saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ باسه خو پس چلا گوفتی سنا نیست منو گمراه کردی؟ چون وظیفم گمراه کردن بود لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ رئیستون رو از کجا آوردین؟ از دورانِ قجر والا اصلا متوجه نیست خوبه پس دیگه راحت شد خیال آره بابا همونجا تو لفافه قاطیِ بقیه حرفها جواب میدم ملت کسی نیاد تو پروفایلِ منُ مینا ها لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ چون وظیفم گمراه کردن بود اینه معنای واقعی دوستی عایا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ از دورانِ قجر تا اومد بگو بیاد پروفم کارش دارم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اینه معنای واقعی دوستی عایا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گاهی ادم مجبور میشه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آره بابا همونجا تو لفافه قاطیِ بقیه حرفها جواب میدم ملت کسی نیاد تو پروفایلِ منُ مینا ها خیلی هم خوب با این جمله قطعا کسی نمیاد فقط بازدید پروفایلامون یهو 3برابر افزایش پیدا میکنه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تا اومد بگو بیاد پروفم کارش دارم اون اهل نتُ اینا نیست دیگه میگم که از دورانِ قجره 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی هم خوببا این جمله قطعا کسی نمیاد فقط بازدید پروفایلامون یهو 3برابر افزایش پیدا میکنه میــــــنا دلم نمیاد پاکشون کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اون اهل نتُ اینا نیست دیگهمیگم که از دورانِ قجره بهش بگو بیاد دفترم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ میــــــنا دلم نمیاد پاکشون کنم پرینت بگیر بزن دیوار اتاقت همه فیض ببرن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بهش بگو بیاد دفترم افتخار نمیده پرینت بگیر بزن دیوار اتاقت همه فیض ببرن نه میذارم زیرِ بالشم هرشب مرور میکنم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه میذارم زیرِ بالشم هرشب مرور میکنم اینطوری بهتر هم هست قشنگ حک میشه نکات لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ افتخار نمیده نه میذارم زیرِ بالشم هرشب مرور میکنم به زور بیارش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اینطوری بهتر هم هست قشنگ حک میشه نکات آره دیگه بعدِ یه مدت چشم بسته میگمشون به زور بیارش رئیسم ــه ها :| 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آره دیگه بعدِ یه مدت چشم بسته میگمشون رئیسم ــه ها :| رئیست باشه اصلا آدرسش رو بده بیام همونجا لهش کنم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بابا برین خونه هاتون خجالتم خوب چیزیه ها مسابقه تموم شد :ws28: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آره دیگه بعدِ یه مدت چشم بسته میگمشون باشه خوب بخون بعدا ازت می پرسم هاااااا لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بابا برین خونه هاتون خجالتم خوب چیزیه ها مسابقه تموم شد:ws28: چون نتیجه زودتر از موعد اعلام شد، ما کماکان ادامه میدیمساغر نیست مینا؟ رئیست باشه اصلا آدرسش رو بده بیام همونجا لهش کنم اسمِ رئیسمُ بیاری، نیاوردی ها باشه خوب بخون بعدا ازت می پرسم هاااااا من همیشه آمادگی دارم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ چون نتیجه زودتر از موعد اعلام شد، ما کماکان ادامه میدیمساغر نیست مینا؟ اسمِ رئیسمُ بیاری، نیاوردی ها من همیشه آمادگی دارم:hapydancsmil: اگه جرات داری اسمشو بگو لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ چون نتیجه زودتر از موعد اعلام شد، ما کماکان ادامه میدیمساغر نیست مینا؟ من همیشه آمادگی دارم:hapydancsmil: میتونه باشه احســـــنــــت علی الحساب رو موارد چپ و راست تحقیق کن تا بعد:ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده