roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجب تاپیکه فعالی به به.چه برنامه های شادی به به.چهقدر مسابقه ی ورزشی بهبههههههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ میشه مسابقات حرفه ای منچ و مارپله هم بزارین ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:عجب تاپیکه فعالی به به.چه برنامه های شادی به به.چهقدر مسابقه ی ورزشی بهبههههههههههههههههه تو هی غر بزن الان میاد اونور میگه مجله چی شد 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ تو هی غر بزنالان میاد اونور میگه مجله چی شد خخخخخخخخخ:ws28: خب راست میگه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ بسکتبالیست نمیخواین؟! منم یک ماهه دارم همینو میگم....... 2 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ منم یک ماهه دارم همینو میگم....... من پست 5 وا میستم 3 نفر دیگه هم پیدا کنین خودمون تیم بدیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ من پست 5 وا میستم 3 نفر دیگه هم پیدا کنین خودمون تیم بدیم منم سنترم.......گاردم وایمیستم...... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ منم سنترم.......گاردم وایمیستم...... حالا که کنتور نداره و تیم و مسابقه نیست منم یه بند سه امتیازی میندازم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ حالا که کنتور نداره و تیم و مسابقه نیست منم یه بند سه امتیازی میندازم برقی بدون کنتور مگه میشه......:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ منم سنترم.......گاردم وایمیستم...... میخوای 4 واستا تو دفاع 1.2.2 وا میستیم و تو حمله یه تاکتیک خوشگل میزنیم که کف رقیب ببره حالا که کنتور نداره و تیم و مسابقه نیست منم یه بند سه امتیازی میندازم فدات شم ما 4 هفته پیش از همین 3 ها ضربه خوردیم!! فک کن سنتر تیم مقابل 13 تا 3 زد 2 تا 2 ازین 15 تا شوت 13 تاش گل شد!!!!:icon_pf (34)::vahidrk: رسما تنهایی مارو برد!!! و دوم شدیم!:icon_pf (34)::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):....چ ضربه ایی خوردید....:icon_pf (34): من پارسال تو بازی نیمه نهایی مصدوم شدم.............بازی فینال رو نتونستم بازی کنم...........و همچنان امسال هم اجازه بازی ندارم...... 1 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ پس چطور میخواستی تو تیممون (چه تیمی هم:ws28:) بازی کنی؟! اونم پست 1.2:w58:!! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ با مصدومیت میخوان گارد هم وایسن بعضیا 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ با مصدومیت میخوان گارد هم وایسن بعضیا شما مربی شو خطش بزن از تیم خودم میام جاشو پر میکنم مجله چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ با مصدومیت میخوان گارد هم وایسن بعضیا شما مربی شو خطش بزن از تیم خودم میام جاشو پر میکنممجله چی شد؟ اصلا بسکت تیمم نشد مسله ای نیس یه زمین استریت خالی گیر بیارین تک به تک یا 2 به دو یا هر چنتا که شدیم بزنیم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ دوچرخه سواری و تنیس و بدمینتون اگهکسی بود حریف میطلبم اساسی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ با مصدومیت میخوان گارد هم وایسن بعضیا ...از اون سوسولاش نیستیم...........بعدشم پست بازیم همینه...... پس چطور میخواستی تو تیممون (چه تیمی هم:ws28:) بازی کنی؟!اونم پست 1.2:w58:!! اونو مربی نمیذاره بازی کنم.........ن خودم..... شما مربی شو خطش بزن از تیم خودم میام جاشو پر میکنممجله چی شد؟ ....منو خط بزنه....... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ...از اون سوسولاش نیستیم...........بعدشم پست بازیم همینه...... اونو مربی نمیذاره بازی کنم.........ن خودم..... ....منو خط بزنه....... به خاطر خودت میگم دختر مصدومیتت بیشتر میشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ به خاطر خودت میگم دختر مصدومیتت بیشتر میشه مرسی.... ...مسابقاتم چون مربیم اسممو رد نمیکنه (بخاطر اسیبم) نمیتونم بازی کنم.....اما باشگامو میرم.....دیگه مربیم حریفم نمیشه..........تو سالن..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده