Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ مینااا بیا بده جایزمونو تقسیم عادلانه نیس 80-80:ws3: خو 20 تا واسه افشین گذاشتم . گوناه داله. 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حق دارن واقعا:|بخصوص تو نگاهِ اول محاله کسی شک نکنه :| باید تو این عکس عینک میزدم هیچ حواسن نبود همیشه هر چیز جدیدی فقط به مغز یک نفر می خورهمثلا نظریه نسبیت انشتین رو همه که نگفتن فقط خودش گفتدر جریان شنا کردن هنر نیست نمی دونم باید کارشناس نظر بده اوه بله بله کارشناسم نظر منو داره 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه فتوشاپه :| :))))) خو 20 تا واسه افشین گذاشتم . گوناه داله. خب باشه اما از سهم خودت بده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ باید تو این عکس عینک میزدم هیچ حواسن نبود عیب نداره فعلا به اسپم ادامه بده کامل لو نرفتی:)) 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ :))))) خب باشه اما از سهم خودت بده نه دیگه من اول گوفتم افشینه! :| عکس فوتوشاپی دلست میتونی حالا؟ منو نی نی گیر آوردی گولم زدی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ مگه سهم داری؟ تو که اشتباه گفتی... 90 من بقیه برا شما خو 20 تا واسه افشین گذاشتم . گوناه داله. 20 برا خودت باید تو این عکس عینک میزدم هیچ حواسن نبود اوه بله بله کارشناسم نظر منو داره نداره 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ عیب نداره فعلا به اسپم ادامه بدهکامل لو نرفتی:)) به مینا عکس جدید بدم ویرایش کنه به نظرت ضایع نیس الان? نه دیگه من اول گوفتم افشینه! :| عکس فوتوشاپی دلست میتونی حالا؟ منو نی نی گیر آوردی گولم زدی؟ باشه 10 تا من 10 تا تو نه بابا حنا داره شوخی میکنه فوتوشاپ کجا بود حنا بیا درست کن رابطه من و نازنین رو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ به مینا عکس جدید بدم ویرایش کنه به نظرت ضایع نیس الان? باشه 10 تا من 10 تا تو نه بابا حنا داره شوخی میکنه فوتوشاپ کجا بود حنا بیا درست کن رابطه من و نازنین رو نه دیگه ضایع ـست الان بذار واسه دورِ بعدی یکی با عینک بده :| خب خودت فوتوشاپ کردی من چی بگم آخه؟ :| 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه دیگه ضایع ـست الان بذار واسه دورِ بعدی یکی با عینک بده :| خب خودت فوتوشاپ کردی من چی بگم آخه؟ :| میگم آخه یه وخ زشت نباشه بیشتر تشخیص هویتا من باشم آخه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ البته قهرمان این دوره هم احتمالا خودشه نه این Apamehــست 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب پس خیالم راحت شد:))))برو نازنین رو توجیه کن خب چرا توجیه نمیشه؟ اصلا بنظرم مینا فوتوشاپ کرده که جواب لو نره 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه این Apamehــست قرار نشد لو بدیااا این بود آرمانهای ماااا? 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خب چرا توجیه نمیشه؟اصلا بنظرم مینا فوتوشاپ کرده که جواب لو نره هااااااا فهمیدم کار خودشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه این Apamehــست حالا قهرمان بعدی اونه شبیه برزیل و آلمان که هر بار یکیش قهرمان میشه(با استناد بر حرف قهرمان این دوره) 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حنا جون نپیچون دیگه. خودتی و لا غیر! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حنا جون نپیچون دیگه. خودتی و لا غیر! اصلا چرا خودت نباشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اصلا چرا خودت نباشی؟ چرا من باشم ؟ من هنوز به این سن نرسیدم! 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر :ا اره منم منم تعداد نفراتی که منو حدس زدن 2تا شدن:hapydancsmil::shad::dancegirl2::w14: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ قرار نشد لو بدیااااین بود آرمانهای ماااا? آرمان های تو که سر جاشه :)) 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حنا جون نپیچون دیگه. خودتی و لا غیر! خب من از اولش دارم میگم خودمم بعد باز همتون میایید میگید hanane :)) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده