Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ 3 ماه. :| خو بگو دیگه. اذعان کن که من دیگه اسپمر نیستم. خب 3 ماه ــه الان اودیبعد دو روز اسپم نکردی اونم چون نبودی، این که نمیشه ترک :| 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ 3 ماه. :| خو بگو دیگه. اذعان کن که من دیگه اسپمر نیستم. هستی نیستی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خب 3 ماه ــه الان اودیبعد دو روز اسپم نکردی اونم چون نبودی، این که نمیشه ترک :| نخهلم اسپمر نیستم. :| هستی نیستی؟؟؟ نیستمممممممم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نخهلم اسپمر نیستم. :| نیستمممممممم خوب ولی استعدادشو داری و یکم فعالیت منفی رو کم کردی مرسی حالا گریه نکن سنا هستش مطمئنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نخهلم اسپمر نیستم. :| نیستمممممممم شاهد از غیب رسید :)) 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خوب ولی استعدادشو داری و یکم فعالیت منفی رو کم کردی مرسیحالا گریه نکن سنا هستش مطمئنم اوهوم من بچه خوفیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: Shiva - M 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم من بچه خوفیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: Shiva - M فکر نمیکنم شیوا این شکلی نیست که :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شاهد از غیب رسید :)) شاهد گفت فعالیت منفی نداری فکر نمیکنمشیوا این شکلی نیست که :| تو همه رو دیدی حنا؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شاهد گفت فعالیت منفی نداری تو همه رو دیدی حنا؟ خب چشمت روشن :d اینور اونور دیدم دیگه یا اینجا یا واتس آپُ وایبر یا میتینگ یا فیض بوک :d 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خب چشمت روشن :dاینور اونور دیدم دیگه یا اینجا یا واتس آپُ وایبر یا میتینگ یا فیض بوک :d آورین! پس حتما سنا رو هم دیدی که انقدر مطمئنی! :) 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آورین! پس حتما سنا رو هم دیدی که انقدر مطمئنی! :) نه سنا رو ندیدم :d اینایی که دیدمُ خب خیلی ارتباطم باهاشون بیشتر بوده :) منتهی سنا از سوتی هاش مشخص ــه :d 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه سنا رو ندیدم :dاینایی که دیدمُ خب خیلی ارتباطم باهاشون بیشتر بوده :) منتهی سنا از سوتی هاش مشخص ــه :d اوهوم دارم مجددا به خودت مشکوک میشم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم دارم مجددا به خودت مشکوک میشم :| با نشون دادنِ عکسِ بچگیام، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :|با نشون دادنِ عکسِ بچگیام، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم :| ای جونم قلفونت بلم نه شوخی کردم.همون سنا هست. --------------------------------------------------- مینا بیا دیگه جایزه منو بده برم. من جایزه نقدی موخوام. :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ای جونم قلفونت بلم نه شوخی کردم.همون سنا هست. --------------------------------------------------- مینا بیا دیگه جایزه منو بده برم. من جایزه نقدی موخوام. :hapydancsmil: خدانکنه :d انقدر حرفتُ عوض نکن یهو میبینی مینا میاد میگه قبول نیست :d 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ خدانکنه :dانقدر حرفتُ عوض نکن یهو میبینی مینا میاد میگه قبول نیست :d اوکی اوکی !. :| سنا سادات می باشد و لا غیـــــــر! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اوکی اوکی !. :| سنا سادات می باشد و لا غیـــــــر! آفرین:d بمون تو حالا من برم ناهار بخورمُ بیام با هم ادامه بدیم :d 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من برم ناهار بخورمُ بیام با هم ادامه بدیم :d من ام گشنمه :( + حنا احساس نمیکنی یذره شبیه من ــه؟ :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آفرین:dبمون تو حالا من برم ناهار بخورمُ بیام با هم ادامه بدیم :d الان وقت ناهاره؟ :| اوکی هزتم جینگولی!:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من ام گشنمه :(+ حنا احساس نمیکنی یذره شبیه من ــه؟ :| نه تو کوچیک تر بودی!! :)) الان وقت ناهاره؟ :| اوکی هزتم جینگولی!:hapydancsmil: خب من همیشه بین 3 تا4 ناهار میخورم الان دیگه دیر بیدار شدم :| اون موقع رفته بودم الان تموم شد دیگه :d 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده