Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ خودتون صلاحیت ندارین اینا همه اش بهونه است صلاحیت چی؟ من قصد ندارم نماینده مجلس بشم حـــ:vahidrk:ـــدس بزن خو! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ خب تقصیر توئه دیگه ! راس میگم خو از تو خوشگل تره چرا سنا ساداته. اومد خودشو لو داد به خوشگلی من که نیست البته. ولی نه ساغر نیست. واقعا؟ صلاحیت چی؟ من قصد ندارم نماینده مجلس بشم حـــ:vahidrk:ـــدس بزن خو! صلاحیت رفع مشکلات زندگی اصلا خود صلاحیت زندگی کردن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ صلاحیت رفع مشکلات زندگی اصلا خود صلاحیت زندگی کردن کدوم مشکلات؟ نکنه تو صلاحیت داری؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ کدوم مشکلات؟ نکنه تو صلاحیت داری؟ همون مشکلاتی که می ندازین گردن من حداقل خودم بر عهده می گیرمشون 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اینجوری میخوای سر مارو گول بمالی؟ نخهلم تابلوئه که تویی آفرین :d 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ راس میگم خو از تو خوشگل تره چرا سنا ساداته. اومد خودشو لو داد به خوشگلی من که نیست البته. ولی نه ساغر نیست. عجبا نیگا نیگا همچی میگه که انگار منو 600 بار دیده سنا نیس اتفاقا از تو خوشگلتره 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر خانوم ..من یه چندروزی نیستم ....تو این مدت فقط به این فک میکنم که چجوری به قولم عمل کنم ...اما قول بدید تا من میام بارکولتونو جمع نکنید از انجمن تشیف ببریدا ..من تا شنبه میام ....مثل اینکه واجب شد برم تو فکر یه پروژه مخصوص .. تشریف بیارید حتما بنده بی صبرانه منتظر عملی کردن قول شما هستم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ به مبارکی سال جدید 94 این تشخیص نود و چهار میره تا صفحه نود و چهار فکر کنم این دختره همینطوری عکسش افتاده دست مینا اصلا عضو انجمن نیست فکر کنم حالا شما ادامه بدین دوستان 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که دارم دقت میکنم میبینم که انگاری این عکسه منم... :| 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که دارم دقت میکنم میبینم که انگاری این عکسه منم...:| موهات قشنگ بود ها بچه گیات 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ موهات قشنگ بود ها بچه گیات اوا خواهرررر از همون بچگی برام خواستگار بود که دم خونه صف بسته بودن:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اوا خواهرررراز همون بچگی برام خواستگار بود که دم خونه صف بسته بودن:girl_blush2: :girl_angel: موش بوخوردت خواهر:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ حالا که دارم دقت میکنم میبینم که انگاری این عکسه منم...:| ینی خوشم میاد همه این عکسو به خودشون نسبت میدن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اوا خواهرررراز همون بچگی برام خواستگار بود که دم خونه صف بسته بودن:girl_blush2: :ws28: اوا خواهر پس چرا هنوز شووووووووور نکردی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ینی خوشم میاد همه این عکسو به خودشون نسبت میدن خیلی تابلو بازی در میاری ساغر همه میدونن شمایین ولی دارن خودشونو میزن به اون راه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی تابلو بازی در میاری ساغر همه میدونن شمایین ولی دارن خودشونو میزن به اون راه مهندس من که از همون ثانیه های ابتدای شروع مسابقه گفتم منم دیگه خیلی خودشونو دارن به اون راه میزنن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ :ws28:اوا خواهر پس چرا هنوز شووووووووور نکردی خیلی وقته شوور کرده که 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ همون مشکلاتی که می ندازین گردن منحداقل خودم بر عهده می گیرمشون تقصیر توئه خو! آفرین :d نه دیگه خیالم راحت شد که تو نیستی! عجبا نیگا نیگا همچی میگه که انگار منو 600 بار دیدهسنا نیس اتفاقا از تو خوشگلتره دیدمت دیگه عکس نی نی بودنتو دیدم. خوشگل نبوتی خو چرا خودشه نخهلم من از همه خوشگل ترم . فمیدی!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ نه دیگه خیالم راحت شد که تو نیستی! من یه بار شرکت کردم نمیدونم چرا ولی باز همه میان میگن منم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده