Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ + حنا احساس نمیکنی یذره شبیه من ــه؟ :| اگرچه مخاطبت من نبودم ولی فکر میکنم شبیهته! :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خب من همیشه بین 3 تا4 ناهار میخورم الان دیگه دیر بیدار شدم :| اون موقع رفته بودم الان تموم شد دیگه :d نوش جونت. نیم ساعت دیگه وقت شامه! :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه تو کوچیک تر بودی!! :)) d اینجا بزرگ تر شدم ! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اگرچه مخاطبت من نبودم ولی فکر میکنم شبیهته! :| دیگه گفتم ، برای فکر کردن دیر شده ! :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نوش جونت. نیم ساعت دیگه وقت شامه! :|خب من که اون موقع شام نمیخورم :dساعت نزدیک11 گاهی هم 1:w58: اینجا بزرگ تر شدم ! نه پذیرفته نیست 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه پذیرفته نیست باشه ولی از تو انتظار نداشتم نشناسی :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دیگه گفتم ، برای فکر کردن دیر شده ! :| من که اولین نفر تورو گفتم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ باشه ولی از تو انتظار نداشتم نشناسی :| خب باور کن خیلی تغییر کردی اونجا زرد پوشیده بودی بعد یهو شد سفید 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من که اولین نفر تورو گفتم ای سست پایه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خب باور کن خیلی تغییر کردیاونجا زرد پوشیده بودی بعد یهو شد سفید هر چقدم تغییر کنم تو باید میشناختی اونجا کوچولو بودم اینجا بزرگترم خب یهو نشد که چند سال بعد شد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ای سست پایه از تو که بهترم اسم همه دخترای فروم رو گفتی! 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من که اولین نفر تورو گفتم کجا گفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ای سست پایه سست عنصر بهتره 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ چه ژستی هم گرفته مینا یوسفی من تم ام اصلا این رنگی نبوده کجا گفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ الان هم میگم نبوده بوگو.مهم نیزت! در هر صورت جایزه منو بائستی بدی. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ هر چقدم تغییر کنم تو باید میشناختیاونجا کوچولو بودم اینجا بزرگترم خب یهو نشد که چند سال بعد شد آخه ورژنت یهو عوض شدبور بودی با موهای فر دیگه از تو که بهترم اسم همه دخترای فروم رو گفتی! من که داغونم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سست عنصر بهتره ee راست میگی کلی فکر کردم ولی لغتِ بهتری به ذهنم نرسید :d لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده