رفتن به مطلب

دوست دختر

fakur1

ارسال های توصیه شده

آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟

راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ icon_pf%20(34).gif

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟

روحیه شما قبول میکنه ک واسه این تفریحاتی ک گفتید فقط با دختری یا دخترانی دوستی داشته باشید یا دوست دارید این تفریحات همیشگی و با 1نفر خاص باشه؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
روحیه شما قبول میکنه ک واسه این تفریحاتی ک گفتید فقط با دختری یا دخترانی دوستی داشته باشید یا دوست دارید این تفریحات همیشگی و با 1نفر خاص باشه؟

با همه باشه بهتره. چون پاک و انسانی هست , مشکلی برای تعداد وجود نداره.

• Like 6
لینک به دیدگاه
شما وقت ازدواجت شده.. این مکالمات مخصوص دوران نامزدیه :ws3:

دوستی چه منافات با ازدواج داره؟ دوستی با دختر که همش به نامزدی و اینا ختم نمیشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
با همه باشه بهتره. چون پاک و انسانی هست , مشکلی برای تعداد وجود نداره.

خب پس شما میخواین علاوه بر همجنسان خودتون با دخترا هم دوست باشید.. پس با اون دوست دختری ک در ابتدای صحبتاتون گفتید و در ذهن اکثریت هست منافات داره

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوستی چه منافات با ازدواج داره؟ دوستی با دختر که همش به نامزدی و اینا ختم نمیشه.

نه..من منظورم اینه ک مکالمه های تلفنی آخرشب علی الخصوص با جنس متفاوت 1حس خاصی جدای از سایر مکالمات داره، این حس باهمه کسی ب دست نمیاد

• Like 8
لینک به دیدگاه

سخت نگیر فکور جان ادمها با هم مختلف هستن

شما هم از تیپ ادمهایی هستی که درون خودت به جنس مخالف احساس نیاز نمیکنی

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو این جور مواقع معمولا دلیل اصلی میشه جو خانواده و محیطی که فرد توش بزرگ شده معمولا افرادی که در دوره ی دبیرستان دوستان مذهبی داشتن یا اینکه در داشتن دوست همجنس مشکل داشتن این مشکل رو دارن چون انگیزه در این مورد در دوران دبیرستان شکوفا میشه(البته نسل جدید شده راهنمایی) و در صورت قرار نگرفتن در جریان این موارد انگیزه لازم تشکیل نمیشه

• Like 8
لینک به دیدگاه
حالم به هم میخوره از هرچی دوست پسر و دوست دختریه ...:84eb3ampc0vsywihe0i

دلیل خاصی دارید یا به خاطر پذیرش کورکورانه عقاید به ارث رسیده است؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

نکن برادر من

نکن این کارو با خودت

یه رابطه ی ناموفق برای همیشه زندگیتو تحت تاثیر قرار میده. اونم تاثیر منفی.

تلخ ترین تجربه ی زندگی ، تجربه ی وابستگی عاطفی به یه انسانه.....................

• Like 8
لینک به دیدگاه
دلیل خاصی دارید یا به خاطر پذیرش کورکورانه عقاید به ارث رسیده است؟

پذیرش کورکورانه عقاید؟؟؟

کی؟ من؟؟؟؟:ws28:

:w58:

نکن برادر من

نکن این کارو با خودت

یه رابطه ی ناموفق برای همیشه زندگیتو تحت تاثیر قرار میده. اونم تاثیر منفی.

تلخ ترین تجربه ی زندگی ، تجربه ی وابستگی عاطفی به یه انسانه.....................

درسته...

رابطه عاشقانه واقعی فقط با همسرت بوجود میاد ...

• Like 7
لینک به دیدگاه

درسته...

رابطه عاشقانه واقعی فقط با همسرت بوجود میاد ...

نه نمیاد. من کمتر مردی رو دیدم که در حالی که عاشق همسرش هست , تمایل به غیر نداشته باشه. یعنی تا حال ندیدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سخت نگیر فکور جان ادمها با هم مختلف هستن

شما هم از تیپ ادمهایی هستی که درون خودت به جنس مخالف احساس نیاز نمیکنی

سلام

این که گفتی , جدا درست درسته. یعنی همیشه همینجوری بودم و هستم. :ws28:icon_pf%20(34).gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه نمیاد. من کمتر مردی رو دیدم که در حالی که عاشق همسرش هست , تمایل به غیر نداشته باشه. یعنی تا حال ندیدم.

در محیط بدی زندگی میکنی

محیط زندگیت رو عوض کن

• Like 8
لینک به دیدگاه
در محیط بدی زندگی میکنی

محیط زندگیت رو عوض کن

حقیقت تلخ تو همه محیط ها هست. باید جسارت بیانش را داشت. جائی نیست که نباشه , امان از دست کتمان .

• Like 2
لینک به دیدگاه

منظورتون از تمایل ب غیر دقیقا چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...