کنم چون اعتقادات ریشه در جای دیگری دارند

ولی حالا که ندارین خیلی احمقانه است کسی به توصیه ی فردی که هیچ توضیح و دلیل منطقی پشت حرف هاش نیست گوش کنه من پرسیدم دلیل شما چیست که این رابطه رو بد می دونین اگر این رو تفتیش عقاعد می دونین خب سعی کنید صحبت نکنید تا از شما دلیل خواسته نشه

اولا" بنده هیچ توصیه ای نکردم ... امر به معروف و نهی از منکر هم نکردم که شما بحث اعتقادات مذهبی رو کشیدید وسط !!

و دوما" بنده بد ندونستم ... اتفاقا معتقدم هیچ چیز به اندازه رابطه عاشقانه با جنس مخالف به آدم (چه پسر/آقا باشه یا دختر/خانم) آرامش نمیده !

اما به این نتیجه هم رسیدم که اون احساسات عاشقانه ارتباط زیادی به روابطی که توی جامعه ما بعنوان دوست پسر/دختری شناخته میشه نداره...

بلکه اونها احساسات تینیجری و از تاثیر ترشح هورمون های دوران بلوغ افراد ه اگرچه احساسات جذاب و هیجان انگیزی هم هستند و گاهی شاید واقعی...

(اگر شما میگید در سن بالاتر هم بوجود بیاد که ربطی به بلوغ و این حرف ها نداره! حرفای دیگه ای دارم براشون)

از حرفم منظورم این بود شخصا علاقه ای به روابط دوست دختر/پسری ندارم !

به دلیل ذهنیات و خاطرات خوبی که ازش ندارم...

نه من نگفتم سوال شما در مورد پرسیدن دلیل میشه تفتیش عقاید... من دلیلمو دوست نداشتم بگم...

اما پرسیدن در مورد اینکه شما مذهبی هستی یا نه میشه تفتیش عقاید...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اولا" بنده هیچ توصیه ای نکردم ... امر به معروف و نهی از منکر هم نکردم که شما بحث اعتقادات مذهبی رو کشیدید وسط !!

و دوما" بنده بد ندونستم ... اتفاقا معتقدم هیچ چیز به اندازه رابطه عاشقانه با جنس مخالف به آدم (چه پسر/آقا باشه یا دختر/خانم) آرامش نمیده !

و به این نتیجه هم رسیدم که اون احساسات عاشقانه ارتباط زیادی به روابطی که توی جامعه ما بعنوان دوست پسر/دختری شناخته میشه نداره...

بلکه اونها احساسات تینیجری و ترشح هورمون های دوران بلوغ افراد ه ... اگرچه احساسات جذاب و هیجان انگیزی هم هستند و گاهی شاید واقعی...

از حرفم منظورم این بود شخصا علاقه ای به روابط دوست دختر/پسری ندارم !

به دلیل ذهنیات و خاطرات خوبی که ازش ندارم...

نه من نگفتم سوال شما در مورد پرسیدن دلیل میشه تفتیش عقاید... من دلیلمو دوست نداشتم بگم...

اما پرسیدن در مورد اینکه شما مذهبی هستی یا نه میشه تفتیش عقاید...

قاعدتا شما هیچ کدوم مطالبی که در بالا در قالب گفتم (ماضی بودن منظورم هست)به کار بردید در متن زیر دیده نمی شه

حالم به هم میخوره از هرچی دوست پسر و دوست دختریه ...:84eb3ampc0vsywihe0i

برای بار سوم توضیح می دم که این پرسش به خاطر این بود که موضع شما در بحث مشخص بشه و اگر دقت کرده بودید من دو احتمال جلوی روی شما گذاشتم اول اینکه دلیل خاصی داشته باشین دوم مذهبی بودن(خارج از این دو حالت نیست چنین نظری) همونطور که بالا عرض کردم در مورد دوم هیچ نوع نظری ندارم و موضوع مورد بحث من مورد اول هست

خب قبل از هر چیز خواهشا تفتیش عقاید رو در اینترنت سرچ زده و چند تعریف از آن بخوانید تا مفهوم این اصطلاح را بهتر درک کنید

در یک بحث به ظاهر با واقعا منطقی هر حرفی زده میشه باید دلایلش عنوان بشه وگرنه نظر ندادن بهتره

اینکه شما می گویید حالم بهم می خوره به فرض من دوست دختر داشته باشم به نظرت واکنش من در مقابل این اظهار تنفر شما نسبت به تفکر من چه باید باشه؟آیا دلیل خواستن خیلی زیاده؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟

راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ icon_pf%20(34).gif

سلام .

اگه واقعا با یک خانم دوست باشید بدون توجه به جنسیتش که واقعا تبریییییییییییییییییییییییییییک داره، این نشونه تعالی روح هست (چه در خانم ها و چه آقایون) .

اما برای ما شرقیها خیلی سخت و تقریبا غیر ممکنه ،غربی ها هم که از بچگی مرزبندیهای سخت فرهنگی و مذهبی مارو ندارن نمیتونن صد در صد با یک خانم همونطور دوست باشند که با یک آقا دوست هستند.

کلا داشتن یک آدم همدل و دلگرمی داشتن به بودنش خیلی خیلی خوب، آرامش بخش و زیباست .

اگه انسانیت و درک باشه تو همین شرایط ( کشور ما) هم میشه دوستی ساده و پاک داشت . اما بعد از یک مدت رابطه ساده و پاک هم قطعا و مسلما وابستگی پیش میاد که از اینجا به بعد کنترل اوضاع خیلی حساس و سخت میشه...

اما از اونجا که به نظرم هیچ چیز غیر از مرگ یارای ایستادگی در برابر اراده ی انسان رو نداره میشه با درایت دوستی صادقانه رو در مسیر صحیح هدایت کرد به شرطی که طرف مقابل هم این دوستی رو تا انتها پاک و ساده بخواد ...

تو تجربه های خودم که معمولا آقایون کم آوردن و بعد از یک مدتی دچار سوء تفاهم شدن، دوست دارم تجربیات بقیه رو هم بدونم.

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تجربه هدیه باارزشی است که باید بود و دید.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
حقیقت تلخ تو همه محیط ها هست. باید جسارت بیانش را داشت. جائی نیست که نباشه , امان از دست کتمان .

کتمان نکردم

کتمان کردم ؟؟

ولی خو امان از سیاه نمایی

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟

راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ icon_pf%20(34).gif

سلام

منم با lean موافقم. این جور رابطه ها چیزی نیستش که مال فرهنگ خومون باشه

و تازه اگرم همچین کاری بکنید نباید انتظار یه رابطه احساسی و زیبا مثه فیلمای خارجی رو ازش داشته باشین. چیزی که من تا حالا از این رابطه ها دیدم جز سرکار گذاشتن و دروغ و نهایتا غم و غصه و فاز آهنگای غمگین نبوده

بهتره صب کنیند تا عشق واقعی خودش اتفاق بیافته:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولی نداشتن رابطه با جنس مخالف (یا موافق در هم جنس گرا ها) منجر به مشکلات روانی میشه !

فعلا که دیده ها و شنیده ها حاکی از اینه که داشتنش باعث مشکلات روانی شده

البته تو ایران!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...