Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خعلی دوست دارم منم دوستت دارم تورو میبینم یادِ جوونی هایِ خودم می افتم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ eeراست میگی کلی فکر کردم ولی لغتِ بهتری به ذهنم نرسید :d :| منم دوستت دارمتورو میبینم یادِ جوونی هایِ خودم می افتم مگه چند سالته بشه ژون؟ بگو کودکی! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :| مگه چند سالته بشه ژون؟ بگو کودکی! نمیشه تو ملا عام سنمُ بگم دختر اما یه مادرِ پیرُ رنجورم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نمیشه تو ملا عام سنمُ بگم دختراما یه مادرِ پیرُ رنجورم خو بیا در گوشم بگو نععععععععع پیر نیزتی :there: (ابراز احساسات متناقض به این میگن ) لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خو بیا در گوشم بگو نععععععععع پیر نیزتی :there: (ابراز احساسات متناقض به این میگن ) باشه درِ گوشت میگم چرا خیلی پیر شده ــم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هی پست میزارید هی من پیرزنُ با این کمر دردم بکشونید اینجا :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مامان بزرگ شدی واسه خودت نبینم دیگه ازین حرفا بزنیاااااااااا لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هی پست میزارید هی من پیرزنُ با این کمر دردم بکشونید اینجا :| مینا جونم بیا جوابو بگو دیگههههههههه :hapydancsmil::w42: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مامان بزرگ شدی واسه خودت نبینم دیگه ازین حرفا بزنیاااااااااا :d هی پست میزارید هی من پیرزنُ با این کمر دردم بکشونید اینجا :| مینا مینا جونم بیا جوابو بگو دیگههههههههه :hapydancsmil::w42: مینا دق میده آدمُ بعد جوابُ میگه :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مینا جونم بیا جوابو بگو دیگههههههههه :hapydancsmil::w42: فقط بخاطر این ذوق + رو کم کنی حنا که دق ندم :dمینا جوونم مینا دق میده آدمُ بعد جوابُ میگه :| ====== سناسادات +برنده نازنین بعدا پستُ 1 ویرایش میکنم الان حال ندارم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ فقط بخاطر این ذوق + رو کم کنی حنا که دق ندم ====== سناسادات +برنده نازنین بعدا پستُ 1 ویرایش میکنم الان حال ندارم همیشه پس بیا رو منُ کم کن مینا میخوای من بیام اینجا اعلام کنم دیگه؟ :d با خطِ درشت البته :d لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ همیشه پس بیا رو منُ کم کنمینا میخوای من بیام اینجا اعلام کنم دیگه؟ :d با خطِ درشت البته :d نه دیگه همیشه مزه نداره که اعلام کن با خط درشت رنگی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که من اعلام کردم نازنین گذاشت رفت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه دیگه همیشه مزه نداره کهاعلام کن با خط درشت رنگی الان جمله اولت منُ یادِ بحثمون تو پروفایل انداخت باشه بذار الان مینویسم پس 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هوراااااااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: شماره کارتمو واست میفرستم مینا جون! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ و اما هویت مجهول کسی نیست جزء [*=center]سنا سادات و کاشف هویت مجهول Nazanin.ad + مدالش الکی ــه 20 امتیازِ ناقابل ـه اونم سالِ دیگه میده :d 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ الان جمله اولت منُ یادِ بحثمون تو پروفایل انداختباشه بذار الان مینویسم پس اتفاقا اشاره ای هر چند اندک داشت به موضوع دستت درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ حالا من یه چیزی گفتم :| تقصیر خودت بود نباید این فرصت رو به ما می دادی که دخترت رو تخریب کنیم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ و اما هویت مجهول کسی نیست جزء [*=center]سنا سادات و کاشف هویت مجهول Nazanin.ad + مدالش الکی ــه 20 امتیازِ ناقابل ـه اونم سالِ دیگه میده :d توضیحات ات منُ مرد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هوراااااااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: شماره کارتمو واست میفرستم مینا جون! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده