fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟ راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مکالمات تلفنی آخر شبم آرزوست 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟ راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ روحیه شما قبول میکنه ک واسه این تفریحاتی ک گفتید فقط با دختری یا دخترانی دوستی داشته باشید یا دوست دارید این تفریحات همیشگی و با 1نفر خاص باشه؟ 10 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مکالمات تلفنی آخر شبم آرزوست شما وقت ازدواجت شده.. این مکالمات مخصوص دوران نامزدیه 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ روحیه شما قبول میکنه ک واسه این تفریحاتی ک گفتید فقط با دختری یا دخترانی دوستی داشته باشید یا دوست دارید این تفریحات همیشگی و با 1نفر خاص باشه؟ با همه باشه بهتره. چون پاک و انسانی هست , مشکلی برای تعداد وجود نداره. 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شما وقت ازدواجت شده.. این مکالمات مخصوص دوران نامزدیه دوستی چه منافات با ازدواج داره؟ دوستی با دختر که همش به نامزدی و اینا ختم نمیشه. 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ با همه باشه بهتره. چون پاک و انسانی هست , مشکلی برای تعداد وجود نداره. خب پس شما میخواین علاوه بر همجنسان خودتون با دخترا هم دوست باشید.. پس با اون دوست دختری ک در ابتدای صحبتاتون گفتید و در ذهن اکثریت هست منافات داره 8 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دوستی چه منافات با ازدواج داره؟ دوستی با دختر که همش به نامزدی و اینا ختم نمیشه. نه..من منظورم اینه ک مکالمه های تلفنی آخرشب علی الخصوص با جنس متفاوت 1حس خاصی جدای از سایر مکالمات داره، این حس باهمه کسی ب دست نمیاد 8 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من بالاخره نتونستم اینو به خودم بقبولونم که داشتن دوست دختر هم یه سعادتیه. از این رو هیچوقت دوست دختر نداشتم. حالاشم ندارم. ولی این دلیل نشده که بار ها دلم برای داشتن دوست دختر تنگ بشه. ( شما که غریبه نیستید) . چون نداشتم نمیدونم اونایی که دارن چرا دارن.؟ به چه دردی میخوره اونم تو این مملکت که نمیتونی برای باهاش تنیس بازی کنی , یا بری کنار دریا و دست در دست هم تو خیابونا بگردی . مگه میشه با وایبرهم دوست بازی کرد؟ راستی چرا همه دوست دختر دارن , ولی من ندارم ؟ سخت نگیر فکور جان ادمها با هم مختلف هستن شما هم از تیپ ادمهایی هستی که درون خودت به جنس مخالف احساس نیاز نمیکنی 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تو این جور مواقع معمولا دلیل اصلی میشه جو خانواده و محیطی که فرد توش بزرگ شده معمولا افرادی که در دوره ی دبیرستان دوستان مذهبی داشتن یا اینکه در داشتن دوست همجنس مشکل داشتن این مشکل رو دارن چون انگیزه در این مورد در دوران دبیرستان شکوفا میشه(البته نسل جدید شده راهنمایی) و در صورت قرار نگرفتن در جریان این موارد انگیزه لازم تشکیل نمیشه 8 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ حالم به هم میخوره از هرچی دوست پسر و دوست دختریه ...:84eb3ampc0vsywihe0i 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ حالم به هم میخوره از هرچی دوست پسر و دوست دختریه ...:84eb3ampc0vsywihe0i دلیل خاصی دارید یا به خاطر پذیرش کورکورانه عقاید به ارث رسیده است؟ 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نکن برادر من نکن این کارو با خودت یه رابطه ی ناموفق برای همیشه زندگیتو تحت تاثیر قرار میده. اونم تاثیر منفی. تلخ ترین تجربه ی زندگی ، تجربه ی وابستگی عاطفی به یه انسانه..................... 8 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ دلیل خاصی دارید یا به خاطر پذیرش کورکورانه عقاید به ارث رسیده است؟ پذیرش کورکورانه عقاید؟؟؟ کی؟ من؟؟؟؟ نکن برادر من نکن این کارو با خودت یه رابطه ی ناموفق برای همیشه زندگیتو تحت تاثیر قرار میده. اونم تاثیر منفی. تلخ ترین تجربه ی زندگی ، تجربه ی وابستگی عاطفی به یه انسانه..................... درسته... رابطه عاشقانه واقعی فقط با همسرت بوجود میاد ... 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ درسته... رابطه عاشقانه واقعی فقط با همسرت بوجود میاد ... نه نمیاد. من کمتر مردی رو دیدم که در حالی که عاشق همسرش هست , تمایل به غیر نداشته باشه. یعنی تا حال ندیدم. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سخت نگیر فکور جان ادمها با هم مختلف هستنشما هم از تیپ ادمهایی هستی که درون خودت به جنس مخالف احساس نیاز نمیکنی سلام این که گفتی , جدا درست درسته. یعنی همیشه همینجوری بودم و هستم. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نه نمیاد. من کمتر مردی رو دیدم که در حالی که عاشق همسرش هست , تمایل به غیر نداشته باشه. یعنی تا حال ندیدم. در محیط بدی زندگی میکنی محیط زندگیت رو عوض کن 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ در محیط بدی زندگی میکنی محیط زندگیت رو عوض کن حقیقت تلخ تو همه محیط ها هست. باید جسارت بیانش را داشت. جائی نیست که نباشه , امان از دست کتمان . 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ پذیرش کورکورانه عقاید؟؟؟کی؟ من؟؟؟؟ سوال پرسیدم! اگر مورد اوله دلایلت رو توضیح بده 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نه نمیاد. من کمتر مردی رو دیدم که در حالی که عاشق همسرش هست , تمایل به غیر نداشته باشه. یعنی تا حال ندیدم. منظورتون از تمایل ب غیر دقیقا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده