afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ و اما هویت مجهول کسی نیست جزء [*=center]سنا سادات و کاشف هویت مجهول Nazanin.ad + مدالش الکی ــه 20 امتیازِ ناقابل ـه اونم سالِ دیگه میده :d باید می نوشتی الکی مثلا .... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اتفاقا اشاره ای هر چند اندک داشت به موضوع دستت درد نکنه الان همین یه تیکه منُ تا این حد رسوند:ws28:Yw دختر تقصیر خودت بود نباید این فرصت رو به ما می دادی که دخترت رو تخریب کنیم :| نشونم :| توضیحات ات منُ مرد از تجربیاتم گفتم فقط باید می نوشتی الکی مثلا .... دستور از بالا رسید من فقط بولدش کردم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ کی من ایذت تلدم؟ پس بیا با هم دوس شیم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ الان همین یه تیکه منُ تا این حد رسوند:ws28:Yw دختر :ws28: نزدیک 2ساعت ــه یضرب دارم میخندم یکی یهو بیاد تو اتاق رسما دیوانگیمُ اعلام میکنه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ راس می گه دیگه در مجموع 18 گرم شسخیت(به زبون پیرمردی) نداریاز اون طرف وجهه ات خراب نشده که، همه می شناختنت بلو تو خودت شسخیت نداری:vahidrk: بله همه میدونن چخده خوبم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :ws28:نزدیک 2ساعت ــه یضرب دارم میخندم یکی یهو بیاد تو اتاق رسما دیوانگیمُ اعلام میکنه باور کن منم همینطور:ws28: بعد همزمان دستمُ هم میکوبم رو تختُ رو پام از شدتِ زیاد:ws28: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :| نشونم :| دستور از بالا رسید من فقط بولدش کردم نشونم؟ برو رئیست رو بیار 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نشونم؟برو رئیست رو بیار مودبانه نشنوم صداتُ بود :| رئیسم نیست الان 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ باور کن منم همینطور:ws28:بعد همزمان دستمُ هم میکوبم رو تختُ رو پام از شدتِ زیاد:ws28: :ws28: نه به خودت رحم کن آسیب نزن به خودت انرژیُ نگه دار 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :ws28:نزدیک 2ساعت ــه یضرب دارم میخندم یکی یهو بیاد تو اتاق رسما دیوانگیمُ اعلام میکنه بالاخره یه روز لو میری بلو توخودت شسخیت نداری:vahidrk: بله همه میدونن چخده خوبم شرمنده کم گفتم 19 گرم (حالا برا یه گرم داری چماق کشی می کنی؟) آره مخصوصا مامانت 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بالاخره یه روز لو میری تو چی میگی وسط حرفای خیلی مهم من و حنانه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :ws28:نه به خودت رحم کن آسیب نزن به خودت انرژیُ نگه دار نمیتونم اونطور که باید جوابِ این حرفتُ بدم تو پروفایلت میگمش 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مودبانه نشنوم صداتُ بود :|رئیسم نیست الان نه دیگه بندا رو آب دادی دخترت تخریب شده زنگ بزن بیاد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نمیتونم اونطور که باید جوابِ این حرفتُ بدمتو پروفایلت میگمش ببین چی گفتم من پس 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دیدین من از اولم میگفتم سنا ولی شماها باورتون نمیشد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تو چی میگی وسط حرفای خیلی مهم من و حنانه خدایا ببین وضع جوونای مملکتو هیچی دخترم برو رو اون صندلی بشین الان میان می برنت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تو چی میگی وسط حرفای خیلی مهم من و حنانه آی گفتیمهم ترین مسائل ملت، به همین حرفایِ منُ تو بسته ــست نه دیگه بندا رو آب دادی دخترت تخریب شدهزنگ بزن بیاد تلفن نداره ببین چی گفتم من پس یادم ــه خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ پس بیا با هم دوس شیم باسه خو پس چلا گوفتی سنا نیست منو گمراه کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آی گفتیمهم ترین مسائل ملت، به همین حرفایِ منُ تو بسته ــست تلفن نداره یادم ــه خیالت راحت رئیستون رو از کجا آوردین؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آی گفتیمهم ترین مسائل ملت، به همین حرفایِ منُ تو بسته ــست یادم ــه خیالت راحت والا اصلا متوجه نیست خوبه پس دیگه راحت شد خیال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده