seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ میتونه گندمم باشه ها 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ آخرِ اسفند کلی ازین برنامه ها هست:dفکر کنم امسال اسپمر تو بشی :d پارسال یکیشون من بودم :)) هوراااااااااا :hapydancsmil: مطمئنا با صد درصد آرای موافق منم هرچند این تاپیک مینا هویت اسپمرهای اصلی رو مشخص کرد. کسی دیگه موند که نگفته باشیم حنا؟ عمو سهند نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ میتونه گندمم باشه ها آره شبیهِ یه کم هوراااااااااا :hapydancsmil: مطمئنا با صد درصد آرای موافق منم هرچند این تاپیک مینا هویت اسپمرهای اصلی رو مشخص کرد. کسی دیگه موند که نگفته باشیم حنا؟ عمو سهند نیست؟ خب من یه زمانی تاپیک ها رو داغون میکردم :d یادمه pesare irani تو میتینگ باهام دعوا میکرد میگفت چرا جایِ منُ گرفتی :)) خدا رحمتش کنه:d الان بعد از مدت ها دارم اسپم میکنم:D نه دیگه همه رو یه دور گفتیم مطمئنا یا من برنده میشم یا تو دیگه:)) 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ خب من یه زمانی تاپیک ها رو داغون میکردم :d یادمه pesare irani تو میتینگ باهام دعوا میکرد میگفت چرا جایِ منُ گرفتی :)) خدا رحمتش کنه:d الان بعد از مدت ها دارم اسپم میکنم:D نه دیگه همه رو یه دور گفتیم مطمئنا یا من برنده میشم یا تو دیگه:)) الانم افتخار بده اسپمر باش دیگه مدال هم داره اسپمر بودن؟ خو دیگه مینا باید بیاد جایزه ما رو بده بریم. کسی نمونده دیگه! شایدم ایلین باشه. ها؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ الانم افتخار بده اسپمر باش دیگه مدال هم داره اسپمر بودن؟ خو دیگه مینا باید بیاد جایزه ما رو بده بریم. کسی نمونده دیگه! شایدم ایلین باشه. ها؟ خیلی دوس دارم راهمُ ادامه بدم ولی دیگه کُرکُ پرم ریخته اون آدم نیستم :d متاسفانه نه نداره نه بعید میدونم اون باشه + حالا من یه جوری با اعتماد میگم این نیست اون نیست، انگار همه رو دیدم :)) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی دوس دارم راهمُ ادامه بدم ولی دیگه کُرکُ پرم ریختهاون آدم نیستم :d متاسفانه نه نداره نه بعید میدونم اون باشه + حالا من یه جوری با اعتماد میگم این نیست اون نیست، انگار همه رو دیدم :)) اشکال نداره خودم جای همتون اسپم میکنم به نظر خودمم ایلین نیست. فقط خواستم لیستمون تکمیل شده باشه. بازم کسی به نظرت اومد بگو حتما یکی از ما دوتا برنده میشه.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشکال نداره خودم جای همتون اسپم میکنم به نظر خودمم ایلین نیست. فقط خواستم لیستمون تکمیل شده باشه. بازم کسی به نظرت اومد بگو حتما یکی از ما دوتا برنده میشه.:hapydancsmil: یه زمانی Moment هم بود البته :d من این توانایی رو در تو میبینم که جایِ Mohammad Aref رو هم بگیری حتی :d اوهوم بذار برم یه نگاه بندازم ببینم کی مونده :d 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ یه زمانی Moment هم بود البته :dمن این توانایی رو در تو میبینم که جایِ Mohammad Aref رو هم بگیری حتی :d اوهوم بذار برم یه نگاه بندازم ببینم کی مونده :d من ترکوندم فعلا. عزیزمیییییییییییییییییی . میدونم خودم. :hapydancsmil: توانایی بالقوه رو دارم بالفعل میکنم آورین. ولی فک نکنم کسی مونده باشه دیگه :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ من ترکوندم فعلا.عزیزمیییییییییییییییییی . میدونم خودم. :hapydancsmil: توانایی بالقوه رو دارم بالفعل میکنم آورین. ولی فک نکنم کسی مونده باشه دیگه :| اوهوم مطمئن باش میشه بخصوص که الان اگر یه نگاه به تعداد نوشته هات بندازیُ با بقیه مقایسه کنی، حتما خودت هم به خودت امیدوار میشی :)))) نه دیگه همون سنا سادات ــه saghar هم برا رد گم کنی هی میگه نه :| 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ بذار سالِ دیگه بگو :)) نه سال بعد فک کنم یکم دیر شده باشه ... به ریسکش نمیارزه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ نه سال بعد فک کنم یکم دیر شده باشه ... به ریسکش نمیارزه نه میشه روش تا حدودی سرمایه گزاری کرد اینجا نرقص خوبیت نداره :| 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ نه میشه روش تا حدودی سرمایه گزاری کرداینجا نرقص خوبیت نداره :| اینم فکر خوبیه از الان حدس بزنم واسه تاپیک سال بعد :| اما جدا مطمئنم خودشه :| رقص شکلکوار گونهرو هم روا نداری از من ببینی یعنی :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اینم فکر خوبیه از الان حدس بزنم واسه تاپیک سال بعد :| اما جدا مطمئنم خودشه :| رقص شکلکوار گونهرو هم روا نداری از من ببینی یعنی :| اوهوم هم امتیازِ اینُ میگیری هم سالِ بعدیُ :)) آره خودش ــه همه فهمیدن دیگه ( حالا خودش نباشه چه ضایع میشم :d ) نه دیگه اینجا غریبه رد میشه :| 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم هم امتیازِ اینُ میگیری هم سالِ بعدیُ :))آره خودش ــه همه فهمیدن دیگه ( حالا خودش نباشه چه ضایع میشم :d ) نه دیگه اینجا غریبه رد میشه :| نه خودشه :| باشه فقط تو پروفایلت میزارم اون شکلک رو :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ نه خودشه :| باشه فقط تو پروفایلت میزارم اون شکلک رو :| اوهوم Nazanin برنده شده پس :d کارِِ خوبی میکنی فقط واسه خودم برقص :)) 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم مطمئن باش میشه بخصوص که الان اگر یه نگاه به تعداد نوشته هات بندازیُ با بقیه مقایسه کنی، حتما خودت هم به خودت امیدوار میشی :))))نه دیگه همون سنا سادات ــه saghar هم برا رد گم کنی هی میگه نه :| شرمنده میفرمایید جینگولی. من کلا به خودم امیدوارم :hapydancsmil: سنا آورین زهرا. جایزه نصف نصف . نه یه سهم هم مال راضیه ست! بذار سالِ دیگه بگو :)) اوهوم Nazanin برنده شده پس :d کارِِ خوبی میکنی فقط واسه خودم برقص :)) خودتم امتیاز بهم بده دیگه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ شرمنده میفرمایید جینگولی. من کلا به خودم امیدوارم :hapydancsmil: آورین زهرا. جایزه نصف نصف . نه یه سهم هم مال راضیه ست! خودتم امتیاز بهم بده دیگه خوبه که انقدر به خودت امیدواری :d خوبه پس یه سهم هم واسه من گذاشتید:d اگر موافقت میکنند، بیا بگو از من 50امتیاز بگیرن بدن به تو :d 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ خوبه که انقدر به خودت امیدواری :dخوبه پس یه سهم هم واسه من گذاشتید:d اگر موافقت میکنند، بیا بگو از من 50امتیاز بگیرن بدن به تو :d نه بابا راضی نیستم امتیازت کم بشه یادمون باشه از مینا راجع به راهنمایی اولش هم توضیح بخوایم. بدجور ذهنمو درگیر کرده :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده