Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا راضی نیستم امتیازت کم بشه یادمون باشه از مینا راجع به راهنمایی اولش هم توضیح بخوایم. بدجور ذهنمو درگیر کرده :icon_pf (34): امتیاز به چه دردِ من میخوره آخه؟ :)) اصلا بگو همش واسه تو باشه واسه من فرقی نمیکنه که :) اوهوم منم نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ امتیاز به چه دردِ من میخوره آخه؟ :))اصلا بگو همش واسه تو باشه واسه من فرقی نمیکنه که :) اوهوم منم نفهمیدم به درد منم نمیخوره خو :hapydancsmil:(اینم شد راهنمایی؟) مینا بیا توضیح بده. حیف که اینجا بلد نیستم تگش کنم. :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ به درد منم نمیخوره خو :hapydancsmil:(اینم شد راهنمایی؟) مینا بیا توضیح بده. حیف که اینجا بلد نیستم تگش کنم. :| دلیل داره لابد :| 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ من دخمل خوفیم . به ساغر هم بگو خو مهلفون باسه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منکه مهلبونم دوست دارم تو منو اذیت میتونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ منکه مهلبونم دوست دارم تو منو اذیت میتونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز یه جنگی درست نکن :| هی باید بیام اینور اونور وساطت کنم :| 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ باز یه جنگی درست نکن :|هی باید بیام اینور اونور وساطت کنم :| مامی مگه من چیکار کردم خب؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مامی مگه من چیکار کردم خب؟ دخترم! هی میری اینُ اونُ اذیت میکنی :| یه کم هم سنگین باش :)) 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دخترم!هی میری اینُ اونُ اذیت میکنی :| یه کم هم سنگین باش :)) مگه من کی رو اذیت کردم؟ چرا وجهه دخترتو جلو درو همسایه خراب میکنی؟:4564: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مگه من کی رو اذیت کردم؟چرا وجهه دخترتو جلو درو همسایه خراب میکنی؟:4564: پسر ندارن درُ همسایه عیب نداره :d 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دخترم!هی میری اینُ اونُ اذیت میکنی :| یه کم هم سنگین باش :)) مگه من کی رو اذیت کردم؟چرا وجهه دخترتو جلو درو همسایه خراب میکنی؟:4564: راس می گه دیگه در مجموع 18 گرم شسخیت(به زبون پیرمردی) نداری از اون طرف وجهه ات خراب نشده که، همه می شناختنت 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ راس می گه دیگه در مجموع 18 گرم شسخیت(به زبون پیرمردی) نداریاز اون طرف وجهه ات خراب نشده که، همه می شناختنت حالا من یه چیزی گفتم :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ منکه مهلبونم دوست دارم تو منو اذیت میتونی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کی من ایذت تلدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ کی من ایذت تلدم؟ حالا این شروع کرد :| لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ حالا این شروع کرد :| بابا خو من توجیه نشدم. یکی بیاد منو توجیه کنه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بابا خو من توجیه نشدم. یکی بیاد منو توجیه کنه شما حدساتونُ مگه نزدید؟ :| پاشید برید خونه هاتون دیگه :| جواب اعلام شد خبرتون میکنن :| مینا؟! 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ شما حدساتونُ مگه نزدید؟ :|پاشید برید خونه هاتون دیگه :| جواب اعلام شد خبرتون میکنن :| مینا؟! کجا بریم؟ :| تازه یه تاپیک اسپم خور پیدا کردم . :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ کجا بریم؟ :| تازه یه تاپیک اسپم خور پیدا کردم . :hapydancsmil: تو که همه تاپیک ها رو مستفیض کردی :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تو که همه تاپیک ها رو مستفیض کردی :| :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلوخ ندو دیده! من خیلی وقته دیگه اسپمر نیستم... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلوخ ندو دیده! من خیلی وقته دیگه اسپمر نیستم... مگه چند وقت ــه عضو شدی که خیلی وقت ــه اسپمر نیستی؟ :)) اینُ من باید بگم :| 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ مگه چند وقت ــه عضو شدی که خیلی وقت ــه اسپمر نیستی؟ :))اینُ من باید بگم :| 3 ماه. :| خو بگو دیگه. اذعان کن که من دیگه اسپمر نیستم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده