رفتن به مطلب

ابعاد طراحی یک بازوی ربات؟

ارسال های توصیه شده

این شکل ربات 6 درجه است.من 2 درجه اش میخوام طراحی کنم.این شکل ربات 6 درجه است.من 2 درجه اش میخوام طراحی کنم.ابعادش هنوز نمیدونم باید چطوری در نظر بگیرم.

7repbmq2lahfdkgid567.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود

ابعاد چی رو؟

منظور محیط کاری ه رباته؟

تو محیط دی ام یو کتیا می تونید این کار رو انجام بدین

در پناه حق

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود

ابعاد چی رو؟

منظور محیط کاری ه رباته؟

تو محیط دی ام یو کتیا می تونید این کار رو انجام بدین

در پناه حق

ابعاد بازو رو چطوری در نظر بگیرم اندازه های بازو .من فقط 2 درجه آزادی می خام..

• Like 3
لینک به دیدگاه

راستش من درس رباتیک رو فراموش کردم

اما مگه ابعاد بازو به درجه ازادی ربطی داشت؟ :ws52:

من الان فقط ی تصور از درجه ازادی تو ذهنم هست. اونم اینکه بازو ازاد باشه :ws3: همین قدر یادم می اد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

اخه طول بازو مهم نیست تو دودرجه آزادی یعنی دو حرکت میخوای درسته و باید دو مفصل داشته باشی طول بازرو ربطی به درجه ازادی نداره بابک جانم

• Like 1
لینک به دیدگاه
درجات آزادی به معنای حداقل تعداد مختص لازم برای مشخص کردن وضعیت جسم است به عبارت دیگر جسم دارای n درجه آزادی است، اگر مشخصات کامل موقعیت آن را بتوان با n پارامتر تعیین کرد در صورتی که n حداقل مشخصات بکار رفته باشد. برای دسترسی به هر نقطه در صفحه به دو درجه آزادی و برای دسترسی به هر نقطه در فضا به سه درجه آزادی نیازمندیم همچنین برای جهت گیری ابزار در صفحه به یک درجه آزادی و برای جهت گیری ابزار در فضا به سه درجه آزادی دیگر نیاز مندیم . بنابراین برای یک جسم صلب در صفحه سه درجه آزادی دارد و در فضا 6 درجه آزادی دارد . یعنی نمی توان بیش از 6 درجه آزادی برای یک جسم صلب متصور شد.

درجه آزادی یک ربات را ابزار انتهای ربات مشخص می کنند بنابراین وقتی می گوییم یک ربات دارای 4 درجه آزادی است یعنی ابزار انتهایی ربات 4 درجه آزادی دارد .

ربات اسکارا معمولا 4 درجه آزادی و ربات چرخان معمولا 6 درجه آزادی و ربات مستطیلی معمولا 3 درجه آزادی دارند .

درجه اضافی حرکت

همواره درجه حرکت بزگتر یا مساوی درجه آزادی می باشد . به اختلاف درجه حرکت از درجه آزادی ، درجه اضافی حرکت گویند . هر چه درجه اضافی حرکت بیشتر شود انعطاف آن بیشتر می شود اما هزینه آن بالاتر می رود و کنترل آن سخت تر می شود .

:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...