seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ثبت نام کردم کُشتی وبوکس ندارید تو لیستتون؟ ادمین حمایت کن از این دو ورزش من این دوتارو پا یه اَما 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ثبت نام کردم کُشتی وبوکس ندارید تو لیستتون؟ ادمین حمایت کن از این دو ورزش حمید کج رو پایه ای 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ من مِنچ دوست دارم مارُ پله :d نمیشه اینا رو هم بذارید؟! + فقط اعصاب خرد میکنن ولی :| 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ این رشته هایی که گفتین نیاز به تخصص خاصی ندارن! اونوقت کی رشته های تخصصی مثل منچ و مارپله رو در دستور کار قرار میدین؟ اینا خیلی تخصصیَن که :| آدمِ بی اعصاب اصلا نمیتونه بازی کنه :| 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ من این دوتارو پا یه اَما خوبه دیگه شما برا بوکس چینی رزرو کن حمید کج رو پایه ای نمیشه ادمین فرنگی کاره 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ چه جالب !! پینت بال رو حتما بذارین من خودم اگه وقت کنم میام../ 4 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ منم ثبت نام کردم :a030: :hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ علاوه اونا این هم خوبه پینت بال فقط شرطی باشه به نظرم خوبه تحرک میده به آدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ [h=2]با تشکر[/h][h=2]ثبت نام شما با موفقیت انجام شد[/h] خيلي خيلي موافقم. ايشالله بتونيم با هماهنگي هم شركت كنيم. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نتایج کی مشخص میشه؟؟؟ تا درسا سنگین نشده بریم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ نتایج کی مشخص میشه؟؟؟تا درسا سنگین نشده بریم دیگه چه عجله ای دارین بذارید یه هفته بگذره لااقل 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ رته ورزشی وایبر گردی لاین گردی ندارید رشته ورزشی غیبت اینا چرا ندارید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بنده میباشم و بدجوری هم حریف میطلبم جدول مسابقات ببندین که حریف امادس محمد کجایی ؟ دیگه حریف نبود ؟ ساغر خانوم یه باشگاه رزرو کن که کسابقات سنگینه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ جدول مسابقات ببندین که حریف امادس محمد کجایی ؟ دیگه حریف نبود ؟ ساغر خانوم یه باشگاه رزرو کن که کسابقات سنگینه باشگاه ورزشی که نمیشه باید بریم پارک محله بازی کنیم 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ تو پارک باد میاد بعد تمرکزم از دست میدم ممکنه خدایی نکرده یه امتیاز بدم با اختلاف کمتری ببرم میبینم که بچه های مشهد ورزشکار نیستن ... مرسی ساغر خانوم حریف غدر 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ تو پارک باد میاد بعد تمرکزم از دست میدم ممکنه خدایی نکرده یه امتیاز بدم با اختلاف کمتری ببرم میبینم که بچه های مشهد ورزشکار نیستن ... مرسی ساغر خانوم حریف غدر اهان اونوقت مطمئن هستین که شما میبرین؟ اره والله ورزشکار نیستن خواهش میکنم حریفففففففففف لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ salam doostan khoobin?besiar ham harkate alii hast kheili ham khosh migzare 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ اگه هنو جا هست اسم منو بنویسید.... اقا خوش فکر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده