fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هنگام قضاوت در مورد دیگری این تاریک ترین و نا شناخته ترین بخش وجود ماست که سخن میگوید بخشی که کاملا میداند مورد قضاوت شده , سالهاست که در وجود مان خانه کرده است .به عبارتی ما از چیزی ایراد میگیریم و دیگری را از آن نهی میکنیم که خود مبتلا به آنیم. اگه قرار باشه در مورد من قضاوت کنی , چی میگی ؟ اگه بخوای در مورد خودت قضاوت کنی , چی؟ 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من خودمو خیلی تجزیه و تحلیل میکنم مخصوصا وقتی کسیو قضاوت کنم، همون موقع به خودم و رفتارم نگاه میکنم. توی برنامه گفتگوی تنهایی شبکه چهار، رامبد جوان حرفای خوبی راجع به قضاوت زد. و این حدیث رو از امام صادق علیه السلام گفت:" اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد مگر آنکه خود به آن گناه مرتکب شود." و ما خیلی راحت دیگران رو قضاوت میکنیم، خیلی قاطعانه و حق به جانب 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من خودمو خیلی تجزیه و تحلیل میکنممخصوصا وقتی کسیو قضاوت کنم، همون موقع به خودم و رفتارم نگاه میکنم. توی برنامه گفتگوی تنهایی شبکه چهار، رامبد جوان حرفای خوبی راجع به قضاوت زد. و این حدیث رو از امام صادق علیه السلام گفت:" اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد مگر آنکه خود به آن گناه مرتکب شود." و ما خیلی راحت دیگران رو قضاوت میکنیم، خیلی قاطعانه و حق به جانب موافقم دوست من , ایکاش حداقل تو کتابهای درسی ابتدائی این درسها رو میذاشتن که حداقل کمکی بشه تا نسل بعدی مثه الان بار نیاد . البته اگه خانواده دست از این بدعت ها برنداره , بازم نتیجه ای بدست نمیاد. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ در واقع اگر از جماعت خودشیفته فاکتور بگیریم صادقانه ترین قضاوت ها قضاوتی است که هر فرد در خصوص خودش میکنه 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ من خیلی کم پیش میاد قضاوت کنم چون معتقدم : قضاوت قساوت میاره لکن منم مثل سایر آدما گاهی ذهن و فکرم ممکنه بره به سمت قضاوت شخصیتی / اما تمام تلاشم رو میکنم که همچین کاری نکنم بالاخص قضاوت های که طرف رو در معرض اتهام قرار بدیم اما خودم ... خیلی به خودم گیر میدم ، در حد خود درگیری ( خودمو قضاوت میکنم ) 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ همه ما آدما خواه ناخواه بدون استثنا قضاوت میکنیم هیچ بشری نمیتونه بگه من خیلی خوبم و قضاوت نکردم اصا امکان نداره ما تو حرفای روز مره فکرای روزمره پر از قضاوتیم واقعا نیستیم؟ خیلی از ماها فقط چیزایی رو که خودمون بد میدونیمو فکر میکنیم نباید قضاوت کنیم در موردش چه بسا چیزی که من خوب میدونم در واقعیت بد باشه و من به خودم اجازه میدم در موردش قضاوت کنم چند ماهه دارم سعی میکنم قضاوت نادرست نکنم اما از بچگی شخصیت خود تحلیل گر داشتم اما خو اگر کسی موفق بشه در مورد خودش درست قضاوت کنه مطمعنن در مورد دیگران هم قضاوت نخواهد کرد پس نتیجه میگیریم خودمونو درست حسابی تحلیل نمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ همه ما آدما خواه ناخواه بدون استثنا قضاوت میکنیم هیچ بشری نمیتونه بگه من خیلی خوبم و قضاوت نکردم اصا امکان نداره ما تو حرفای روز مره فکرای روزمره پر از قضاوتیم واقعا نیستیم؟ خیلی از ماها فقط چیزایی رو که خودمون بد میدونیمو فکر میکنیم نباید قضاوت کنیم در موردش چه بسا چیزی که من خوب میدونم در واقعیت بد باشه و من به خودم اجازه میدم در موردش قضاوت کنم چند ماهه دارم سعی میکنم قضاوت نادرست نکنم اما از بچگی شخصیت خود تحلیل گر داشتم اما خو اگر کسی موفق بشه در مورد خودش درست قضاوت کنه مطمعنن در مورد دیگران هم قضاوت نخواهد کرد پس نتیجه میگیریم خودمونو درست حسابی تحلیل نمیکنیم سلام آرتاش عزیز تشکر از اینکه تو گفتگومون شرکت کردی. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ در واقع اگر از جماعت خودشیفته فاکتور بگیریم صادقانه ترین قضاوت ها قضاوتی است که هر فرد در خصوص خودش میکنه اینو یادم رفت مطرح کنم که : ملاک قضاوت چیاست؟ اون حفیقتی که باید به دنبالش باشیم جنسش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ اینو یادم رفت مطرح کنم که : ملاک قضاوت چیاست؟ اون حفیقتی که باید به دنبالش باشیم جنسش چیه؟ نمیتونم این جمله رو واضح تر بگم که منظورم چیه . اگه به ترکی بود براحتی میتونستم منظورمو برسونم. میخوام بگم ما خیلی وقتا برای اینکه به خودمون ثابت کنیم که داریم بحق قضاوت میکنیم , از اصول و دلائل خیلی بیربط هم برای اثبات صحیح بودن قضاوت هامون کمک میگیریم. مثلا من به همسایه ام میگم تو آسانسور سیگار نکش , میگه : فقط من اینکارو میکنم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده