ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ چه شاد شد بچه همه بیاین بگین saghar از خوشحالی سکته کنه بمیره از دستش راحت شیم خوبه اینبار نگفتین eng.sahand:ws3: همون گندم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ لو رفتم انگار :( نگفتم مگه نیا تو تاپیک همه متوجه میشن :| 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نگفتم مگه نیا تو تاپیک همه متوجه میشن :| فکر کردم مخفیَم یه لحظه :| 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خوبه اینبار نگفتین eng.sahand:ws3:همون گندم در این مورد هم میشه بحث کرد شاید به جواب برسه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ درست حسابی حدس بزنین خو ! بیاین همگی راضیه رو حدس بزنیم اوهوم این حدس از همه درستُ حسابی تره :| 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کردم مخفیَم یه لحظه :| از دست تو برم اعلام کنم دیگه همه حدس زدن اول کاری :| 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ از دست تو برم اعلام کنم دیگه همه حدس زدن اول کاری :| همون صفحه اول آریو دخت گفت :| من فقط یه لحظه اومده بودم اون موقع خب : | 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ همون صفحه اول آریو دخت گفت :|من فقط یه لحظه اومده بودم اون موقع خب : | همون یه لحظه کار خودشُ کرد دیگه :| 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ همون یه لحظه کار خودشُ کرد دیگه :| اینهمه آدم اومده بودن تو اون یه لحظه خب :| ولی خب ببین حضورِ من باعثِ رونقِ مسابقه هات میشه الان 2 روز تاپیک زدی 12 صفحه رفته جلو :d 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ از دست تو برم اعلام کنم دیگه همه حدس زدن اول کاری :| الان مثلا میخواید بگید حنانس؟؟ شرط میبندم حنانه نیست بگم کیه؟؟؟بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ همون یه لحظه کار خودشُ کرد دیگه :| اگه ناراحتین می خوایین الکی مثلا لو نرفته همینجور ما حدس بزنیم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اینهمه آدم اومده بودن تو اون یه لحظه خب :|ولی خب ببین حضورِ من باعثِ رونقِ مسابقه هات میشه الان 2 روز تاپیک زدی 12 صفحه رفته جلو :d نه دیگه همین که قدم گذاشتی امواج به سوی تو روانه شد :/ :) الان از همین تریبون اعلام میکنم عکس بعدی هم Hannaneh اس 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ الان مثلا میخواید بگید حنانس؟؟ شرط میبندم حنانه نیست بگم کیه؟؟؟بگم؟ پس کی میتونه باشه ؟ گفتن دیگه چیُ میخوای بگی اگه ناراحتین می خوایین الکی مثلا لو نرفته همینجور ما حدس بزنیم مرسی باعث دلگرمی میشی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه دیگه همین که قدم گذاشتی امواج به سوی تو روانه شد :/:) الان از همین تریبون اعلام میکنم عکس بعدی هم Hannaneh اس اوهوم برو تو تاپیکایی که من اومدمُ تو اونا که نیومدم، نگاه کن ببین چقدر حضورِ من شور انگیز بوده :)) خب بذار پس یه عکسِ متفاوت برات بفرستم واسه بعدی :d 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم برو تو تاپیکایی که من اومدمُ تو اونا که نیومدم، نگاه کنببین چقدر حضورِ من شور انگیز بوده :)) خب بذار پس یه عکسِ متفاوت برات بفرستم واسه بعدی :d شور این سری که همش گفتگو بین زهرا و نازنین بوده :| بفرست متفاااوتااا نه مثل این که همه متوجه بشن + تاپیک زدم نمیای تو تاپیک که کسی متوجه نشه :d 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ پس کی میتونه باشه ؟گفتن دیگه چیُ میخوای بگی مرسی باعث دلگرمی میشی خداوکیلی گفتن؟؟؟!!!کی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خداوکیلی گفتن؟؟؟!!!کی بود؟ :| چرا منُ تو این موقعیت قرار میدی ! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ :|چرا منُ تو این موقعیت قرار میدی ! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ شور این سری که همش گفتگو بین زهرا و نازنین بوده :|بفرست متفاااوتااا نه مثل این که همه متوجه بشن + تاپیک زدم نمیای تو تاپیک که کسی متوجه نشه :d :| حضورِ من باعثش شده دیگه:| بذار حالا تاپیکِ بعدی من نمیام ببین دو صفحه میره جلو بعدم تو مجبوری خودت بگی کی بوده :| 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده