رفتن به مطلب

رابطه ترس و عدم اعتماد به نفس با ورزش زیبائی اندام


fakur1

ارسال های توصیه شده

تازگیا برای اینکه یکم از چربی های این شکم وامونده رو بسوزونم , میرم باشگاه.

اتفاق عجیبی که اونجا برام افتاده اینه که با اکثربچه هایی که برای ورزش زیبائی اندام میان , رفیق شدم. صحبت هایی که در مورد علت انتخاب ورزشی بنام زیبائی اندام بینشون رد و بدل میشه حاکی از اینه که هیچکدومشون بخاطر ذات ورزش نمیان. یه دلیل دیگه ای هم پشت این هدف خوابیده. شایدم چندین دلیل.

یکیش اینه که میاد ورزش کنه تا روحیه ش قوی بشه.

اون یکیا میان که یه عده از هیکلشون حساب ببرن.

یه سری میان برا اینکه ترس ذاتیشون یکم راحتشون بذاره.

تا دلتون بخوادم از این قرص مرص های دس ساز نوش جون میکنند که زودتر به نتیجه برسن.

آیا همه جا همینطوریه یا این باشگاهی که من میرم این شکلیه ؟

  • Like 1
لینک به دیدگاه

با توجه به رشد روزافزون و قارچ گونه باشگاه های زیبایی اندام در کشور طیف وسیعی از تهدیدات شرکت کنندگان این رشته ورزشی را در سه سطح مبتدی، آماتور و حرفه ای تهدید می کند که در ادامه به تهدیدات سلامتی آن اشاره می شود:

 

آسیب های عضلانی و مفاصل

کشیدگی و پارگی عضلانی، پارگی تاندون، پارگی لیگامنت و مینیسک، شکستگی مفاصل

 

آسیب های سیستم قلبی عروقی

افزایش فشار خون دیاستولی، افزایش ضربان قلب استراحتی، کاهش حجم خون بازگشتی و خطر سکته قلبی در حین تمرین، ضربان قلب نامنظم

 

مصرف دارو

استفاده از هورمون ها و مکمل هاو خطر نابودی ارگان های بدن و ابتلا به سرطان، عدم توانایی باروری

 

cia و بی ثبات سازی

نقش سرویس اطلاعات مرکزی ایالات متحده (cia) در مسئله امنیت ثبات مندی در حوزه داخلی و بی ثبات سازی در حوزه خارجی خود است که آن را در تمام زمینه ها از جمله ورزش و سلامتی نیز دنبال می کند.

 

Cia از طریق شبکه های ماهواره ای فارسی زبان خود مسئله بی ثبات سازی در حوزه سلامت را در دستور کار قرار داده است به طوری که به بهانه زیبایی و تندرستی بدن، داروهای متعددی را که عمدتا برای سلامتی بسیار زیان آور است، اشاعه می دهد. هدف از این کار تهدید و آسیب رساندن به امنیت سلامت جامعه است. به طوری که مصرف این داروها و مکمل ها به شدت در جامعه رواج پیدا کرده است.

 

عمق فاجعه را می توان در گزارش اخیر وزارت بهداشت ایران مشاهده کرد. این گزارش اشاره می کند، به غیر از داروها و مکمل های تولیدی شرکت های داخلی و واردات آن از مبادی قانونی گمرک کالا، میزان قاچاق داروها و مکمل های ورزشی در سال 84 از 25 میلیون دلار به 600 میلیون دلار در سال 90 رسیده است. نکته قابل تامل این است که اکثر داروهای وارداتی قاچاق ساخت کشور ایالات متحده هستند که تجربه در گزارش های اخیر سازمان های سلامت در اقصی تقاط جهان ثابت می کند این داروها علاوه بر عوارض طبیعی خود مواد خطرناک نیز دارند که هدف از این کار همان بی ثبات سازی سلامت جامعه هدف است.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...