fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ با درود داشتم فکر میکردم که من , تا چه حد باید نگران سموم وارد شده به خوراکی ها و هورمونها و خمیر مرغ و اینجور چیزا باشم. رفتم ببینم دنیا این مسائل رو چه جوری حل میکنه که خبر زیر رو دیدم. خبرگزاری فرانسه ،یکی از ایالات هند قصد دارد تا داشتن توالت در منزل را برای کسانی که در دفاتر دولتی کار میکنند، اجباری کند تا دستشویی کردن در خیابانها را کاهش دهد. دراین لایحه که اخیرا در شورای ایالات گجرات تصویب شده همچنین آورده شده که اعضای فعلی نهادهای دولتی شش ماه فرصت دارند تا اعلام کنند آیا در منزل خود توالت دارند یا نه!درهمین حال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره این لایحه گفت: مقابله با دفع مزاج در انظار عمومی از نظر ایجاد شرایط بهداشتی و پاکیزگی و همچنین جلوگیری از آلوده شدن آبها واجب است.اهالی ایالت گجرات چهار سال فرصت دارند تا برای جلوگیری از شیوع بیماریها از طریق دفع مزاج در انظار عمومی در خانههای خود توالت بسازند.دولت محلی این ایالت همچنین متذکر شده که بودجه این طرح فراهم شده است.پیش از این در یکی از گزارشهای سازمان یونیسف برآورد شده بود که تقریبا ۵۹۴ میلیون حدود ۵۰ درصد جمعیت هند در انظار عمومی دفع مزاج میکنند.این مساله در ماه مه و در پی حمله به دو دختر ۱۲ و ۱۴ ساله در هنگام دفع مزاج در یک مکان عمومی مورد توجه قرار گرفت. راستی اگه همه انسانها نجات نیابند , اوضاع ابناء بشر تغییر میکنه؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ در یکی از گزارشهای سازمان یونیسف برآورد شده بود که تقریبا ۵۹۴ میلیون حدود ۵۰ درصد جمعیت هند در انظار عمومی دفع مزاج میکنند. نخند 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از آشناها که سفری به هند داشته اینطور هند رو توصیف میکرد ، کشور فاضلاب و کثافت 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ با درودداشتم فکر میکردم که من , تا چه حد باید نگران سموم وارد شده به خوراکی ها و هورمونها و خمیر مرغ و اینجور چیزا باشم. رفتم ببینم دنیا این مسائل رو چه جوری حل میکنه که خبر زیر رو دیدم. خبرگزاری فرانسه ،یکی از ایالات هند قصد دارد تا داشتن توالت در منزل را برای کسانی که در دفاتر دولتی کار میکنند، اجباری کند تا دستشویی کردن در خیابانها را کاهش دهد. دراین لایحه که اخیرا در شورای ایالات گجرات تصویب شده همچنین آورده شده که اعضای فعلی نهادهای دولتی شش ماه فرصت دارند تا اعلام کنند آیا در منزل خود توالت دارند یا نه!درهمین حال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره این لایحه گفت: مقابله با دفع مزاج در انظار عمومی از نظر ایجاد شرایط بهداشتی و پاکیزگی و همچنین جلوگیری از آلوده شدن آبها واجب است.اهالی ایالت گجرات چهار سال فرصت دارند تا برای جلوگیری از شیوع بیماریها از طریق دفع مزاج در انظار عمومی در خانههای خود توالت بسازند.دولت محلی این ایالت همچنین متذکر شده که بودجه این طرح فراهم شده است.پیش از این در یکی از گزارشهای سازمان یونیسف برآورد شده بود که تقریبا ۵۹۴ میلیون حدود ۵۰ درصد جمعیت هند در انظار عمومی دفع مزاج میکنند.این مساله در ماه مه و در پی حمله به دو دختر ۱۲ و ۱۴ ساله در هنگام دفع مزاج در یک مکان عمومی مورد توجه قرار گرفت. راستی اگه همه انسانها نجات نیابند , اوضاع ابناء بشر تغییر میکنه؟ جمعیت هند به قدری زیاد هست که دیگه از کنترل خارج شده چین هم جمعیت بالایی داره اما با سیاست هایی که براشون گذاشتن تونستن تا حدی کنترل کنن 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ جمعیت هند به قدری زیاد هست که دیگه از کنترل خارج شدهچین هم جمعیت بالایی داره اما با سیاست هایی که براشون گذاشتن تونستن تا حدی کنترل کنن سیاستشون کجا بود.وقتی نصف بیشتر جمعیتشون تو خونه توالت ندارن , یعنی سیاست نمیتونه موثر باشه. کما اینکه نشده. استعمار انگلیس یعنی همین. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از آشناها که سفری به هند داشته اینطور هند رو توصیف میکرد ، کشور فاضلاب و کثافت مصرف لوازم آرایشی تو کشور ما از اونام زیادتره. ( بی ربط بود , نه ) 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ مصرف لوازم آرایشی تو کشور ما از اونام زیادتره. ( بی ربط بود , نه ) اوه اوه عجب سنگین بود فرار کن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سیاستشون کجا بود.وقتی نصف بیشتر جمعیتشون تو خونه توالت ندارن , یعنی سیاست نمیتونه موثر باشه. کما اینکه نشده. استعمار انگلیس یعنی همین. سیاست های دولت چین رو عرض کردم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سیاست های دولت چین رو عرض کردم این گزارش در مورد اوضاع هندوستان هست. چین رو خبر ندارم. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا امشب یک فیلم هندی دیدم هر جا میرسید خراب کاری میکرد 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا امشب یک فیلم هندی دیدم هر جا میرسید خراب کاری میکرد انگلستان که اومده بود تو هند خرابکاری کنه , وقتی میزان خرابکاری خود هندو ها رو دید کم آورد و در رفت . 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سیاستشون کجا بود.وقتی نصف بیشتر جمعیتشون تو خونه توالت ندارن , یعنی سیاست نمیتونه موثر باشه. کما اینکه نشده. استعمار انگلیس یعنی همین. پیرو این فرمایش شما باید بگم که یکی از اشناها رفته بود چین بعد تعریف میکرد که تو مترو نشسته بودم که احساس کردم داره داخل جورابم و کفش و پام خیس میشه بعد که نگاه کردم دیدم کنارم یه پسر بچه کوچیک نشسته و ...........دیگه بقیشو خودتون حدس بزنین اینم بگم که کاملا براشون عادی بوده 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ پیرو این فرمایش شما باید بگم که یکی از اشناها رفته بود چین بعد تعریف میکرد که تو مترو نشسته بودم که احساس کردم داره داخل جورابم و کفش و پام خیس میشهبعد که نگاه کردم دیدم کنارم یه پسر بچه کوچیک نشسته و ...........دیگه بقیشو خودتون حدس بزنین اینم بگم که کاملا براشون عادی بوده من قبلنا پیش خودم مگفتم , چرا این اروپائی و آمریکائیها برای جهان سومی ارزش قائل نمیشن؟ کم کم داره دستگیرم میشه که علتش چیاست. ملتی که نتونه بهداشت فردی و اجتماعیشو ساماندهی کنه , عدمش به ز وجود . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده