saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ میتونه باشه احســـــنــــت علی الحساب رو موارد چپ و راست تحقیق کن تا بعد:ws28: مینا منم حس میکنم خودمم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اگه جرات داری اسمشو بگو رئیس الدوله میتونه باشه احســـــنــــت علی الحساب رو موارد چپ و راست تحقیق کن تا بعد:ws28: به فرانه هم شبیهِ بنظرممن بالا پایینُ ترجیح میدم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ به فرانه هم شبیهِ بنظرم من بالا پایینُ ترجیح میدم آره یذره کلا دامنه رو گسترش بده به 0 و 1 برسیم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ رئیس الدولهبه فرانه هم شبیهِ بنظرم من بالا پایینُ ترجیح میدم رئیس الدوله حالا می خوای چیکار کنی؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مینا منم حس میکنم خودمم تو هنوز مشکل توهمت حل نشده؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ حالا کی اسپمـــ:vahidrk:ــر ـه؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ حالا کی اسپمـــ:vahidrk:ــر ـه؟ نازنین لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آره یذره کلا دامنه رو گسترش بده به 0 و 1 برسیم شایدم به 0 تا 100:ws28:مینا یعنی الان فقط خودمون میفهمیم جریان چیه رئیس الدوله حالا می خوای چیکار کنی؟ رئیس الدوله که من نیستم رئیسم ــه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شایدم به 0 تا 100:ws28:مینا یعنی الان فقط خودمون میفهمیم جریان چیه ممکنه حتی 1000:ws28: جریان دیگه از دست خودمون هم داره در میره:ws28: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شایدم به 0 تا 100:ws28:مینا یعنی الان فقط خودمون میفهمیم جریان چیه رئیس الدوله که من نیستم رئیسم ــه آخه گفتی اگر اسمش رو بیاری فلان می کنم بهمان می کنم الان هم با یخچال خونه حرف می زنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ممکنه حتی 1000:ws28:جریان دیگه از دست خودمون هم داره در میره:ws28: شایدم تا :ws28:خدا آخرشُ ختمِ به خیر کنه مینا:ws28: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شایدم تا :ws28:خدا آخرشُ ختمِ به خیر کنه مینا:ws28: والااا بعید نیست اصلا کل جریان خیره دیگه ختم اش میشه خیلی خیلی خیر لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ والااا بعید نیست اصلا کل جریان خیره دیگه ختم اش میشه خیلی خیلی خیر آره بابا تازه همینُ هم میتونی به توانِ خودش برسونی:ws28: انقدر خیر شده که من دارم به یه چیزایِ دیگه هم فکر میکنم حتی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آره بابا تازه همینُ هم میتونی به توانِ خودش برسونی:ws28:انقدر خیر شده که من دارم به یه چیزایِ دیگه هم فکر میکنم حتی دقیقا میشه نه نه هنوز زوده برای اون افکار اون باشه برای یه وقت دیگه خبر میکنم ات لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دقیقا میشهنه نه هنوز زوده برای اون افکار اون باشه برای یه وقت دیگه خبر میکنم ات نه دیگه من الان با امادگیِ کامل میتونم برم تو بازی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه دیگه من الان با امادگیِ کامل میتونم برم تو بازی بدون اجازه من هیچ جا نمیری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بدون اجازه من هیچ جا نمیری اینجوری تو ذوقم میخوره دیگه واسه بازی انگیزه ای ندارم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اینجوری تو ذوقم میخورهدیگه واسه بازی انگیزه ای ندارم تو هم که با هر تقی به توقی تو ذوقت میخوره :| بوقتش انگیزه میاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده